2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Merhaba emzirdikten sonra mı sağım yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz sağımları
80-90 ml güzel ilk ay için maşallah
Bazen emzirdikten sonra Bazen sadece sağım yapıyorum dediğim gibi Genelde 60-70 çıkıyor ama geceleri daha fazla çıkıyor gündüzleri 2 saatte bir sağıyorum geceleri 3 saatte bi oda etki ediyor

ben. 0 cm açıklık ile gittim doğuma suni sancıyla normal doğum yaptım
Şimdi mesajlarına tekrar bi baktım da hatırladım doğum hikayeni
Beeennnn, inşallah kendi sancinn gelir kuzum. Suni sancı biraz yıpratıyor insanı. Ama süreci hizlandiriyormus. Güzel düşün güzel olsun. İnşallah
Teşekkür ederim kızlar, epidural alan yok sanırım di mi? Ne zaman alındığını merak ediyordum da sanırım o yine sürece bağlı. Benim de ilk doğumda 40+1 de kendi sancım gelmişti. Pazar 41 doluyor bir umut yine kendi sancımın gelmesini bekliyorum inş kendi kendine gelir ama 3 cm açıklık haricinde hiç bir belirti yok son haftalar geçmiyordu ama 41. hafta hiiiiç geçmiyor artık baya bunaldım sanırım. Şuraya sancılarım başladı dua edin yazmak için can atıyorummm

Ay bu ara sürekli modum böyle, yeto gari

Canım bende öyleyim ve sığamıyorum rahat edemiyorum bi tuhaf haldeyim yine sabahlayacağım gibi
Ay kızlar biz napcaz böyle dün bildiğiniz gibi v halkı uyusun diye sancı çektim 3 e kadar sonra sıcak su tuttum belime az uyuyum doğuma gideceğim dinlenmiş olayım dedim .şuan kasılmam da yok sancıda yani nasıl oluyor ben hiç anlamadım daha önce iki kez doğurdum hiç böyle bir şey yaşamadım bugün doğrucam diye olumlama yapacağım artık.sütüm geliyor damla damla bebek hala yok

Merhaba hanımlar. 20 günlük bebeğim var doğumdan sonra sütüm olmadığı için bebeğimi mamayla besliyorum. Ama mama nasıl verilir saatte mi verilir acıktığında mı verilir hiç bir bilgim yok (ilk bebek tecrübesizliği) Şuan bebeğim 60 cc içiyor ama 1 saat sonra ağlamaya başlıyor hazmedemezse diye tekrar vermeye korkuyorum ama bu kez çok ağlıyor. Mama kullananlar nasıl yapıyorsunuz şimdiye kadar hep saatli verdim 2 saat aralıklarla veriyorum ama artık çok ağlıyor bir türlü çözüm bulamadım lütfen tecrübesi olanlar yorumlar yazsınlar

Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••

Çok veririrseb kusar durmadan. Ben emzik veriyorum ağladığında daha süt ya da mama saati gelmemişse. Bazen 90 ml mama hazırlayıp 70 ya da 75 ml ni de veriyorum. Çok aç olduğunu düşünüyorsam. Bebeğim 18 günlük

Emzik şart bence doktor verme dedi emziği ama baktım olacak gibi değil hep aç gibi ellerini parmaklarını yiyor ağlıyor. Süt mama verdikçe de kusuyordu mecbur emziğe başladım.

Ya da saat başı istiyorsa 20 ml 20 ml verirsin . 3 saat için 60 ml deniyor ya. Ama o zaman da mamayı hazırlamak zor ölçüyü tutturmak kolay olmuyor. 30 ml hazırlaman lazım. 30 ml hazırlayıp 1.30 saatte de verebilirsin.

Emzik verdim ben de. Ama mamadan 1 saat geçtikten sonra ağlamaya başlıyor hırslı hırslı emzik emiyor ne yapacağımı şaşırdım. Doktor iştahlı bebek dedi çok zorlanıyorum. Mama kullanımı bilmiyorum bir türlü düzen oturtamadim

39+5 im bende pazar 40 olucam ve kontrole gidicem . Bende artık doğurmak istiyorum son günler geçmek bilmiyor bide havalar da sıcak beklemekten bunaldım

34. Haftada erken doğum riskim vardı progesterone ve nidicart kullan dedi doktor kasılmalarımda çok vardı ne kadar az ilaçsız o kadar iyi diyerek sadece 6 gece progestan kullandım kasılmalarımı takmadım dinlendim kasılma ilacını kullanmadım bile bol su içtim maalesef pilates yapmadım yürüyüş yapmadım iş yerinden erken ayrıldım ciğer geliştirici yapmak zorunda kaldım ama yapmasaymışım diyorum çünkü hala doğurmadım ve çok şükür term vakti geldi. Benim yaptığımı yapın diye demiyorum ama biraz da anneliğin iç güdülerine güvenin

Benimkide öyle alışacak zamanla birkac gündür daha iyi şükürler olsun. Emmeye doymaya alışacak bende malesef sütüm az oldugu zamanlar malum 2 saatte bir emiyor olmaynca mama veriyorum

Allah yardımcın olsun cnm. Bende küçüğü emzirip yatağına koyup hep büyükle ilgileniyordum emzirirken onunla oturduğun yerden oynayabilirsin cnm o geldi aklıma okurken. Lego olur ahşap oyuncaklar olur boyama çizme vs olur yap bişiler o zaman onu bırak demez engel gibi görmez. Ah ne zamanlar geçirmişim seni okurken aklıma geliyor. Bende büyüğü ihmal etmiycem diye küçüğü besleyip temizleyip hep beşiğe attım onun vicdan azabını yaşıyom hala. Nerden baksan analık vicdan azabı
Anneler ya bu göbeği neden böyle kaldı. Şu parça düşmedi hafif kanlı ıslaklık da var. Göbeği düşenler böyle mi kalıyor
Bizdede böyleydi minik minik düştü gitti onlarda. Ama ellememek sürtündürmemek lazım kıyafete falan. Havluyla kurularken kanadıda bizimki

Anneler ya bu göbeği neden böyle kaldı. Şu parça düşmedi hafif kanlı ıslaklık da var. Göbeği düşenler böyle mi kalıyor
Düştükten sonra biraz kan vardı aktif kanama varsa gelin k vitamini yapalım tekrar demişti doktor ama 2 gün sonra kendini toparladı gitmedik aklında olsun canım

Kızlar bugün muayenemiz vardı yine. Suyu bitmiş iyice cep bile bulamadık. Üç gün önce 3 cm cep vardı. Bir anda böyle olabiliyormuş saatler bile etkiler dedi. Normalde boş oda varsa yatırsınlar akşam alıyım dedi. Ben de yarın sabah olsun bari dedim sancı falan olmayınca bugün bol su iç dedi yarın 8de ameliyat için randevu verdi. Kilosu 2700-2800 gibi şimdilik ultrasonda. 38+4te doğmuş olacak. Dua ederseniz çok mutlu olurum Allah razı olsun. Burda çok şey paylaştık bu haftaları hiç hayal edemezdim. 30.haftada sancıyla yatışım yapılmıştı şimdi sancıdan eser yok :) Hep birlikte sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…