- 29 Nisan 2024
- 246
- 1.093
- 33
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.581
Korkutmamak için elinden geleni yapıyor çok şükür. O yüzden seni geçiştirmiş biraz sen suni sancı deyince. Sürece göre karar verecek ne yapacağına sonuçta ve suni sancı veririz dese sen stres yaparsın illaki pazara kadar. İnşallah böyle şeylere gerek kalmadan hızlıca kolayca doğum yaparsın. Biraz cesaretim olsa keşke de ben de böyle bir doktorla normal doğum yapabilsemEvet çok ılımlı yaklaştı sarıldı falan ben ağlıyorumhoca korkuttum seni ama hep böyle olmayacak falan dedi sonra. Ben vajinal propla muayene olmuştum. Canım hiç acımamıştı, hayatımda ilk defa oluyordum ona rağmen zorlamamıştı. . Ama bu parmakla girmesi beni mahfetti.
Pazar nöbetçiyim dedi bana randevu almadan gel duruma göre yatış veririm dedi. Ben de dedim ki ;açılma varsa tetiklemek için suni sancı mı vereceksiniz dedim. yok dedi korkma dedi. Ben korktuğumdan değil ne yapacağını öğrenmek için sormuştum.
Sonuçta Meryem Ana otu açıp bekleyecek halimiz yok sancım yoksa bir şey yapması lazım dksksk
O da lavman yapabilirim dedi hareket yaparız dedi, pazar günü ben de oralarda olabilirim yani açıklık müsaitse sen sezeryandayken
İnşallah canım, hayırlısıylaKorkutmamak için elinden geleni yapıyor çok şükür. O yüzden seni geçiştirmiş biraz sen suni sancı deyince. Sürece göre karar verecek ne yapacağına sonuçta ve suni sancı veririz dese sen stres yaparsın illaki pazara kadar. İnşallah böyle şeylere gerek kalmadan hızlıca kolayca doğum yaparsın. Biraz cesaretim olsa keşke de ben de böyle bir doktorla normal doğum yapabilsemPazar günü sanırım ikimiz de orada olup bebişleri kucağımıza alacağız. Ayy çok heyecanlı Hayırlı ve sağlıklı doğumlarımız olsun canım
Perdenin arkasından güneş alacak direk güneş ışığına maruz kalmadan ve sabah saatlerinde 8/9 gibiOnu bende duymuştum ama doktor güneş ışığına çıkarmayın güneş değmesin cildine diyor güneş yokken dışarı çıkartın diyor şimdilik
Valla kaç gündür aklımdasın. Sen yazmadıkça daha da tedirgin oluyordum. Çok şükür hamdolsun şimdi iyiyseniz önemli olan o. Kanın zamanla yükselecektir zaten bol bol ilaç vermişlerdir kullandıkça yükselir. Benim de Salı günü sezaryen olacak inşallah. Plesenta artık iyice yana kaymış çok şükür doktorum risk çok azaldı dedi bakalımMrb canım 11 temmuzda evet doğum yaptım çok zor geçti doğumum doğum esnasında çok kan kaybettim 2gun yoğun bakımda 5 gün hastanede tedavi altında kaldim kanım bı turlu yükselmiyor du hala düşük ama diger değer iyi diye salı günü taburcu olduk diğer süreçleri anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum benim durumum farklıydı zaten hala kendime gelmiş değilim o yüzden hiç giremedim rabbim herkese sağlıklı doğum nasip etsin umarım sende iyisindir oldumu dogumun
40+1 bende beklemedeyim anlık ağrım oluyor geçiyor sancım çıkmadı en son nstde.Sağlıcakla kolaylıkla doğumumuz olur inşaAllah. Vakti saati belli ama bize bilinmez geldiği için zorluyorBugün artık 40+4 oldum hala ağrı sızı yok, tabi gün içinde bazı bel ağrılarım oluyor ama sonra uçup gidiyor sankibenim gibi 40+ olup bekleyenler var mı merak ediyorum ağrı durumlarınız nasıl?
40+2 yi bekledim ne agrı ne sancı oldu bende 40+3 de sezaryen a kadar verdim dogum yaptımBugün artık 40+4 oldum hala ağrı sızı yok, tabi gün içinde bazı bel ağrılarım oluyor ama sonra uçup gidiyor sankibenim gibi 40+ olup bekleyenler var mı merak ediyorum ağrı durumlarınız nasıl?
Çok geçmiş olsun canım, umarım bir na önce iyileşirsin. Antibiyotik genelde 24 saat sonra etki etmeye başlıyor, birazcık daha sık dişini iyi olacaksınKızlar kusura bakmayın alintılıyorum bir türlü yazamıyorum. Çok berbat bir lohusalik geçiriyorum şimdilik. Hasta oldum. Elim kolum tutmuyor vücudum ağrıyor içim üşüyor bir yandan deli gibi terliyorum. Çocuklarıma bakamıyorum diye ağlıyorum resmen. Kaç gündür rahatsız gibiydim iki gündür iyice kötü oldum. Sabah ilk is doktora gittim boğaz enfeksiyonu olmuşum ama öyle böyle değil gözümü acamayacak elimi kolumu kaldıramayacak kadar. Çocuğu zor emziriyorum. Bizim buralarda bir laf var lohusa kadının 40 gün mezarı açık olur derler. Yani her türlü hastalığa açıktır bedeni. Ben çok terledim bir yandan çocuklarla ilgilenicem diye üstümde terim soğudu. Kaç kere böyle oldu sanirim ondan üsuttum soğuk bir şey yedim mi hatirlamiyorum. Aman ha doğum yapanlar, yapacaklar siz dikkat edin. Ben perişan durumdayım, sizler koruyun kendinizi. Napsam iyileşemedim. Sabah doktor antibiyotik verdi başladım inşallah bir an önce toparlar evime cocuklarima bakabilirim. Hepinizi çok özledim ya. Dislerime kulaklarıma kadar ağrıyor dua edin çabuk iyileseyim.
yanlış hatırlamıyorsam oda sıcaklığında (20-22 derece) 6 saat bekleyebilir demişti ebeKızlar gece sagdigim süt serin odadaydi şuan buzluğa koysam bişey olurmu
Evet canım ben hissetmiyordum taki suyum gelene kadarAa haydı hayırsıyla inşallah.
Sancım yok demiştin nst de çıkmış tüm sancılar hissedilmiyor herhalde.
Sancı odası nasıl bir şey oluyor bu arada , sancı mı verecekler canım
Aa haydı hayırsıyla inşallah.
Sancım yok demiştin nst de çıkmış tüm sancılar hissedilmiyor herhalde.
Sancı odası nasıl bir şey oluyor bu arada , sancı mı verecekler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?