2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Amaannn bugün temizlik yaptım, üzerine üç tepsi kurabiye yaptım (çünkü ilk tepsi dağılıp gitti) mecbur yenisini yaptım ayaklarım oldu patates, yarın daha çok işim var bakalım yarın akşama ne yapicam, yaniii kendini yormaa, ekstra ağrı yükleniyor, ayaklarım fil ayagi gibi oldu
Benim de hep şişmiş ayaklarım 😔 yarın tüm gün boşuz aslında ama tutturdum temiz hava istiyorum diye. İnşallah yarın da böyle yürümem 😂 ben de buzluk doldurmaya başlayacağım yakın bi zamanda inşallah Allah hepimize yardım etsin 🤣 kazamız mübarek olsun
Ne bileyim bence güzel tesadüfler çıkıyor, bı uygulamada doğum yaptığım hastaneyle ilgili sorular soran biri vardı cevap vermiştim sonra özelden yazdı bolca konuştuk benden dört ay sonra falan doğurdu bu süreçte hep konustuk, o gün bugündür konuşuruz, sohbetimiz çok iyidir, güzel sohbetler çıkıyor böyle tesadüflerle 😊❣️
Kesinlikle çok iyi ya. Ne güzel arkadaşlıklar kurduk burada 🥰🥰 doğumdan sonra da biz burdan devam bence 🤣

Hiç kendini suçlama canım
Bazen yesekte yüksek çıkıyor yemesek te şekeri bastıran şeyler yememize rağmen sonuçlar bazen istediğimiz gibi olmuyor
Kendini de aç bırakma ye tabiki bir şeyler bebişte senden besleniyor sonuçta 🥰
dün mesela daha açlık şekerimde 158 çıkmıştı ama moralimin kötü olduğu sabaha kadar ağladığım için etkilediğini düşündüm biraz eşim sağolsun artık sonrada yine kendime kızdım değdimi diye işte demek istedipim sadece yemekten değilmiş yaşayarak da öğrenmiş oldum birde eşim yine beni suçladı ne diye strest yapıp kızıma zarar veriyorsun diye adam demiyor ki kadın hamile üzdüm allah beni kahretmesin birde bana kızıyor tam bir koç burcu erkeği olur kendisi çünkü,😊

dün mesela daha açlık şekerimde 158 çıkmıştı ama moralimin kötü olduğu sabaha kadar ağladığım için etkilediğini düşündüm biraz eşim sağolsun artık sonrada yine kendime kızdım değdimi diye işte demek istedipim sadece yemekten değilmiş yaşayarak da öğrenmiş oldum birde eşim yine beni suçladı ne diye strest yapıp kızıma zarar veriyorsun diye adam demiyor ki kadın hamile üzdüm allah beni kahretmesin birde bana kızıyor tam bir koç burcu erkeği olur kendisi çünkü,😊
Stres öfke sıkıntı şekeri yükseltiyor ama 😔

Kızlar bir şey soracaktım
Bir kaç gündür sürekli vajina kısmında ağrı oluyor ama afedersiniz en alt kısımda değil üst bölgesinde daha çok sol tarafa doğru bir ağrı yürürken sanki bıçak saplanır tarzında ağrı yaşıyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bir aydan fazladır idrar tahlili vermiyorum bu zamana kadar enfeksiyonum yoktu ama WC giderken herhangi bir yanma durumu da yok
Sebebi nedir ya 🤦🏻‍♀️🤷🏼‍♀️
Canım sol kasığa doğruysa o bende de oluyor. Yorulunca falan daha çok oluyor. Hem de çok uzun zamandır. Enfeksiyon ile alakası yok bebek büyüdükçe oluyor sanırım. Ben hiç enfeksiyon değildim 3 hafta önce gittiğimde enfeksiyon var sanırım dedim doktora sarı akıntım vardı başka belirtim yoktu 3 günlük fitil verdi kullandım tam geçti dedim yine tekrarladı iki gündür tuvaletimi yaparken batıyor resmen. Ama bunlardan çok uzun zaman önce de vardı bende o durum hala var. Ne zaman gitsem her şey de normal kuzucum. Pazartesi yine gideceğim nasipse yine enfeksiyondan bahsedeceğim ve bel, kasık agrımdan. Bakalım ne diyecek..senin kontrol ne zaman?🌸
Kızlar sabahtan beri sürekli olmamak kaydıyla kasıklarıma adet ağrısına benzer ağrı giriyor 🥺 sabah sağ kasığımdaydı biraz yattım felan geçer gibi oldu şimdide sol kasığımda var gibi bacaklarıma da vuruyor sanki karnımda kasılma vs yok sadece hafif bir adet ağrısına benzer ağrı korkmalımıyım bilemedim🥺 eşimide şehir dışına gönderdim iyiyim diye arabayı da verdim 🤦🏼‍♀️
Ben biraz yorulunca oluyor o kuzum. Artık hiç iş yapmaya yürümeye falan gelemiyorum. 5 dk yürüsem basliyor belim falan ağrımaya. Yorgunluktan değilse ve iyice kötü hissedersen Dr a git ama bence normal hepimizde şuan ara ara olan ağrılar kuzum. Tabi ki aklına takılırsa veya cogalirsa git.bekleme 🌸
Canım arkadaşım çok haklısın dertlerimde sizleri de darladım inanın. Kimsem yok ne konuşacak ne paylaşacak birde hamilesin doğurda kurtulalım demeleri sanki bu yaşadıklarımın hepsi benim hamileliğimden kaynaklanıyor gibi yapmaları beni delirtiyor Allah razı olsun güzel dileklerin için inşyöyle olur inşallah 😔
Tabi ki anlatacaksın burada birbirimizle dertlerimizi de sevinclerimizi de paylaşacağız kuzum. Ne yaşıyorsun tam bilmiyorum ama en kısa zamanda feraha kavuşursun inşallah ❤️ 🤲🏻 Allah yardımcın olsun sen sakin ol sakin sakin bebegini bekle. Rabbim kolaylığını versin inşallah. ❤️🤲🏻
Amaannn bugün temizlik yaptım, üzerine üç tepsi kurabiye yaptım (çünkü ilk tepsi dağılıp gitti) mecbur yenisini yaptım ayaklarım oldu patates, yarın daha çok işim var bakalım yarın akşama ne yapicam, yaniii kendini yormaa, ekstra ağrı yükleniyor, ayaklarım fil ayagi gibi oldu
Kız sen süper kadın falan mısın ya bu ne enerji Allah aşkına 🤣🤣 seni gördükçe kendimden utaniyorum bacım 🤣🤣🤣🤣 ayaklar tabi şişer dayanır mı bütün gün gez gez yorgunluk mahveder ❤️

selam kızlar
bana hem çam sakura da hemde kendi dr um gebelik şekerinden dolayı sezeryan dediler çunü gebelik şekeri yada şeker olan annelerin bebeklerinin kilo alımı orantılı olmyor göbekli omuz geniş oluyor ve normal doğumda omuzda takılmalar olabiliyor omuz çıkığı vs olabiliyor herhangi bir sıkıntı kalmaması adına çoçukta sezeryan öneriyoruz dediler birde anne içinde sıkıntılar olabiliyor dediler. ayrıca 39-40. haftalarda kilo artımı nedeniyle kalpte sorunlar olabiliyormuş çam sakuradaki dr maksimum 38. haftayı bekleyebilirsin dedi bende normal doğum istediğimi anlattığımda bunları söylediler hatta çam sakura da iki dr a ayrı ayrı sordum her hafta gittiğim için
bak sana kalpte sorun olabilir demişler bana da ani kan şekeri düşüşü olabilir dedi değişik şeyler nerden musallat olduysa bizlere bu şker ya çok geçmiş olsun

Kız sen süper kadın falan mısın ya bu ne enerji Allah aşkına 🤣🤣 seni gördükçe kendimden utaniyorum bacım 🤣🤣🤣🤣 ayaklar tabi şişer dayanır mı bütün gün gez gez yorgunluk mahveder ❤️
Kiz yapmayacaktım ara vermiştim dee görümcemin tanışma işleri var yarın, elimden geleni yapayım dedim ,😊

Levemirin gram etkisi yok boşu boşuna kolumu delip duruyorum bence . Novorapid çok etkili hele akşamki sabaha kadar şekeri dengede tutuyor önemli olan da o zaten. Bidaha değerlendirmeli bence senin dozlarını
Salı günü yine gidicem bakalım ne dicek ben de levemirin bir etkisini göremiyorum

Düzelir düzelir, damarlar genişliyor falan diye bütün uzuvlarda bı anormallik var, doğumdan sonra bikac haftaya eski haline dönmeye başlarsın

Hayırlısı olsun inşallah, ilk doğuma giden haber düşsün 😊❣️
ay inşaallah ya son aylar da geçmiyor sanki ama doğruyorum dediğim günü bekliyprum heyecanla

Kiz yapmayacaktım ara vermiştim dee görümcemin tanışma işleri var yarın, elimden geleni yapayım dedim ,😊
Benimki de evleniyor. Ama ölü numarası yapıyorum. Misafir gibi gidip gelicem. Hiiiiiç detaylarla uğraşamam. :KK14:
Tuvalet mesaisine uyandım daa bu gece herkes uyuyor mu, grupta ses soluk yok 😂
Dünden daha iyi uyuyorum bu gece. Ama bebek neden hareket etmiyor diye uyanıyorum bu sefer. :olamaz: Gece kudur baby modu olur. Hiç ses yok. Onun huzursuzluğu ile kalktım fıstık ezmesi yedim şimdi tepki bekliyorum. Namaz kılıp yatıcam.
Burnumun tikanmasindan bana da gına geldi horluyorum arada (bu aralar çok sık ) ve bunu kendim duyuyorum, eşim de sağolsun onaylıyor, uyutmuyormuşum :ukala:
Amannn! Kaç senedir onlar horluyor. Biz bi şey dedik mi ? :lülülü:

Benim sadık yarim, baş ucumda durur.
IMG_5800.webp

Burnumun tikanmasindan bana da gına geldi horluyorum arada (bu aralar çok sık ) ve bunu kendim duyuyorum, eşim de sağolsun onaylıyor, uyutmuyormuşum :ukala:
Benimde burnum aynı senin gibi bazen tek taraf tıkanıyor hatta, sabah ise su gibi akıntı oluyor burnumda kalkınca. Horlama zaten en başından beri varmışşş🤪🤭 birde benlm burnum çok küçük dün eski fotoğraflara bakarken fark ettim acayip şişmiş büyümüş bu beni üzdü 😅

Buzluğa neler koyacaksınız?
Gelen giden umrumda değil de lohusalukta aç kalmamak için bişiler yapmayı düşünüyorum yemeklik

Köfte yuvarlayıp atayım diyorum hem misket hem fırın yemeklik
Börek sarayım
Karnıyarık doldururum pişmeye hazır şekilde poşetlerim
Mantı koyarım biraz
Başka fikri olan varsa yazsın. Bu ay buzluk çalışıcam

Benimki de evleniyor. Ama ölü numarası yapıyorum. Misafir gibi gidip gelicem. Hiiiiiç detaylarla uğraşamam. :KK14:
Benimki iyidir ya, gece kalmaya gelir herşeyini anlatır, oğlumu zorda kalsam kv.me bırakmam mesela gorumcem daha toy ama ona bırakırım, ilgilidir zaten işi gereği de yumuşak huylu falan, şimdi heyecandan akşamdan beri mesaj atıyor nasıl ilgilenmeyeyim 😊 evlendikten sonra anneler günü, öğretmenler günü, doğum günüm hiçbirini atlamaz önce o kutlar 😊
Dünden daha iyi uyuyorum bu gece. Ama bebek neden hareket etmiyor diye uyanıyorum bu sefer. :olamaz: Gece kudur baby modu olur. Hiç ses yok. Onun huzursuzluğu ile kalktım fıstık ezmesi yedim şimdi tepki bekliyorum. Namaz kılıp yatıcam.
E artık uyku düzeni olan bebisler oldular, uyuyorlar gece, arada oynuyor hissediyorum da uzun sürmüyor geri uyuyor, durtmesene çocuğu 😂
Amannn! Kaç senedir onlar horluyor. Biz bi şey dedik mi ? :lülülü:
Benim sadık yarim, baş ucumda durur.
Benim burun bandım var başucumda ama kesmiyor üzerine bı tur da mentol kokluyorum, bagimliya döndüm iyice😂😂😂

Back
X