- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.341
Ütü bile bana büyük dert oluyor şuan o yüzden aradan çıkarmam lazım hazır olsunkızlar bence bir an önce yapmaya calısın yavas yavas ertelemeyin çünkü ben şuan hiçbir sey yapamıyorum gecen avm ye gittim son eksikleri alayım diye 2 saatte perte cıktım her yerim ağrıdı akşam ayağa kalkamadımyani ağırlasma ihtimalinden dolayı diyorum
Valla ben anam babam dokunuyor eşim dokunuyor abim dokunuyor kız kardeşim dokunuyor mutlu oluyorum kaynanam dokunuyor gıcık oluyorumBenim de karnıma dokunuyorlar seviyorlar ama asla hoşlanmıyorum sevdiğim de insanlar bişey diyemiyorum bazen refleksle ani geri çekiliyorum
Kız senin burcun neBende aşkım ya ertelemeye ve son anda yetiştirmeye bayılırım ki benim zaten bir sürü eksiğim var
Ben bebişime özel bi ütü aldım sadece onun olucak. Ben de 3 litre buhar kazanlı Ütü var o da 25 dakikada falan anca ısınıyor ilk hepsini yıkayıp onunla yapacağım ondan sonra parça parça yıkanacağı için çocuğun kıyafetleri sadece ona özel çabuk ısınan minik bir ütüsü olsun istedimÜtü bile bana büyük dert oluyor şuan o yüzden aradan çıkarmam lazım hazır olsun
Sırt agrılarım çok oluyor 10 dakika yürüsem pertim cıkıyor 2 saatte düşünemiyorum
Tabiki ben bir yayımKız senin burcun ne
Bebişin eksikleri hep babanesi aldı sagolsun benim kaldı 3-5 birşeyler
Ya maşallah ne kadar güzel Allah kabul etsin tüm dualarınızı. İnşallah en hayırlı zamanda doğar yavrunuz bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Tadını çıkarınSelam güzel annelerkabeden hepinize selam ve dua ile... Güzel mesajlariniz için hepinize teşekkür ederim Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.... ilk önce alintilamaya çalıştım ama sonra gerek özelden gerek forumdan o kadar çok mesaj aldım ki alintilamaya yetistiremedim..... Dün Kabe'nin karşısında özelden ismini yazanlara ismiyle dua ettim rabbim kabul etsin... Diğerlerine de nicknamelerinizle burda günler çok yoğun geçiyor hava tahminimden çok daha sıcak.. burda Türklerin Hastanesi'nde doğumhane yokmuş. Tabi belli bir yaş üstü geldiği için şaşırmadım inşallah her şey yolunda gider de gerek kalmaz ülkemizde doğum gerçekleşir... Fırsat buldukça yazarım inşallah dikkat edin kendinize
31. Haftada 2.3tü. Git gide düştü ama 38i bekledi şükür. Ama sürekli yatmıştım sadece wc yemek için kalkıyordum. Progestan fitil pruluton iğne ve magnezyum alıyordumMerhaba 31.haftada kaç cm e düşmüştü hatırlıyor musunuz? Ben de bugün 30+4teyim. 1.5 gün hastanede yattım nstde sancı çıkınca. Cumartesi günü 32mm çıkan rahim ağzı Çarşamba günü 28mm e düşmüştü. Açılma görmedi doktor ama nasıl bir süreç yaşayacağım bilmiyorum çok endişeliyim.
Başlamak lazım artık ama benim eksikler bitmedi diye hazırlamak istemedim ama bayramdan önce hazırlarım inşallah evde hazır bulunsun zaten bayram sonrası ne olacağı belli olmazKızzzz sayımız oldukça fazla
Ben de aynı bu durumdayım biraz da bundan erteliyorum gözüm almıyor. Bir de pek eksiğimiz yok o da rahat davranmama neden oluyorkızlar bence bir an önce yapmaya calısın yavas yavas ertelemeyin çünkü ben şuan hiçbir sey yapamıyorum gecen avm ye gittim son eksikleri alayım diye 2 saatte perte cıktım her yerim ağrıdı akşam ayağa kalkamadımyani ağırlasma ihtimalinden dolayı diyorum
Evet bi de bu var ne bileyim iyidir heralde diyorum bazen de selamı var sana diyorumonu bende sevmiyorum görüntülü konuşmada göbeğine balım diyenlerin aramasını bile açmıyorum ya birde şu var telde arayıp bebiş napıyor diye soruyorlar ya direk beynime diken batar gibi oluyorum nedense sonki doğmuş ben nerden bilim napıyor
Son dakikaya bırakmak deyince de biz o zamanBende aşkım ya ertelemeye ve son anda yetiştirmeye bayılırım ki benim zaten bir sürü eksiğim var
Ay Allah iyiliğini versin güldürdün beniValla ben anam babam dokunuyor eşim dokunuyor abim dokunuyor kız kardeşim dokunuyor mutlu oluyorum kaynanam dokunuyor gıcık oluyorum
Ben kişiyi seversem temas seviyorum demek ki AhahahahahBen de aynı bu durumdayım biraz da bundan erteliyorum gözüm almıyor. Bir de pek eksiğimiz yok o da rahat davranmama neden oluyor
Evet bi de bu var ne bileyim iyidir heralde diyorum bazen de selamı var sana diyorum
Son dakikaya bırakmak deyince de biz o zaman
Ay Allah iyiliğini versin güldürdün beniben temas sevmiyorum ondan irrite oluyorum
Bende öyleym yalancı sancılar normalBaşlamak lazım artık ama benim eksikler bitmedi diye hazırlamak istemedim ama bayramdan önce hazırlarım inşallah evde hazır bulunsun zaten bayram sonrası ne olacağı belli olmazhepimiz sıraya gireriz
Dün hafif hafif sancı tarzı ağrılar hissettim bir an korktum doğuma gideceğim diye
Ama bir iki saat sonra geçti tedbirli olalım da biz ne olur ne olmaz
Benim 5.ayda meme altlarım çatlamıştı oraya bir şey sürmek aklıma gelmedi çünkü. Şu an başka firem yok varsa da göremiyorumKızlar çatlaklar nasıl gidiyor
Benim de dün gece sıkıntılı geçti karnım topladı ağrı geldi midem vuruyor bir yandan. Nst normal çıktı bugün.Ya kızlar şuan karnım o kadar gergin ki patlayacak gibi sanki alttada ağrılarım var ayağa kalkınca oluyorneyse ki bebiş hareketli içerde
Ne kullanıyorsunuz bu kadar çatladınız ki? Bir de kaç kilo alındığıyla da alakalı sanırım.off heryerim çatlak olmuş bacaklarımın iç kısmına dikkat ettim bugün gözlerime inanamadım kırmızı yarıklar oluşmuş resmen umarım geçer onlar geçmezsede kızımın canı sağolsun diyecem napım
Canım sancın kaç geldi? Benim NST takılınca çocuk tüm gücüyle o kısma vurduğu için 100e çıktığı da oldu 40larda da oldu ama doktorum bir problem görmedi servikal 3,8 cm çıktı. Maşallah kilosu çok güzel bebişininKızlar merhabalar, bugün rutin kontrol için gittim sabahtan nst çekildi doktorum pek beğenmedim öğleden sonra tekrar çekilsin bi de perinatoloji görsün demişti.
Öğleden sonra tekrar perinatoloji nst çekti. Dediler ki şuan doğum sancısı çektiğinin farkında mısınyoo dedim bi ağrım yok. Ama sancım varmış. Doğumu durdurmuyoruz bu haftalarda dedi 34+0 bugün.
Kendi doktorum da sancı var yataktan kalkamayacak kadar ağrın olursa haberim olsun yatış yapalım hemen dedi. Bayramı geçiririz dedi. Salı tekrar çağırdı nstler sıklaşacakmış.
Kilo 2600, 35+5 ile uyumlu dedi. 35ten sonra da ciğer geliştirici yapmıyolarmış. Doktorum şuan da yapmayı düşünmüyorum, kanal kapalı dedi.
Haziran'da doğurma ihtimali olanlara eklendim
Hangi ürünü kullanıyorsun canım çatlak için? Peki daha önce kırmızı olan çatlakların rengi sonradan beyazlaştı mı yoksa kırmızı mı kalıyorlar hep?Berbat vallahi sağ sol karın etrafım komple çatlamış zaten ilk gebeliğimde de her iki yandan çatlaklar oldu bu bebişte de öyle kıpkırmızı tabi baya kaşınıyor buz uyguluyorum yağ sürüyorum ama yok yani dinmiyor bazen delirmek üzere oluyorum kaşıntıdan
Bebişim iyi olsun da çatlağı pek önemsemiyorum yapacak bir şey yok zaten ilkinde de oldu kaldı o çatlaklar öylece diyip kendimi motive etmeye çalışıyorum
Bizim de aynı, 3-3.5 lt ben içiyorum bir o kadar da eşim içiyor. 2-3 gün ancak dayanıyor biz çift damacana alıyoruz artıkKız bizde 20 lik damacana en fazla 3 gün gidiyorgeçen haftasonu cumadan taktı kocam memlekete gitti geldi pazar akşamı bitmişti adam şok sana damacana bayisi almak lazımmış yada hortumu direk bağlayalım diyor ama bende de çok az çatlama oldu ama ben kendim yaptım kaşıdım kaşımamak lazım yoksa olmazdı
Hassas yıkama programında 30 derece 600 devirde, yıkama filesi aldım onun içine koyup yıkadım. Program bitince bir de durulama programında yıkadım ki hiç deterjan kalmasın. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini bir yıkadım zaten tek seferde bitmiyor battaniye vs 2-3 postada yıkandı renkleri kategorize edebilirsin. Burada çoğunluk ayırarak yıkamıştı bu arada. Bizde kurutucu yok, kurutma telini salona koyup oraya astım küçük ve pamuklu oldukları için ertesi güne kurudu hepsi (havlu hariç)Güzel anneler bi şey soracağım şimdi bu bebek kıyafetlerini kaç derece de nasıl yıkadınız ? Yumuşatıcı kullandınız mı ? Hepsini bir mi yıkadınız ? Kurutmaya atalım mı bi de bunu konuşalım bakalım
2 saat gene iyi gezmissin kuzum. Benim evin içinde pertim çıkıyor. En son hastaneye gittim ki bize 15 dk mesafede. Bildiğin mahvoldum git gel. Geldim iki saat uzandım mecbur olmadıkça kalkmadim. Artık ne çıkıp çarşı vs gezebiliyorum ne de yürüyüş yapabiliyorum iyice agirlastim ve canım acıyor yürüdükçe.kızlar bence bir an önce yapmaya calısın yavas yavas ertelemeyin çünkü ben şuan hiçbir sey yapamıyorum gecen avm ye gittim son eksikleri alayım diye 2 saatte perte cıktım her yerim ağrıdı akşam ayağa kalkamadımyani ağırlasma ihtimalinden dolayı diyorum
Canım benim bu konuda bilgim yok ama devam ederse gel demişler bir daha gitsen mi acaba için rahatlardi. Dün benim kızın da hareketleri azdı yok denecek kadar. Gece hareketlendi şükür çikolata su vs derken. Yoksa kalkıp gidecektim dayanamayıp.Kızlar merhaba 33. Haftadan selamlarbebişkonun dün sabahtan beri hareketi yoktu. Kahvaltı kahve öğle yemeği derken yine yoktu çikolata ve soda ikilisinden sonra birkaç tekme hissedebildim saat 16.00 gibi. (Normalde aşırı hareketli bir bebek) tamam dedim demekki uyuyordu düzeldi sonra birdaha ne yaptımsa hareket alamadım. Gece 23.30 civarı panikle devlet hs acile gittim ultrason normal çıktı nst de normal çıktı sancı da yok. Doktor bebeğin kalp atışları ve ultrasonu herşeyi çok normal hiçbişey yok dedi. Devam ederse polikliniğe gel dedi. Ben hala hiç hareket hissetmiyorum ve hala paniğim geçmedi. Bebiş makat geliş pozisyondaymış ayakları da kasıklarımın çok çok aşağısında acaba o yüzden mi hissetmiyorum. Var mı fikri olan?
Canım 1 hafta önce veya geride olması sıkıntı olmuyor genelde. Benimde öyleydi geçen ay kontrolde. Bu arada kaşar tahin yumurtaya yüklendim. 3 hafta içinde haftasını yakalamış hatta geçmiş. İnşallah senin de öyle olur. Biraz yediklerine dikkat et bakalım belki faydası olur.Kızlar 32. Haftadayim kontrole gittim karın cevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi biraz panik yapip korktum acaba bişey olur mu haftaya tekrar görmek istedi bayramdan önce
Ahahaha güldürdün beni yaValla ben anam babam dokunuyor eşim dokunuyor abim dokunuyor kız kardeşim dokunuyor mutlu oluyorum kaynanam dokunuyor gıcık oluyorum
Canım ters çevirip 30 derecede yıkadım hepsini bir attım. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadım ki kullanmam. Kurutmaya attım çekme vs olmadı. Zaten kurutmadan yumuşacık çıkıyorGüzel anneler bi şey soracağım şimdi bu bebek kıyafetlerini kaç derece de nasıl yıkadınız ? Yumuşatıcı kullandınız mı ? Hepsini bir mi yıkadınız ? Kurutmaya atalım mı bi de bunu konuşalım bakalım
Kız o yalancı sancılar dün gece beni hastaneye götürecekti az daha. Öyle bir karnimda.belimde hissettim ki. Eşime dedim çocuk gelecek herhalde. Sonra gece geçti de Allah'tan gitmek zorunda kalmadım. Bu arada sancıları hiccccc hissetmeyen arkadaslarıma saygım sonsuzz valla ben dün akşam 2 saatte mahvoldumBaşlamak lazım artık ama benim eksikler bitmedi diye hazırlamak istemedim ama bayramdan önce hazırlarım inşallah evde hazır bulunsun zaten bayram sonrası ne olacağı belli olmazhepimiz sıraya gireriz
Dün hafif hafif sancı tarzı ağrılar hissettim bir an korktum doğuma gideceğim diye
Ama bir iki saat sonra geçti tedbirli olalım da biz ne olur ne olmaz
Ben 30 derece 600 devirde yıkayacağım zaten kirli değiller giyilmemiş kıyafetler hijyen açısından yıkanması için 30 bana iyi geliyorGüzel anneler bi şey soracağım şimdi bu bebek kıyafetlerini kaç derece de nasıl yıkadınız ? Yumuşatıcı kullandınız mı ? Hepsini bir mi yıkadınız ? Kurutmaya atalım mı bi de bunu konuşalım bakalım
Hadi bakalım hayırlısıylaBende öyleym yalancı sancılar normal
Ablam diyor ki ilk hamileligimde doguracam diye kac kere hastaneye gittim ben diyor
Ay evet bayramdan sonra cogumuz 36 haftalık oluyoruzbakalım ilk dogum kimden gelecek
Hahahaha bizde çift alıyorduk baktı olmuyor 3 e çıkardı adam sürekli sürekli bıktı 3 damacana da 1 hafta anca yaniBenim 5.ayda meme altlarım çatlamıştı oraya bir şey sürmek aklıma gelmedi çünkü. Şu an başka firem yok varsa da göremiyorum
Benim de dün gece sıkıntılı geçti karnım topladı ağrı geldi midem vuruyor bir yandan. Nst normal çıktı bugün.
Ne kullanıyorsunuz bu kadar çatladınız ki? Bir de kaç kilo alındığıyla da alakalı sanırım.
Canım sancın kaç geldi? Benim NST takılınca çocuk tüm gücüyle o kısma vurduğu için 100e çıktığı da oldu 40larda da oldu ama doktorum bir problem görmedi servikal 3,8 cm çıktı. Maşallah kilosu çok güzel bebişinin
Hangi ürünü kullanıyorsun canım çatlak için? Peki daha önce kırmızı olan çatlakların rengi sonradan beyazlaştı mı yoksa kırmızı mı kalıyorlar hep?
Bizim de aynı, 3-3.5 lt ben içiyorum bir o kadar da eşim içiyor. 2-3 gün ancak dayanıyor biz çift damacana alıyoruz artık
Hassas yıkama programında 30 derece 600 devirde, yıkama filesi aldım onun içine koyup yıkadım. Program bitince bir de durulama programında yıkadım ki hiç deterjan kalmasın. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini bir yıkadım zaten tek seferde bitmiyor battaniye vs 2-3 postada yıkandı renkleri kategorize edebilirsin. Burada çoğunluk ayırarak yıkamıştı bu arada. Bizde kurutucu yok, kurutma telini salona koyup oraya astım küçük ve pamuklu oldukları için ertesi güne kurudu hepsi (havlu hariç)
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur2 saat gene iyi gezmissin kuzum. Benim evin içinde pertim çıkıyor. En son hastaneye gittim ki bize 15 dk mesafede. Bildiğin mahvoldum git gel. Geldim iki saat uzandım mecbur olmadıkça kalkmadim. Artık ne çıkıp çarşı vs gezebiliyorum ne de yürüyüş yapabiliyorum iyice agirlastim ve canım acıyor yürüdükçe.İyi ki halletmisim geçen haftalarda çantayı falan şimdi evin işini zor yapıyorum yemek bulaşık vs.
Canım benim bu konuda bilgim yok ama devam ederse gel demişler bir daha gitsen mi acaba için rahatlardi. Dün benim kızın da hareketleri azdı yok denecek kadar. Gece hareketlendi şükür çikolata su vs derken. Yoksa kalkıp gidecektim dayanamayıp.
Canım 1 hafta önce veya geride olması sıkıntı olmuyor genelde. Benimde öyleydi geçen ay kontrolde. Bu arada kaşar tahin yumurtaya yüklendim. 3 hafta içinde haftasını yakalamış hatta geçmiş. İnşallah senin de öyle olur. Biraz yediklerine dikkat et bakalım belki faydası olur.
Ahahaha güldürdün beni ya
Canım ters çevirip 30 derecede yıkadım hepsini bir attım. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadım ki kullanmam. Kurutmaya attım çekme vs olmadı. Zaten kurutmadan yumuşacık çıkıyor
Kız o yalancı sancılar dün gece beni hastaneye götürecekti az daha. Öyle bir karnimda.belimde hissettim ki. Eşime dedim çocuk gelecek herhalde. Sonra gece geçti de Allah'tan gitmek zorunda kalmadım. Bu arada sancıları hiccccc hissetmeyen arkadaslarıma saygım sonsuzz valla ben dün akşam 2 saatte mahvoldumlady peacock PenceredekiKiz ve daha sayamadıklarım
Yok yok kırmızı şekilde kalmıyor merak etmeBenim 5.ayda meme altlarım çatlamıştı oraya bir şey sürmek aklıma gelmedi çünkü. Şu an başka firem yok varsa da göremiyorum
Benim de dün gece sıkıntılı geçti karnım topladı ağrı geldi midem vuruyor bir yandan. Nst normal çıktı bugün.
Ne kullanıyorsunuz bu kadar çatladınız ki? Bir de kaç kilo alındığıyla da alakalı sanırım.
Canım sancın kaç geldi? Benim NST takılınca çocuk tüm gücüyle o kısma vurduğu için 100e çıktığı da oldu 40larda da oldu ama doktorum bir problem görmedi servikal 3,8 cm çıktı. Maşallah kilosu çok güzel bebişinin
Hangi ürünü kullanıyorsun canım çatlak için? Peki daha önce kırmızı olan çatlakların rengi sonradan beyazlaştı mı yoksa kırmızı mı kalıyorlar hep?
Bizim de aynı, 3-3.5 lt ben içiyorum bir o kadar da eşim içiyor. 2-3 gün ancak dayanıyor biz çift damacana alıyoruz artık
Hassas yıkama programında 30 derece 600 devirde, yıkama filesi aldım onun içine koyup yıkadım. Program bitince bir de durulama programında yıkadım ki hiç deterjan kalmasın. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini bir yıkadım zaten tek seferde bitmiyor battaniye vs 2-3 postada yıkandı renkleri kategorize edebilirsin. Burada çoğunluk ayırarak yıkamıştı bu arada. Bizde kurutucu yok, kurutma telini salona koyup oraya astım küçük ve pamuklu oldukları için ertesi güne kurudu hepsi (havlu hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?