- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.361
İnşallah canım rica ederim stres olma yediklerine dikkat et bakalım haftaya ne diyecekKızlar 32. Haftadayim kontrole gittim karın cevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi biraz panik yapip korktum acaba bişey olur mu haftaya tekrar görmek istedi bayramdan önce
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur
Şimdiye kadar: 1 Lierac, 2 Bio oil, 1 hindistan cevizi yağı bitirdim. Şu ara Lierac sürüyorum bazen ruh halime göre nivea kakaolu nemlendirici sürüyorum, bir de Badger Belly diye bir şey almıştım hem küçük hem pahalı işte son günlere sakladım ona başlayacağım. Benim vücudum çatlamaya elverişli normalde ergenlikten gelen çatlaklarım var basen popo bölgemde. Çatlarım yakında biliyorumBu arada çatlak muhabbetinden konusmussunuz.Taranta bacım ne kullanıyorsun bilmiyorum ama benim de daha hiç çatlağım yok bio oil kullanıyorum ben. Göbek çevrem çok hassas küçücük çatlayacak gibi oluyor yağ etki ediyor geciriyor. Bakalım son ana kadar ve doğum sonrası sürebilirsem olmaz fazla inşallah. Kızımdan kalanlar var. Ama ben takmıyorum eşim de öyle rdrsn
Burda okumuştumGüzel anneler bi şey soracağım şimdi bu bebek kıyafetlerini kaç derece de nasıl yıkadınız ? Yumuşatıcı kullandınız mı ? Hepsini bir mi yıkadınız ? Kurutmaya atalım mı bi de bunu konuşalım bakalım
Kurutma küçültür mü diye düşündüm ben deBenim 5.ayda meme altlarım çatlamıştı oraya bir şey sürmek aklıma gelmedi çünkü. Şu an başka firem yok varsa da göremiyorum
Benim de dün gece sıkıntılı geçti karnım topladı ağrı geldi midem vuruyor bir yandan. Nst normal çıktı bugün.
Ne kullanıyorsunuz bu kadar çatladınız ki? Bir de kaç kilo alındığıyla da alakalı sanırım.
Canım sancın kaç geldi? Benim NST takılınca çocuk tüm gücüyle o kısma vurduğu için 100e çıktığı da oldu 40larda da oldu ama doktorum bir problem görmedi servikal 3,8 cm çıktı. Maşallah kilosu çok güzel bebişinin
Hangi ürünü kullanıyorsun canım çatlak için? Peki daha önce kırmızı olan çatlakların rengi sonradan beyazlaştı mı yoksa kırmızı mı kalıyorlar hep?
Bizim de aynı, 3-3.5 lt ben içiyorum bir o kadar da eşim içiyor. 2-3 gün ancak dayanıyor biz çift damacana alıyoruz artık
Hassas yıkama programında 30 derece 600 devirde, yıkama filesi aldım onun içine koyup yıkadım. Program bitince bir de durulama programında yıkadım ki hiç deterjan kalmasın. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini bir yıkadım zaten tek seferde bitmiyor battaniye vs 2-3 postada yıkandı renkleri kategorize edebilirsin. Burada çoğunluk ayırarak yıkamıştı bu arada. Bizde kurutucu yok, kurutma telini salona koyup oraya astım küçük ve pamuklu oldukları için ertesi güne kurudu hepsi (havlu hariç)
Yok yok kırmızı şekilde kalmıyor merak etmeBenim 5.ayda meme altlarım çatlamıştı oraya bir şey sürmek aklıma gelmedi çünkü. Şu an başka firem yok varsa da göremiyorum
Benim de dün gece sıkıntılı geçti karnım topladı ağrı geldi midem vuruyor bir yandan. Nst normal çıktı bugün.
Ne kullanıyorsunuz bu kadar çatladınız ki? Bir de kaç kilo alındığıyla da alakalı sanırım.
Canım sancın kaç geldi? Benim NST takılınca çocuk tüm gücüyle o kısma vurduğu için 100e çıktığı da oldu 40larda da oldu ama doktorum bir problem görmedi servikal 3,8 cm çıktı. Maşallah kilosu çok güzel bebişinin
Hangi ürünü kullanıyorsun canım çatlak için? Peki daha önce kırmızı olan çatlakların rengi sonradan beyazlaştı mı yoksa kırmızı mı kalıyorlar hep?
Bizim de aynı, 3-3.5 lt ben içiyorum bir o kadar da eşim içiyor. 2-3 gün ancak dayanıyor biz çift damacana alıyoruz artık
Hassas yıkama programında 30 derece 600 devirde, yıkama filesi aldım onun içine koyup yıkadım. Program bitince bir de durulama programında yıkadım ki hiç deterjan kalmasın. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini bir yıkadım zaten tek seferde bitmiyor battaniye vs 2-3 postada yıkandı renkleri kategorize edebilirsin. Burada çoğunluk ayırarak yıkamıştı bu arada. Bizde kurutucu yok, kurutma telini salona koyup oraya astım küçük ve pamuklu oldukları için ertesi güne kurudu hepsi (havlu hariç)
hahah evet ya bizim kızlar hiç hissetmediği halde sancıları çıktı2 saat gene iyi gezmissin kuzum. Benim evin içinde pertim çıkıyor. En son hastaneye gittim ki bize 15 dk mesafede. Bildiğin mahvoldum git gel. Geldim iki saat uzandım mecbur olmadıkça kalkmadim. Artık ne çıkıp çarşı vs gezebiliyorum ne de yürüyüş yapabiliyorum iyice agirlastim ve canım acıyor yürüdükçe.İyi ki halletmisim geçen haftalarda çantayı falan şimdi evin işini zor yapıyorum yemek bulaşık vs.
Canım benim bu konuda bilgim yok ama devam ederse gel demişler bir daha gitsen mi acaba için rahatlardi. Dün benim kızın da hareketleri azdı yok denecek kadar. Gece hareketlendi şükür çikolata su vs derken. Yoksa kalkıp gidecektim dayanamayıp.
Canım 1 hafta önce veya geride olması sıkıntı olmuyor genelde. Benimde öyleydi geçen ay kontrolde. Bu arada kaşar tahin yumurtaya yüklendim. 3 hafta içinde haftasını yakalamış hatta geçmiş. İnşallah senin de öyle olur. Biraz yediklerine dikkat et bakalım belki faydası olur.
Ahahaha güldürdün beni ya
Canım ters çevirip 30 derecede yıkadım hepsini bir attım. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadım ki kullanmam. Kurutmaya attım çekme vs olmadı. Zaten kurutmadan yumuşacık çıkıyor
Kız o yalancı sancılar dün gece beni hastaneye götürecekti az daha. Öyle bir karnimda.belimde hissettim ki. Eşime dedim çocuk gelecek herhalde. Sonra gece geçti de Allah'tan gitmek zorunda kalmadım. Bu arada sancıları hiccccc hissetmeyen arkadaslarıma saygım sonsuzz valla ben dün akşam 2 saatte mahvoldum@lady peacock @PenceredekiKiz ve daha sayamadıklarım
Ben ara ara sürüyordum çünkü pullanmaya başladı benim artık her gün mü sürelimMEME UCU KREMİ 35-36. HAFTALARDA SÜRMEYE BAŞLANIR, unutmayın ihmal etmeyin.
Aradım doktorumu az önce tekrar biraz daha bak hareket etmezse gelirsin dedi. Hayır herhangi bir sorun da yok iki gün önce dans eden bebek şimdi neden hareket etmez anlamadım2 saat gene iyi gezmissin kuzum. Benim evin içinde pertim çıkıyor. En son hastaneye gittim ki bize 15 dk mesafede. Bildiğin mahvoldum git gel. Geldim iki saat uzandım mecbur olmadıkça kalkmadim. Artık ne çıkıp çarşı vs gezebiliyorum ne de yürüyüş yapabiliyorum iyice agirlastim ve canım acıyor yürüdükçe.İyi ki halletmisim geçen haftalarda çantayı falan şimdi evin işini zor yapıyorum yemek bulaşık vs.
Canım benim bu konuda bilgim yok ama devam ederse gel demişler bir daha gitsen mi acaba için rahatlardi. Dün benim kızın da hareketleri azdı yok denecek kadar. Gece hareketlendi şükür çikolata su vs derken. Yoksa kalkıp gidecektim dayanamayıp.
Canım 1 hafta önce veya geride olması sıkıntı olmuyor genelde. Benimde öyleydi geçen ay kontrolde. Bu arada kaşar tahin yumurtaya yüklendim. 3 hafta içinde haftasını yakalamış hatta geçmiş. İnşallah senin de öyle olur. Biraz yediklerine dikkat et bakalım belki faydası olur.
Ahahaha güldürdün beni ya
Canım ters çevirip 30 derecede yıkadım hepsini bir attım. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadım ki kullanmam. Kurutmaya attım çekme vs olmadı. Zaten kurutmadan yumuşacık çıkıyor
Kız o yalancı sancılar dün gece beni hastaneye götürecekti az daha. Öyle bir karnimda.belimde hissettim ki. Eşime dedim çocuk gelecek herhalde. Sonra gece geçti de Allah'tan gitmek zorunda kalmadım. Bu arada sancıları hiccccc hissetmeyen arkadaslarıma saygım sonsuzz valla ben dün akşam 2 saatte mahvoldum@lady peacock @PenceredekiKiz ve daha sayamadıklarım
5 kılo almış biri olarak söylüyorum 6 kılo da olabilirHangi ürünü kullanıyorsun canım çatlak için? Peki daha önce kırmızı olan çatlakların rengi sonradan beyazlaştı mı yoksa kırmızı mı kalıyorlar hep?
Aynısını yaptım yıkadım battaniyeye sardım hurca koydum, hastane şeylerini valize yerleştirdim onlar ayrı keselerde valizde bekliyorKurutma küçültür mü diye düşündüm ben deneyse bende o zaman bismillah diyeyim. Sivenonun deterjanını aldım. Yumuşatıcı almadım ütü de yapacağım zaten yıkayıp bir hurca kaldırmayı düşünüyorum açıkçası çünkü daha 1 ay var yine tozlanır diye
Aşkım bu arada ben yeni evliyim iki yıl olacak falan ama yani bekarken de kendi çamaşırlarımı kendi yıkayan bir insanım hatta çamaşır konusunda çok iyiyim kaynanam bile bana sorar böyle montları falan yıkarken ama benim bir hamile tanıdığım doğurmadan önce hepsini bir attı o da her şeyi ebebek‘ten almıştı nasıl oldu bilmiyorum herhalde o derecesini fazla ayarladı beyazların arasında yeşil yeşil böyle lekeler oldu lacivertlerin içinde renk solukluğu falan oldu hepsi birbirine girmiş falan mahvoldu kıyafetleri bir de kurbağa yeşili bir tane Kurbağlı don vardı bebeğin o beyazlara bulaşmış çok kötü olmuştu o yüzden soruyorum aslındaBurda okumuştumben hepsini bir yıkadım e bebek ürünleri hepsi aynı marka oldugundan mı bilmiyorum birşey olmadı çok şükür
Ben süreceğim haftaya başlarım artık, masaj yapmadan sür bırak ya da pamuğa sürüp üzerine koy diyorlar doğumu uyarmasın dokunmamak lazımBen ara ara sürüyordum çünkü pullanmaya başladı benim artık her gün mü sürelim
Niye bu kadar aynıyız acaba yaKızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
Kırmızı bile dahil ettim inan ki şükür hiçbirine birsey olmadı ben yaptım siz yapmayın ne olur ne olmaz ama burda yazan birkaç kişi de hepsini attım diye yazınca dedim tamamAşkım bu arada ben yeni evliyim iki yıl olacak falan ama yani bekarken de kendi çamaşırlarımı kendi yıkayan bir insanım hatta çamaşır konusunda çok iyiyim kaynanam bile bana sorar böyle montları falan yıkarken ama benim bir hamile tanıdığım doğurmadan önce hepsini bir attı o da her şeyi ebebek‘ten almıştı nasıl oldu bilmiyorum herhalde o derecesini fazla ayarladı beyazların arasında yeşil yeşil böyle lekeler oldu lacivertlerin içinde renk solukluğu falan oldu hepsi birbirine girmiş falan mahvoldu kıyafetleri bir de kurbağa yeşili bir tane Kurbağlı don vardı bebeğin o beyazlara bulaşmış çok kötü olmuştu o yüzden soruyorum aslında
Renklere ayırıp atarım ya ilk önce dolabımızı silmemiz lazım işte bizim dolabımızKırmızı bile dahil ettim inan ki şükür hiçbirine birsey olmadı ben yaptım siz yapmayın ne olur ne olmaz ama burda yazan birkaç kişi de hepsini attım diye yazınca dedim tamam
Ay bende yeni evliyim yıl dönümümüzde bebişli olacağız o kadar yeni yanivalla bayılıyorum detaylara takılanlara ben de böyle mi böyle diye hic anlamam
Aaa ben başlayayım o zaman artıkkkkMEME UCU KREMİ 35-36. HAFTALARDA SÜRMEYE BAŞLANIR, unutmayın ihmal etmeyin.
Ben 62 ile hamile kaldım 67 yi gördümKızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
Kız maşallah hiç almamışsın yaBen 62 ile hamile kaldım 67 yi gördüm
Ama bebiş kılo almadı diye korkuyorum benimde biraz geriden çünki aslında dikkat etmiyorum bakalım bayramdan sonra ne oldu
34+2 ve 6 kilo ile yoluma devam bol bol patates yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?