2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Buzluğa neler koyacaksınız?
Gelen giden umrumda değil de lohusalukta aç kalmamak için bişiler yapmayı düşünüyorum yemeklik

Köfte yuvarlayıp atayım diyorum hem misket hem fırın yemeklik
Börek sarayım
Karnıyarık doldururum pişmeye hazır şekilde poşetlerim
Mantı koyarım biraz
Başka fikri olan varsa yazsın. Bu ay buzluk çalışıcam
Sarma,
Dolma çok iyi oluyor,
Tavuk didikledim ben, karton bardaklara doldurdum koydum porsiyonluk, doğumdan sonra pilavlara karistirirm yanına ayran bitti mis gibi öğün çıkar bence 😂
Kurabiye de koydum oğlum cok seviyor sonra ugrasamazsam dedim, tuzluyu pişirip koydum hiç tadı kokusu bozulmuyor, tatlı kurabiyeyi sardım rulo yaptim öyle attım dolaba pismeden, sonra çıkarıp dilimleyip atılıyor fırına pratik yani
Aklıma geldikçe yazayım, kolay gelsin sana, afiyele yersiniz inşallah 😊

Benimde burnum aynı senin gibi bazen tek taraf tıkanıyor hatta, sabah ise su gibi akıntı oluyor burnumda kalkınca. Horlama zaten en başından beri varmışşş🤪🤭 birde benlm burnum çok küçük dün eski fotoğraflara bakarken fark ettim acayip şişmiş büyümüş bu beni üzdü 😅
Gececek bu günlerde geçecek sakin ol, yine minnoş işini yapan burunlarimiz olacak 😂😂😂

Benimki iyidir ya, gece kalmaya gelir herşeyini anlatır, oğlumu zorda kalsam kv.me bırakmam mesela gorumcem daha toy ama ona bırakırım, ilgilidir zaten işi gereği de yumuşak huylu falan, şimdi heyecandan akşamdan beri mesaj atıyor nasıl ilgilenmeyeyim 😊 evlendikten sonra anneler günü, öğretmenler günü, doğum günüm hiçbirini atlamaz önce o kutlar 😊

E artık uyku düzeni olan bebisler oldular, uyuyorlar gece, arada oynuyor hissediyorum da uzun sürmüyor geri uyuyor, durtmesene çocuğu 😂

Benim burun bandım var başucumda ama kesmiyor üzerine bı tur da mentol kokluyorum, bagimliya döndüm iyice😂😂😂
Ben, benim görümcemi anlatmayayım. Ben ona abla kardeş oldum. Ama o bana yoldan geçen herhangi bi insandan daha uzak. Yerinde mutlu olsun. Karakter olarak Kv kızı tanımlaması yanlış olmaz.

Senin için güzel bi durum ama sen Kv den de razı idin. ☺️ frekanslar tutuyor ise, karşılıklı bağlar samimi ise ne mutlu. İns mutlu olur görümcen de 🌺

Benim bebek gece aşırı hareketli olur. Beni uyandırır. Hatta canımı yakar öyle diyim. Bu gece olağanüstü sessizdi. Az hareket değil, hiç hareketsizdi. Ondan bi endişe ettim ama Su an canımı okuyor uyandığı çok malum:confused:

Ben, benim görümcemi anlatmayayım. Ben ona abla kardeş oldum. Ama o bana yoldan geçen herhangi bi insandan daha uzak. Yerinde mutlu olsun. Karakter olarak Kv kızı tanımlaması yanlış olmaz.
Oyleyse boşver yerinde iyi olsun
Senin için güzel bi durum ama sen Kv den de razı idin. ☺️ frekanslar tutuyor ise, karşılıklı bağlar samimi ise ne mutlu. İns mutlu olur görümcen de 🌺
KV.m iyidir hoştur düşüncesizdir, konuşmaları serttir mesela ilk zamanlar şok oluyordum neden böyle davranıyor diye de tanıdıkça anladım yapısı böyle, onun dışında etliye sütlüye karışmaz en sevdiğim özelliği, oğlumda da öyleydi mesela çocuk aç mı tok mu altı pis mi hiicc karismazdi iki dk severdi bitti, laf edene de ettirmezdi, karışmayın siz gayet güzel bakıyor siz o kadar bakmamissinizdir derdi keser atardı milletin lafını, o yüzden iyidir ama asla zorda olsam bakmak istemez mesela herkes baksın çocuğuna benim kafam almıyor diyor kadın, e bakmak yapmak zorunda da değil yani, hak veriyorum o yüzden hiç kafam agrimiyor geçiniyoruz, doğuma gideceğim mesela gelmek istemez, kendim gidip doguracagim, beklenti olmayınca üzüntü de olmuyor 😂
Benim bebek gece aşırı hareketli olur. Beni uyandırır. Hatta canımı yakar öyle diyim. Bu gece olağanüstü sessizdi. Az hareket değil, hiç hareketsizdi. Ondan bi endişe ettim ama Su an canımı okuyor uyandığı çok malum:confused:
Hak ettin sen, uyuyan ejderha gıdıklanmaz diye bir söz var biliyor musun 😂😂😂

Buzluğa neler koyacaksınız?
Gelen giden umrumda değil de lohusalukta aç kalmamak için bişiler yapmayı düşünüyorum yemeklik

Köfte yuvarlayıp atayım diyorum hem misket hem fırın yemeklik
Börek sarayım
Karnıyarık doldururum pişmeye hazır şekilde poşetlerim
Mantı koyarım biraz
Başka fikri olan varsa yazsın. Bu ay buzluk çalışıcam
Ben de çeşit çeşit köfte atmıştım 2. Trimester da. Hepsini tükettik 🤣 bayramda yine hem misket köfte hem normal köfte yapıp atacağım. Kv mi çağırdım yardıma annem uzakta diye. Hem patatesli hem kıymalı mantı atacağız. Kv su böreği yapacak bi de ıspanaklı patatesli börek atarız dedik. Fırsatımız olursa içli köfte atacağız. Patlıcan közleyip dilimleyip atayım diyorum. Onun haricinde tavuk haşlayıp atmakta mantıklıymış hiç aklıma gelmemişti 😂 bi de 3-4 porsiyon mozaik pasta atacağım ki ani misafirlerde dilimleyip yanına kahveyle ikram ederim hemen

Ben de çeşit çeşit köfte atmıştım 2. Trimester da. Hepsini tükettik 🤣 bayramda yine hem misket köfte hem normal köfte yapıp atacağım. Kv mi çağırdım yardıma annem uzakta diye. Hem patatesli hem kıymalı mantı atacağız. Kv su böreği yapacak bi de ıspanaklı patatesli börek atarız dedik. Fırsatımız olursa içli köfte atacağız. Patlıcan közleyip dilimleyip atayım diyorum. Onun haricinde tavuk haşlayıp atmakta mantıklıymış hiç aklıma gelmemişti 😂 bi de 3-4 porsiyon mozaik pasta atacağım ki ani misafirlerde dilimleyip yanına kahveyle ikram ederim hemen
Tavuk hazır olunca Çorba pilav falan iyi oluyor, firinlik soslayipta atabilirsin çıkarıp direkt dök buzuyla tepsiye at firina bikac paket öyle yapacağım

Tavuk hazır olunca Çorba pilav falan iyi oluyor, firinlik soslayipta atabilirsin çıkarıp direkt dök buzuyla tepsiye at firina bikac paket öyle yapacağım
Tavuk filetoyu kuşbaşı marineleyip atıyorum. Çıkarıp tavaya atıyordum. O kendi kendine pişiyor zaten yanına pilav çorba

Evet buzluk çalışması amme hizmeti bebeyim
Listeledim isteyen faydalansın ekleyin çıkarın

Misket köfte

Yemeklik köfte

Karnıyarık doldur paketle pişmeye hazır

Tavuk haşla dit karton bardaklara

Tavuk fileto kuşbaşı marine. Çıkar tavaya hazır at pişsin

Mantı

Börek (rulo, muska, sigara vs)

İçli köfte

Patlıcan köz dilimle at

Buzluk kurabiyesi dilimle pişir hamurluk

Sarma dolma

Mozaik pasta servise hazır buzluk için

Haşlanmış nohut vs

Burdan biri chesecake dedi mufin kalıba

Bezelye enginar vişne ayıkla at

Kemik suyu kaynat bardakla at. Emzirirken lazım

Misket köfte

Yemeklik köfte

Mantı

İçli köfte

Patlıcan köz dilimle at

Sarma dolma

Haşlanmış nohut vs

Arkadaşım ve su an dolabında hazır yemek namına bir humusluk haşlanmış nohutu olan ben :eek:

Canım sol kasığa doğruysa o bende de oluyor. Yorulunca falan daha çok oluyor. Hem de çok uzun zamandır. Enfeksiyon ile alakası yok bebek büyüdükçe oluyor sanırım. Ben hiç enfeksiyon değildim 3 hafta önce gittiğimde enfeksiyon var sanırım dedim doktora sarı akıntım vardı başka belirtim yoktu 3 günlük fitil verdi kullandım tam geçti dedim yine tekrarladı iki gündür tuvaletimi yaparken batıyor resmen. Ama bunlardan çok uzun zaman önce de vardı bende o durum hala var. Ne zaman gitsem her şey de normal kuzucum. Pazartesi yine gideceğim nasipse yine enfeksiyondan bahsedeceğim ve bel, kasık agrımdan. Bakalım ne diyecek..senin kontrol ne zaman?🌸

Ben biraz yorulunca oluyor o kuzum. Artık hiç iş yapmaya yürümeye falan gelemiyorum. 5 dk yürüsem basliyor belim falan ağrımaya. Yorgunluktan değilse ve iyice kötü hissedersen Dr a git ama bence normal hepimizde şuan ara ara olan ağrılar kuzum. Tabi ki aklına takılırsa veya cogalirsa git.bekleme 🌸

Tabi ki anlatacaksın burada birbirimizle dertlerimizi de sevinclerimizi de paylaşacağız kuzum. Ne yaşıyorsun tam bilmiyorum ama en kısa zamanda feraha kavuşursun inşallah ❤️ 🤲🏻 Allah yardımcın olsun sen sakin ol sakin sakin bebegini bekle. Rabbim kolaylığını versin inşallah. ❤️🤲🏻

Kız sen süper kadın falan mısın ya bu ne enerji Allah aşkına 🤣🤣 seni gördükçe kendimden utaniyorum bacım 🤣🤣🤣🤣 ayaklar tabi şişer dayanır mı bütün gün gez gez yorgunluk mahveder ❤️
Evet kaç gündür üst üste evi temizle derken yordum kendimi ondan öncesinde hafif vardı normal bir şeydir dedim de bu sefer baya arttı ağrı kötü bir durum olmasında diğer türlü ağrımasına dayanacağız artık
Kontrolüm ayın 5 inde bir ay olacak neredeyse gitmeyelim bakalım bana ne diyecek
Sağol canım benim ❤️

Misket köfte

Yemeklik köfte

Mantı

İçli köfte

Patlıcan köz dilimle at

Sarma dolma

Haşlanmış nohut vs

ay ben okurken yoruldum o marifetlilik sanırım bu aralar bende yok eşimde buzluktan çıkan yemeği yemiyor köfte türleri hariç içli köfte yaparız sadece annem doğum için gelirse tabi

Kızçelerim selamlar, haziran sonuna doğru uzmanlık sınavım var tabi hersey yolunda gider ve girebilirsem 😀 alintiladigim şeyler vardı ama hicbirinize yazamadım geçti konular. Yoğun ders çalışıyorum bana gebe duası edin kolayca bitsin ♡
İki sorum var ; ilki göğüs ucunuz acıyor mu sizin de? Ben uyurken sutyeni çıkardım sabah tişört deyince bile canım acıdığını fark ettim hassasiyet başlamış gibi
İkincisi, dün çok fena yoruldum çarşıya çıkmıştık eşim ve kızımla baya yürüdük arada oturdum ben ama 12 13 bin adım atmisimdir Bi de küçük çocukla Eğil kalk. Baya yoruldum disardayken bel ağrım da oldu. Sonra eve geldik dinlendim. Bugün de dinleniyorum, otururken bel kasık ağrısı biseyim yok ama ayağa kalkınca yaşlı neneler gibi belim kitleniyor anlık. Bi de aşağıda kas ağrısı baskı gibi seyler oluyor. Kontrolüm yarın. Siz de çok ayakta kalınca böyle oluyor mu?
Benim ilk bebe 31. Haftadan itibaren heran gelebilir gözüyle bakiliyordu o yüzden gerginim bunda da

ay ben okurken yoruldum o marifetlilik sanırım bu aralar bende yok eşimde buzluktan çıkan yemeği yemiyor köfte türleri hariç içli köfte yaparız sadece annem doğum için gelirse tabi
Ben de hiç bir şey yapmadım buzluk için fırsat olmadı ve tek yapmayı hiç sevmem
Benim eşimde öyle buzluğa atılan yemekleri yemez sevmiyor ya
Neyse kendime göre yapayım bari hep onları düşünecek değiliz ya 😂😂

Kızçelerim selamlar, haziran sonuna doğru uzmanlık sınavım var tabi hersey yolunda gider ve girebilirsem 😀 alintiladigim şeyler vardı ama hicbirinize yazamadım geçti konular. Yoğun ders çalışıyorum bana gebe duası edin kolayca bitsin ♡
İki sorum var ; ilki göğüs ucunuz acıyor mu sizin de? Ben uyurken sutyeni çıkardım sabah tişört deyince bile canım acıdığını fark ettim hassasiyet başlamış gibi
İkincisi, dün çok fena yoruldum çarşıya çıkmıştık eşim ve kızımla baya yürüdük arada oturdum ben ama 12 13 bin adım atmisimdir Bi de küçük çocukla Eğil kalk. Baya yoruldum disardayken bel ağrım da oldu. Sonra eve geldik dinlendim. Bugün de dinleniyorum, otururken bel kasık ağrısı biseyim yok ama ayağa kalkınca yaşlı neneler gibi belim kitleniyor anlık. Bi de aşağıda kas ağrısı baskı gibi seyler oluyor. Kontrolüm yarın. Siz de çok ayakta kalınca böyle oluyor mu?
Benim ilk bebe 31. Haftadan itibaren heran gelebilir gözüyle bakiliyordu o yüzden gerginim bunda da
Canımcım hoşgeldin özlemiştik seni 🥰 evet çok ayakta kalınca aynısı hepimizde oluyor muhtemelen. Doktorum dinlenince geçiyorsa önemli değil demişti. Güzelce dinlen geçecektir 🥰

Sınav konusunda tüm dualarımız seninle 🥰 gebelik öncesi bunu halledersen mükemmel olur. Rahat rahat doğumunu yapar bebişine ilgilenirsin aklında başka bir şey kalmaz 🥰

Göğüs uçlarım benim de acıyor ara ara. Lansinohun göğüs ucu kremini sürmeye başladım. Ama doktorum iyice yedirme üstüne koy bırak göğüs uçların uyarılmasın dedi. Haftaya da gümüş kapak kullanmaya başlayacağım. Göğüslerim zaten çok hassas. Öncesinde ne gerekiyorsa yapayım diye düşündüm 😅

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+6💙5 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+3💙7 Temmuz
@Eldorin35İzmir2.7223 Ekim8+08+01 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek💙13 Temmuz
@Taranta babu34Manisa1.674 Ekim5+16+4Erkek11 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
@Umutdolu190335İstanbul18 Ekim
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 Ekim6+4Erkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Artemis58033Sivas3.7622 EkimErkek30 Temmuz