2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
İnşallah canım rica ederim stres olma yediklerine dikkat et bakalım haftaya ne diyecek

Şimdiye kadar: 1 Lierac, 2 Bio oil, 1 hindistan cevizi yağı bitirdim. Şu ara Lierac sürüyorum bazen ruh halime göre nivea kakaolu nemlendirici sürüyorum, bir de Badger Belly diye bir şey almıştım hem küçük hem pahalı işte son günlere sakladım ona başlayacağım. Benim vücudum çatlamaya elverişli normalde ergenlikten gelen çatlaklarım var basen popo bölgemde. Çatlarım yakında biliyorum

Burda okumuştum ben hepsini bir yıkadım e bebek ürünleri hepsi aynı marka oldugundan mı bilmiyorum birşey olmadı çok şükür

Kurutma küçültür mü diye düşündüm ben de neyse bende o zaman bismillah diyeyim. Sivenonun deterjanını aldım. Yumuşatıcı almadım ütü de yapacağım zaten yıkayıp bir hurca kaldırmayı düşünüyorum açıkçası çünkü daha 1 ay var yine tozlanır diye

Yok yok kırmızı şekilde kalmıyor merak etme zamanla hepsi beyazlaşıyor hatta git gide deri renginde oluyor tabi farkediliyor ama hamilelikte olduğu gibi durmuyor
Ben tatlı badem yağı zeytinyağı vs sürdüm ama ilkinde olduğu için hiç çatlamamayı düşünmüyordum haklı çıktım oldu yine
hahah evet ya bizim kızlar hiç hissetmediği halde sancıları çıktı bizde yalancı sancılar hafiften başlamış kontrole gittiğimde kesin nst ye gönderir doktor öyle düşünüyorum bakalım çıkacak mı nst de sancılar

Kızlar kilo dosyasını açalım mı hafta ve kilo olarak neredeyiz?

Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum

Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.

Aradım doktorumu az önce tekrar biraz daha bak hareket etmezse gelirsin dedi. Hayır herhangi bir sorun da yok iki gün önce dans eden bebek şimdi neden hareket etmez anlamadım

Hangi ürünü kullanıyorsun canım çatlak için? Peki daha önce kırmızı olan çatlakların rengi sonradan beyazlaştı mı yoksa kırmızı mı kalıyorlar hep?
5 kılo almış biri olarak söylüyorum 6 kılo da olabilir alt karnım hafiften çatladı valla başka yerimde birşey yok şimdilik ama

Aynısını yaptım yıkadım battaniyeye sardım hurca koydum, hastane şeylerini valize yerleştirdim onlar ayrı keselerde valizde bekliyor

Burda okumuştum ben hepsini bir yıkadım e bebek ürünleri hepsi aynı marka oldugundan mı bilmiyorum birşey olmadı çok şükür
Aşkım bu arada ben yeni evliyim iki yıl olacak falan ama yani bekarken de kendi çamaşırlarımı kendi yıkayan bir insanım hatta çamaşır konusunda çok iyiyim kaynanam bile bana sorar böyle montları falan yıkarken ama benim bir hamile tanıdığım doğurmadan önce hepsini bir attı o da her şeyi ebebek‘ten almıştı nasıl oldu bilmiyorum herhalde o derecesini fazla ayarladı beyazların arasında yeşil yeşil böyle lekeler oldu lacivertlerin içinde renk solukluğu falan oldu hepsi birbirine girmiş falan mahvoldu kıyafetleri bir de kurbağa yeşili bir tane Kurbağlı don vardı bebeğin o beyazlara bulaşmış çok kötü olmuştu o yüzden soruyorum aslında

Niye bu kadar aynıyız acaba ya 72 ile hamile kaldım 81im değişiyor bazen 82 oluyor hafta da 34+0 10 10 buçuk arasındayım ama aynı benimde kilo alması yavaşlamış ve benim iştah gitti sadece tatlı istiyorum yemek yumurta et görmek istemiyorum

Kırmızı bile dahil ettim inan ki şükür hiçbirine birsey olmadı ben yaptım siz yapmayın ne olur ne olmaz ama burda yazan birkaç kişi de hepsini attım diye yazınca dedim tamam
Ay bende yeni evliyim yıl dönümümüzde bebişli olacağız o kadar yeni yani valla bayılıyorum detaylara takılanlara ben de böyle mi böyle diye hic anlamam

Renklere ayırıp atarım ya ilk önce dolabımızı silmemiz lazım işte bizim dolabımız

Eklentiler

• B8120819-AAB7-4426-8767-1AC83C9A3427.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 17
Ben 62 ile hamile kaldım 67 yi gördüm
Ama bebiş kılo almadı diye korkuyorum benimde biraz geriden çünki aslında dikkat etmiyorum bakalım bayramdan sonra ne oldu
34+2 ve 6 kilo ile yoluma devam bol bol patates yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…