- 11 Nisan 2008
- 410
- 321
- 628
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #17.541
Herkese merhaba
1 Temmuz doğumlu olmasını beklediğim bebeğim için ben de burada durayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kayınvalideni çok sevdim. En sevdiğim kV tipi. Etliye sütlüye karışmayan , saygı duyan, ayrı bir çekirdek aile olduğunuzun bilincinde. Torununu, psikolojik bir vaka gibi kendi çocuğu gibi sahiplenmemiş. Ben de ileride böyle bir kV olucağımı düşünüyorum inşallahOyleyse boşver yerinde iyi olsun
KV.m iyidir hoştur düşüncesizdir, konuşmaları serttir mesela ilk zamanlar şok oluyordum neden böyle davranıyor diye de tanıdıkça anladım yapısı böyle, onun dışında etliye sütlüye karışmaz en sevdiğim özelliği, oğlumda da öyleydi mesela çocuk aç mı tok mu altı pis mi hiicc karismazdi iki dk severdi bitti, laf edene de ettirmezdi, karışmayın siz gayet güzel bakıyor siz o kadar bakmamissinizdir derdi keser atardı milletin lafını, o yüzden iyidir ama asla zorda olsam bakmak istemez mesela herkes baksın çocuğuna benim kafam almıyor diyor kadın, e bakmak yapmak zorunda da değil yani, hak veriyorum o yüzden hiç kafam agrimiyor geçiniyoruz, doğuma gideceğim mesela gelmek istemez, kendim gidip doguracagim, beklenti olmayınca üzüntü de olmuyor
Hak ettin sen, uyuyan ejderha gıdıklanmaz diye bir söz var biliyor musun![]()
Grupta var mı bilmiyorum yanlış anlaşılmasın da siyahilerin burnu olur ya tombik delikleri açık açık benimki de öyle görünüyor sis sis
Görümcem diyor bikac gün önce bu sefer ilkteki kadar sismedi burnun merak etme![]()
13 000 adım, eğil kalktan sonra bana normal gibi geldi .Doktorlar hareket öneriyor ama işte pilatesin yoganın belli bir mantığı var biz iş yaparken nereye yük bindiğini anlamadan eğilip kalkıyoruzKızçelerim selamlar, haziran sonuna doğru uzmanlık sınavım var tabi hersey yolunda gider ve girebilirsemalintiladigim şeyler vardı ama hicbirinize yazamadım geçti konular. Yoğun ders çalışıyorum bana gebe duası edin kolayca bitsin ♡
İki sorum var ; ilki göğüs ucunuz acıyor mu sizin de? Ben uyurken sutyeni çıkardım sabah tişört deyince bile canım acıdığını fark ettim hassasiyet başlamış gibi
İkincisi, dün çok fena yoruldum çarşıya çıkmıştık eşim ve kızımla baya yürüdük arada oturdum ben ama 12 13 bin adım atmisimdir Bi de küçük çocukla Eğil kalk. Baya yoruldum disardayken bel ağrım da oldu. Sonra eve geldik dinlendim. Bugün de dinleniyorum, otururken bel kasık ağrısı biseyim yok ama ayağa kalkınca yaşlı neneler gibi belim kitleniyor anlık. Bi de aşağıda kas ağrısı baskı gibi seyler oluyor. Kontrolüm yarın. Siz de çok ayakta kalınca böyle oluyor mu?
Benim ilk bebe 31. Haftadan itibaren heran gelebilir gözüyle bakiliyordu o yüzden gerginim bunda da
Ben ben yapmıştım o işi kesinlikle tatlı yapayım gelen giden olur severim diyenler denesin zaten bir ölçüyle yapınca mufin kalıplara en az yirmi tane falan çıkıyor olcu durumuna göre
Benim Kv de aradı. Nutuk verdi. Neden normal doğurmuyorsun diye.
Biraz dinledim. Biraz anlattım. Hala çatın mı dar diyor. Sonra lafı ağzına tıktım. Kendi istedi.![]()
Bana da normal nasıl doğuracaksın niye acı çekesin boş yere, alsınlar ameliyatla dümdüz sezeryan rahat diyorlar. Komşu akraba vs hepsi herbokologBenim Kv de aradı. Nutuk verdi. Neden normal doğurmuyorsun diye.
Biraz dinledim. Biraz anlattım. Hala çatın mı dar diyor. Sonra lafı ağzına tıktım. Kendinden bu konuda akıl alacak değilim.![]()
Bende 20li yaşlarımın sonundan beri biraz vardı zayıf olmama rağmen ama hamilelikte iyice belirginleşti. Umarim sizinki kendiliğinden geçer. Ben kendi adıma kendiliğinden geçeceğini düşünmüyorum, yapısal bir şeye dönüşüyor çünkü, göbeğimizin çıkıp geri inmesi gibi değil. Yine de selüliti azaltmanın yolları var, yağlar, masajlar, kese yapma, at kılı fırçası, spor falan… Bebişlerle durumu biraz kolaylayınca uğraşırız artık selülit mağdurları:)Kızlar bacaklarında selülit olan var mı ? Selülit herhalde bu gördüklerim. Lipödem gibi böyle ne biçim olmuş bacaklarım görünce inanamadım. Bu geçecek mi doğumdan sonra yoksa artık ben bu muyum![]()
geçmiş olsun zamanı gelince alalım hepimiz kucağımıza sağlıkla inşaallah
Çatı açılan bişeymiymiş yaaBenim Kv de aradı. Nutuk verdi. Neden normal doğurmuyorsun diye.
Biraz dinledim. Biraz anlattım. Hala çatın mı dar diyor. Sonra lafı ağzına tıktım. Kendinden bu konuda akıl alacak değilim.![]()
Kız, selülit kadınlığın şanındandırKızlar bacaklarında selülit olan var mı ? Selülit herhalde bu gördüklerim. Lipödem gibi böyle ne biçim olmuş bacaklarım görünce inanamadım. Bu geçecek mi doğumdan sonra yoksa artık ben bu muyum![]()
Hea, akıl sordum sanki. Kırk yaşındayım ben. Kendi kızına akıl versin o.Aman boşver kv ler kapatılsın.ne anlar konuşuyor işte iyilik yaptığını düşünüyor üstelik.
![]()
AhahhahahhaBana da normal nasıl doğuracaksın niye acı çekesin boş yere, alsınlar ameliyatla dümdüz sezeryan rahat diyorlar. Komşu akraba vs hepsi herbokolog![]()
Kilo gidince bence hafifleyecek o görüntü. Ben bir süredir 80 kg ım. Selülit de var tabisi. Ama bu şeker diyetine başladım. İnanın görüntüsü azaldı. Gözle fark edilir şekilde.Bende 20li yaşlarımın sonundan beri biraz vardı zayıf olmama rağmen ama hamilelikte iyice belirginleşti. Umarim sizinki kendiliğinden geçer. Ben kendi adıma kendiliğinden geçeceğini düşünmüyorum, yapısal bir şeye dönüşüyor çünkü, göbeğimizin çıkıp geri inmesi gibi değil. Yine de selüliti azaltmanın yolları var, yağlar, masajlar, kese yapma, at kılı fırçası, spor falan… Bebişlerle durumu biraz kolaylayınca uğraşırız artık selülit mağdurları:)
Çatısı gerçekten doğurmaya mani olacak şekilde dar olan insan o kadar azmış ki, çocukluktan gelen bi gelişim bozukluğu yahut kalçadan alınan bi darbe dolayısıyla gelisememe durumu falan sebep olurmuş.Çatı açılan bişeymiymiş yaakemik yapısı değilmi o ?
Kızçelerim selamlar, haziran sonuna doğru uzmanlık sınavım var tabi hersey yolunda gider ve girebilirsemalintiladigim şeyler vardı ama hicbirinize yazamadım geçti konular. Yoğun ders çalışıyorum bana gebe duası edin kolayca bitsin ♡
İki sorum var ; ilki göğüs ucunuz acıyor mu sizin de? Ben uyurken sutyeni çıkardım sabah tişört deyince bile canım acıdığını fark ettim hassasiyet başlamış gibi
İkincisi, dün çok fena yoruldum çarşıya çıkmıştık eşim ve kızımla baya yürüdük arada oturdum ben ama 12 13 bin adım atmisimdir Bi de küçük çocukla Eğil kalk. Baya yoruldum disardayken bel ağrım da oldu. Sonra eve geldik dinlendim. Bugün de dinleniyorum, otururken bel kasık ağrısı biseyim yok ama ayağa kalkınca yaşlı neneler gibi belim kitleniyor anlık. Bi de aşağıda kas ağrısı baskı gibi seyler oluyor. Kontrolüm yarın. Siz de çok ayakta kalınca böyle oluyor mu?
Benim ilk bebe 31. Haftadan itibaren heran gelebilir gözüyle bakiliyordu o yüzden gerginim bunda da
Aa ben de bunu soracaktım. Kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ?Kızlar merhaba
Bu cuma 32. Hafta kontrolüne gittik bebiş gayet iyi keyfi de yerinde çok şükür kontrollerin sıklaşması gerekir diye düşünürken doktor bana 1 ay sonra gel dedi bana biraz uzun geldi sizde durumlar ne
Ben yurtdışındayım. Burada ebe takip ediyor, sürekli 3 haftada 1 gidiyordum, en son 2 haftada 1 olmuştu derkennn diğerine 1 ay sonra gel dediKızlar merhaba
Bu cuma 32. Hafta kontrolüne gittik bebiş gayet iyi keyfi de yerinde çok şükür kontrollerin sıklaşması gerekir diye düşünürken doktor bana 1 ay sonra gel dedi bana biraz uzun geldi sizde durumlar ne
Doktorum geçen hafta bundan sonra 2 haftada bir gelceksin dedi ama 3 haftadır her hafta çağırıyorAa ben de bunu soracaktım. Kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ?
Simdi ben şehir hastanesine takipliyim. Hem Perinatoloji hem normal kadın doğum Dr uma gidiyorum. Bir hafta birine, diğer hafta ötekine.
Son haftalara girdiğim için artık doğum yapacağım özel Dr u da secip ona da rutin gitmem gerek. Neye göre ayarlayacağım bunu![]()