Kuzenim sezaryen doğum yaptı sütü hemen gelmedi gelince de çok gelmedi. O yüzden mutlaka süt sağma mak. Vs götür diyor. Bebişi sarılık oldu beslenemediği için. Hatta yanında ufak bi mama da götür ne olur ne olmaz dedi. Normalde sezaryen sonrası sonda vs takılıyormuş iki gün kalınır diyorlar ama kuzenime sonda takılmadı ve bir gece yattı. Ben de de inşallah sonda takılmaz tek gece kalır çıkarım
O kadar halsizim kiiii. Yine bayılarak uyumaya başladım koltukta. Ama geceleri de kaliteli uyuyamıyorum sürekli tuvalete kalkıyorum dönerken canım acıyor vs ona bağlıyordum. Demek yemi güncelleme gelmiş bize
Yok yok ben de giyinemiyorum. Bacağımı kaldırınca o vajinayla bacak arasındaki yere felaket ağrı giriyor. Evde sürekli elbise şeklinde pijamalar giymeye başladım çok rahat oluyor. Çorapları da eşim evdeyse ondan yardım istiyorum öyle giyiyorum
bari doğunca içebilseydik

offff kffff
Canım demir hemoglobin ve ferritin değerlerin nasıl ? Kahve genelde demiri baskılıyor. Bebek de zaten deli gibi demir sömürüyor bizden. O yüzden demirin düşmüş olabilir. O da bebişin gelişiminde yavaşlamaya sebep olur belki ama tamamen kendi yorumum tabi. Ben kahveyi haftada bir ha da iki nöbetlerde içiyordum onu da bıraktım. Sabah akşam birer bardak çay içiyorum sadece ama gelişimde sorun yok çok şükür

uzun süre astrolojiyle ilgilenmiş biri olarak söyleyebilirim ki ( tamamen kendi fikrim ) ikizler burcu yengeçten daha iyi bence

yengeçler çok manipülatif oluyorlar. İyi yanları da var tabi mesela çok evcimenler anaçlar. Ama bencr ikizlerin adı çıkmış arkadaşlar

benim her şey yolunda gitsydi ve 40. Haftada doğum yapsaydım aslan burcu olacaktı bebişim. Ama bizimkinde sezaryen dolayısıyla yengeçe kayacak
Ayyy size yine yeni gelmiş bu güncelleme ne güzel

bende son bir aydır var. Doktor senin karnın çok erkenden aşırı büyüdüğü için bu sıkıntıları erken yaşamaya başladın dedi. Geçecek mi dedim hayır daha kötü olacak dedi

tamamen kas ağrısıymış gerçekten. Rahim kasları geriliyormuş