- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #27.641
Çok çok geçmiş olsun, kendine çok iyi bak. Lohusa, yenidoğan bi de üstüne hastalıkKızlar kusura bakmayın alintılıyorum bir türlü yazamıyorum. Çok berbat bir lohusalik geçiriyorum şimdilik. Hasta oldum. Elim kolum tutmuyor vücudum ağrıyor içim üşüyor bir yandan deli gibi terliyorum. Çocuklarıma bakamıyorum diye ağlıyorum resmen. Kaç gündür rahatsız gibiydim iki gündür iyice kötü oldum. Sabah ilk is doktora gittim boğaz enfeksiyonu olmuşum ama öyle böyle değil gözümü acamayacak elimi kolumu kaldıramayacak kadar. Çocuğu zor emziriyorum. Bizim buralarda bir laf var lohusa kadının 40 gün mezarı açık olur derler. Yani her türlü hastalığa açıktır bedeni. Ben çok terledim bir yandan çocuklarla ilgilenicem diye üstümde terim soğudu. Kaç kere böyle oldu sanirim ondan üsuttum soğuk bir şey yedim mi hatirlamiyorum. Aman ha doğum yapanlar, yapacaklar siz dikkat edin. Ben perişan durumdayım, sizler koruyun kendinizi. Napsam iyileşemedim. Sabah doktor antibiyotik verdi başladım inşallah bir an önce toparlar evime cocuklarima bakabilirim. Hepinizi çok özledim ya. Dislerime kulaklarıma kadar ağrıyor dua edin çabuk iyileseyim.![]()

Hayırlı olsunnselam kızlar. 2cm açılmam da olmasına rağmen dün kontrole geldiğimiz doktorda bebeğin kalp atışlarının düşmesi nedeniyle acil sezaryene alındık. saat 18’de kızım doğdu. geri kalanlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını dilerim![]()

Ay bir aslan da benden gelecek galibaBende çarşamba gitti. Kızlar ağrılarıma sancılarıma normal vücut kendini doğuma hazırlıyor bir hafta sonra tekrar gel dedi .bebek baş aşağı duruyordu ama doğum kanalına henüz girmemiş dedi .iki gündürde yan duruyorgaliba aslan burcu olucak kızım keyfi yerinde gelesi yok