• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
O kadar iyi anlıyorum ki psikolojini..
sancı var hissetmiyorsun…
Erken doğum riskin var sancın olursa gel diyorlar ama ‘kardeş hissetmiyorum kiiiiii!’:KK47:

Şimdi her nst ayrı bi stres kaynağı olacak. Ama sancısı olan hemen doğuracak diye bi şey de yok. Birkaç cm acılmayla insanlar haftalarca yaşıyor geziyor da, 39-40 da doğum oluyor. Sana böyle bi risk var dediler ama belki bugün hiçbir belirtisi olmayan, haftası senden küçük, sancısı bile olmayan biri pıt diye doguruverecek..

Bakalım neler olacak. İnsanın gaybı bilmememesi Allahın merhameti. 😌 Gerçekten olacakları bilsek aklımızı oynatabiliriz. Bu bilgiyi kimse kaldıramaz.
Benim rahim ağzı kısalması olmuştu 31. Haftada. 33te de 4cm açıklıkla gezmişim. 38+3 te doğurdum. 33ten 39. Haftaya kadar 4cm açıklıkla gezdim. Daha doğrusu yattım. Ama sancı filan çekmedim hafif bel ağrılarım oluyordu. Acı eşiği herkese göre değişiyor. Açıklık 6cm olunca tabi acıdan duramadım. Sancı filan işleri kişiye göre değişiyor heralde ya. Yine de kasılma sertleşme rahatsızlık hissedince takip etmek gerek

O bendim ya🥲

Aynen ben de çok su içerim ama cildim de çok kurudur. Yatkınlık bence kimileri şanslı🤷🏻‍♀️😅
Ayyy adınızı çıkaramadım o an yoksa etiketlerdim sizi 😌 ne kadar yağlansam da evet vücudum kuru. Hatta normal zaman da kuruluk kaşıntı yaptığı için hiçbir krem de işe yaramadığı için ben bel sorunumdan dolayı geçen sene yaz ortasında kolajene başlamıştım. Kuruluğum onunla baya hafiflemişti. Ama gebelikten ötürü bırakmak zorunda kalınca şimdi yine aynısı oldum. Doğumdan çıkar çıkmaz kolajenime geri dönücem

Benim rahim ağzı kısalması olmuştu 31. Haftada. 33te de 4cm açıklıkla gezmişim. 38+3 te doğurdum. 33ten 39. Haftaya kadar 4cm açıklıkla gezdim. Daha doğrusu yattım. Ama sancı filan çekmedim hafif bel ağrılarım oluyordu. Acı eşiği herkese göre değişiyor. Açıklık 6cm olunca tabi acıdan duramadım. Sancı filan işleri kişiye göre değişiyor heralde ya. Yine de kasılma sertleşme rahatsızlık hissedince takip etmek gerek
Demek istediğim buydu. Gerçekten tam bi matematik formülü işlemiyor bu doğum denen olayda. Herkesin süreci, hikayesi başka. Bakalım biz neler yaşayacağız:KK51:

Hiç biri insan değiller bu kadar söylüyorum. Evladımız her şeyimiz tabi ki en ufak şeyde gideceğiz riske atmaya ne gerek var. Allah bu evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum ❤️ 🤲🏻

Oh en azından 1 buçuk sene kafan rahatmis ya biz napak 🤣

1,5- 2 saattir düzenli düzensiz sancılarim var belimde böbrek ağrısı gibi ve karnimda. Bugün eşimle atistik stres oldum ağladım bebek çok durgundu tek tük vurup duruyordu. Akşam iyice taktım kafaya çikolata yiyip su içip sağıma soluma uzandim. Başladı hareketlendi baya. Ama sancı da başladı. Karnım taş gibiydi. Yeni yeni geçiyor gibi. Devam ederse yarına doktoruma haber vereceğim. Etmezse başka bir belirti de olmazsa bekleyeceğim.

Ben normalde Aralık 2020 annesi olacaktım ama Kasım 2020 annesiyim bende 🤣❤️
Burda da bir 2020 Ekim anası var 😂😂
2020 bebeleri de çok varmış burda sanırım 😀😀

Selam güzel anneler 🌺 kabeden hepinize selam ve dua ile... Güzel mesajlariniz için hepinize teşekkür ederim 🌹 Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.... ilk önce alintilamaya çalıştım ama sonra gerek özelden gerek forumdan o kadar çok mesaj aldım ki alintilamaya yetistiremedim..... Dün Kabe'nin karşısında özelden ismini yazanlara ismiyle dua ettim rabbim kabul etsin... Diğerlerine de nicknamelerinizle 🤗 burda günler çok yoğun geçiyor hava tahminimden çok daha sıcak.. burda Türklerin Hastanesi'nde doğumhane yokmuş. Tabi belli bir yaş üstü geldiği için şaşırmadım🤭 inşallah her şey yolunda gider de gerek kalmaz ülkemizde doğum gerçekleşir...🤲🏻 Fırsat buldukça yazarım inşallah dikkat edin kendinize💐
Yaa ne güzel bir mesaj gelmiş sabah sabah görünce duygulandım 🥹❤️Rabbim dularını kabul eylesin inşallah ibadetlerinizi de
Herşey yolunda gidecektir inşallah çok güzel yerdesin 🤲🏻❤️

Selam güzel anneler 🌺 kabeden hepinize selam ve dua ile... Güzel mesajlariniz için hepinize teşekkür ederim 🌹 Rabbim gitmek isteyen herkese nasip etsin.... ilk önce alintilamaya çalıştım ama sonra gerek özelden gerek forumdan o kadar çok mesaj aldım ki alintilamaya yetistiremedim..... Dün Kabe'nin karşısında özelden ismini yazanlara ismiyle dua ettim rabbim kabul etsin... Diğerlerine de nicknamelerinizle 🤗 burda günler çok yoğun geçiyor hava tahminimden çok daha sıcak.. burda Türklerin Hastanesi'nde doğumhane yokmuş. Tabi belli bir yaş üstü geldiği için şaşırmadım🤭 inşallah her şey yolunda gider de gerek kalmaz ülkemizde doğum gerçekleşir...🤲🏻 Fırsat buldukça yazarım inşallah dikkat edin kendinize💐
Ayyy Allahım gün doğmuş grubumuza 🥰🥰🥰 Rabbim tüm yorgunluğunu alsın üzerinden. Sıcaklığı hissettirmesin sana. Kolayca ibadetini yap gel ülkene. Doğumun vakti zamanında olsun inşallah 🥰🥰🥰 sana bol bol dua edelim 🥰
Dün gece iki üç defa bacağıma bir kramp girdi şuan uyandım yürüyemiyorım resmen ağrıyor bacağım 😕
Benim bi ara her gün uyurken giriyordu eşim masaj yapa yala açıyordu bacağımı. Magnezyumu ikiye çıkarttım. Şimdi düzeldi şükür 🌺

Ayyy Allahım gün doğmuş grubumuza 🥰🥰🥰 Rabbim tüm yorgunluğunu alsın üzerinden. Sıcaklığı hissettirmesin sana. Kolayca ibadetini yap gel ülkene. Doğumun vakti zamanında olsun inşallah 🥰🥰🥰 sana bol bol dua edelim 🥰

Benim bi ara her gün uyurken giriyordu eşim masaj yapa yala açıyordu bacağımı. Magnezyumu ikiye çıkarttım. Şimdi düzeldi şükür 🌺
Benim eşim dün yanımda uyumadı uyusaydı kaldırırdım belki yap diye ama işte adamı salonda bıraktık uyuyunca bir daha kalkamayanlardan 😂😂 bende bırakıp yatağa geçtim 😂🤦🏻‍♀️
Gece magnezyumu almıştım aslında bir tane içtim ama olacağı varmış yine kramp girdi
Bende her zaman olmuyor aslında ara ara yapıyor bu kramplar ama dün üst üste olunca sabahı yürüyememekle geçiriyorum 😐

Ayyy bende bende normal de 17 aralıktı ilk zamanlar usg fotolarında öyle yazıyodu sonra 27 Kasım da 38+2 de Kasım anası oluverdim 🤭 şimdi de ağustos 23tü 19a düştü az daha zorlasa temmuz sonuna gelir mi diye sizin burlarda da varım 🙈❤️
Aralık 2020 anneleri grubunda var mıydın sende yoksa 🤣 ben Aralık 2020deydim 🤣🤣 on gün varmış aramızda. Kızım 17 Kasım'da gelmeyi tercih etti 🤣
Burda da bir 2020 Ekim anası var 😂😂
2020 bebeleri de çok varmış burda sanırım 😀😀
Aynen 2020 bebeleri çokmuş gerçekten 🤣❤️
Daha kahvaltı yapmadan bebemin hıçkırıkları başlamış 😂😂
Hiç sorma bende kahvaltı yaptım başladı geçmesini bekliyorum,🤣

Kızlar merhabalar, bugün rutin kontrol için gittim sabahtan nst çekildi doktorum pek beğenmedim öğleden sonra tekrar çekilsin bi de perinatoloji görsün demişti.

Öğleden sonra tekrar perinatoloji nst çekti. Dediler ki şuan doğum sancısı çektiğinin farkında mısın 🥲🥲🥲 yoo dedim bi ağrım yok. Ama sancım varmış. Doğumu durdurmuyoruz bu haftalarda dedi 34+0 bugün.

Kendi doktorum da sancı var yataktan kalkamayacak kadar ağrın olursa haberim olsun yatış yapalım hemen dedi. Bayramı geçiririz dedi. Salı tekrar çağırdı nstler sıklaşacakmış.

Kilo 2600, 35+5 ile uyumlu dedi. 35ten sonra da ciğer geliştirici yapmıyolarmış. Doktorum şuan da yapmayı düşünmüyorum, kanal kapalı dedi.

Haziran'da doğurma ihtimali olanlara eklendim🥲🙈
Bence bebiş vaktini bekleyecek canım açılma fln yok sancılar olup geçebilir zaten 2 hafta daha dursa 3 kg yu da gecer tam zamanlı haline gelir inşallah 🌸 Ben de haziranda doğuracağımı düşünüyorum zaten tam 40 haftamda 2 temmuzda doluyor yani bakalım nasip 🥰

Aralık 2020 anneleri grubunda var mıydın sende yoksa 🤣 ben Aralık 2020deydim 🤣🤣 on gün varmış aramızda. Kızım 17 Kasım'da gelmeyi tercih etti 🤣

Aynen 2020 bebeleri çokmuş gerçekten 🤣❤️

Hiç sorma bende kahvaltı yaptım başladı geçmesini bekliyorum,🤣
Analar grubunda yoktum vardım da aktiflik olarak böyle değildim oo o zamandan böyle aktif olsam daha çok tecrübe edinirdim🙈🙈😅😅😅😅

O kadar iyi anlıyorum ki psikolojini..
sancı var hissetmiyorsun…
Erken doğum riskin var sancın olursa gel diyorlar ama ‘kardeş hissetmiyorum kiiiiii!’:KK47:

Şimdi her nst ayrı bi stres kaynağı olacak. Ama sancısı olan hemen doğuracak diye bi şey de yok. Birkaç cm acılmayla insanlar haftalarca yaşıyor geziyor da, 39-40 da doğum oluyor. Sana böyle bi risk var dediler ama belki bugün hiçbir belirtisi olmayan, haftası senden küçük, sancısı bile olmayan biri pıt diye doguruverecek..

Bakalım neler olacak. İnsanın gaybı bilmememesi Allahın merhameti. 😌 Gerçekten olacakları bilsek aklımızı oynatabiliriz. Bu bilgiyi kimse kaldıramaz.
Bacım hiç sorma ya, zaten çok duygusal değilim diye kendimi yarım anne diye düşünüp duruyodum bi de hissetmediğim sancılar gelince üstüne dedim ki heralde benden olmayacak 😅😅

Bi de ısrarla hiç mi hissetmiyosun diyolar, Allah şahidim olsun ki... yok dedim tık acı yok 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅
Kendimi dinlememe neden oldular sürekli bakıyorum ağrı acı sancı var mı diye ama ı-ıhh yok 🤦🏻‍♀️
Bence bebiş vaktini bekleyecek canım açılma fln yok sancılar olup geçebilir zaten 2 hafta daha dursa 3 kg yu da gecer tam zamanlı haline gelir inşallah 🌸 Ben de haziranda doğuracağımı düşünüyorum zaten tam 40 haftamda 2 temmuzda doluyor yani bakalım nasip 🥰
Ay inşallah benim de 40 hafta 10 temmuz ama oraya kadar imkansız durmaz diyo doktor yine de bi haziran sonunu görürsek en azından bende de cahil cahil erken doğru düşünceleri olmaz🤭🤭🤭

Şöyle kolayca tutabilecek kıvamda olsa 3ü geçse dediğin gibi bana yeter arkadaşım ağzın bal yesin 🥰🥰🥰🤭🤭🤭

Back
X