2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
İnan pacamdan akti tabiri gerçek altı açarsın bı firlatir komple üst baş mahvolur ağzına girmedigine dua edersin yine de bı rahatlama gelir yaptı diye :KK71: nereden biliyorsun diye sorma 😂😂
Dün altını açtık işedi, ben çişli avcumu eşime uzattım bişey yapsın diye bekliyorum, oda çaresizce bişey yap komutu bekliyor komik bi andı😂😂 bunun boklusu daha komedi olur tahmin ediyorum

Sabah hurma yiyim dedim abarttım galiba. Belim makatım alt kasıklarım ağrıyor 15 dk dır. Kız doğurur muyum ki kahvaltım yarım kaldı o kadar ağrım var. Dinlenince geçmezse umutlanayım mı

işe yararsa haber et bacım ben de bi 20 tane yiyeyim, valla sıcaklardan bunaldım doğurmak istiyorum

işe yararsa haber et bacım ben de bi 20 tane yiyeyim, valla sıcaklardan bunaldım doğurmak istiyorum
4 tane yedim uyanır uyanmaz. Belden vurdu ağrı. Bence hafif açılma oldu doktora gidince belli olacak bakalım ak koyun kara koyun 😀
Oğlanda 3 gün belim ağrıdı anlamamıştım bi gittim 4cm açılma. Bundan da umutlandım o yüzden. Hadi inş.
Sıcaklar zor ya taşıyamıyom artık. Doğsa hayır demem

Kızlar benim sol göğsüm sağdakine göre küçük yani neredeyse 1 beden bana göre 🙄 bir de bebeğim sağı uzun uzun cok cok emiyor solda az duruyor o tarafın sütünü nasıl arttırabilirim
Sağım yapabilirsin cnm. Yada 2 sol 1 sağ emzir şeklinde. Bnmde öylede ☺️ solda hep daha az kalıyo. Çok açken yada gaz krizindede orayı veriyorum daha fazla emsin süt insin diye. Yinede her zaman diğerinden kısa emiyor onu. Diğerinin süt kanalı daha açık bence.
günaydın hanımlar. özel hastanede dogum yapanlar dogum sonrası mı ödedi ücretini acaba
Yatış işlemleri yapılırken aldılar bizden. Bi dünyada sorun yaşadık. Sağlık ödemesine 5 taksit yapan kart almıştık sırf bunun için. Üniversite hastanesi diye eğitim ödemesi olarak çekmişler. Kart taksiti yapmadı hastanede bir sürü birimi aradık tamam yenisini çekip iade edelim dediler bu sefer kartın limiti yetmedi onu yükseltmekle uğraştık vs derken bizi baya yordular. Halloldu ama bir haftamızı aldı.

4 tane yedim uyanır uyanmaz. Belden vurdu ağrı. Bence hafif açılma oldu doktora gidince belli olacak bakalım ak koyun kara koyun 😀
Oğlanda 3 gün belim ağrıdı anlamamıştım bi gittim 4cm açılma. Bundan da umutlandım o yüzden. Hadi inş.
Sıcaklar zor ya taşıyamıyom artık. Doğsa hayır demem
Bende düzenli yedim açılmam olduğu için mi süreklilik ağrım var acaba . Gerçi doktor henüz kontrol etmedi açılmam varmı yok mu çarşamba bakalım açılmana bebek gelmezse demişti.açılma kontrolünden bile korkuyorum yaa Üff

Aiyyy çok şükür ki üniversite hastanesine gittin kuzucum. Seni iyi bile beklettiler bana plesenta aşağıdayken 35 de alırız demişlerdi. Önemli olan şuan ama. Şimdi sen iyiysen bebiş iyiyse hiç düşünme gerisini yeni hayatınıza odaklan kuzucum 🥰🥰 benim de Salı günü olacak sezaryen inşallah 🥰
Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşallah bizde toparlanma sürecindeyiz Allah tan annemlerdeyim onlar hem benle hem bebekle ilgileniyor yinede herşey için şükürler olsun 🤲

Kızlar benim bebeğim de bugün tm 10 günlük oldu dünden beri gözleri çok capaklaniyor ne yapmam lazım sizde varmı bu durum

Aa benimde akşama doğru azalıyor bende fark ettim onu nedenin acaba. Evet bence de kesinlikle hiçbir pompa bebek gibi çekemez bende aynı şeyi düşünüyorum birde zaten şu an iyice kuvvetlendi çeneleri ben zor çekiyorum ağzından memeyi. Ama aşırı uyku problemimiz var yani gece olunca çocuğa bir şey oluyor asla uyumuyor uykuya direniyor. Aşırı yordu bu durum beni inşallah düzelir.
E sabah kalkıyoruz. Gece öyle böyle uyumuşuz. Uykuda doluyor göğüsler. Tüm gün oyuncak emzik gibi çekince akşama da pil bitiyor bence. 😅 gün içinde bi kere daha uyuyabilsek belki biraz etki eder ama ben fırsat bulup yatamıyorum.

O yüzden pompa yapacaksak bunu sabah saatlerinde yapmalıyız. Göğüsler dolu iken.
Bu bakımdan mama verilecekse akşam-gece verilmesi daha iyi. Ben öyle yapmaya çalışıyorum ki hem oğlum rahat ve uzun uyusun, hem de o sırada gogsum güzel dolsun 🌺

Aman bu ara hangi iş duzgun ki LGS sınavındaki saibeler kızımı buldu milletin emeğine yazık
Ah aahhh ! :KK43:
Baştan kaybedeceği bi sınava çocuğu nasıl motive edip hazırlayacağım, bilmiyorum. Dersaneye 100 bin tl ver, çocuk onca emek verein. Zaman ve zahmet harcasın. Ne için ? :KK1:

Bu sene bi yenidoğanım var bi de lgs ye girecek ergenim. Zor bi sene olacak. Allah yardımcımız olsun 🥺

Kızlar benim bebeğim de bugün tm 10 günlük oldu dünden beri gözleri çok capaklaniyor ne yapmam lazım sizde varmı bu durum
Canım benim oğlumda da oldu. Gözünü açamıyordu yavrum. Ne kadar temizlesem de bir iki saat sonra yanı oluyordu.

Aile hekimine gitmiştik. Bana bi damla verdi. Ama reçeteyi yaptıramadan şehir hastanesine gittik. Orda sarılıktan dolayı yatışı oldu. Oradayken tedavi etmişler gözünü de.

Sana ismini atayım. İlerlemeden ya al, ya da sabah aile hekimine bi göster. Bi damlayla bir iki güne geçer dedi bizim Dr.

Eklentiler

• IMG_6509.webp
    IMG_6509.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 26
Canım benim oğlumda da oldu. Gözünü açamıyordu yavrum. Ne kadar temizlesem de bir iki saat sonra yanı oluyordu.

Aile hekimine gitmiştik. Bana bi damla verdi. Ama reçeteyi yaptıramadan şehir hastanesine gittik. Orda sarılıktan dolayı yatışı oldu. Oradayken tedavi etmişler gözünü de.

Sana ismini atayım. İlerlemeden ya al, ya da sabah aile hekimine bi göster. Bi damlayla bir iki güne geçer dedi bizim Dr.
Ay saol canım benim yarın olmazsa aile hekimine bı göstereyim bugün dediğin gibi kaç defa sildim yok çapak geçmiyor senin bebeğin nasıl oldu

selamlar kızlar, dün sabah sezaryenle doğum yaptım. inanılmaz ağrı hissediyorum oturup kalkamıyorum bu ağrılar ne zaman geçiyor acaba
Canım evet ağrılar dayanılmaz oluyo ama 2 gün böyle hissedeceksin sonra yavaş yavaş geçiyor günlük yürümeye çalış ilk gunler zor olsada yürüdükçe açılacak vücudun rabbim şifalar versin acılarını dindirsin inşallah

E sabah kalkıyoruz. Gece öyle böyle uyumuşuz. Uykuda doluyor göğüsler. Tüm gün oyuncak emzik gibi çekince akşama da pil bitiyor bence. 😅 gün içinde bi kere daha uyuyabilsek belki biraz etki eder ama ben fırsat bulup yatamıyorum.

O yüzden pompa yapacaksak bunu sabah saatlerinde yapmalıyız. Göğüsler dolu iken.
Bu bakımdan mama verilecekse akşam-gece verilmesi daha iyi. Ben öyle yapmaya çalışıyorum ki hem oğlum rahat ve uzun uyusun, hem de o sırada gogsum güzel dolsun 🌺
Evet kesinlikle uyku çok etkili ya.gün içinde anca yardımcın varsa uyursun yoksa uyku nereyeee😅 evet bende gündüz artık mama vermiyorum anne sütü yeterli oluyor şu an için sanırım ama gece dediğim sebeplerden bende veriyorum. Şu kontrolünde inş güzel kilo alımı olursa azcık rahat nefes alırım bende ❤️

Back
X