2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
35+0 dün tartıldım kontrol de 12 kilo sağlıksız şeyler yemiyorum ama iyi yiyorum yalan yok

Ben ne olur ne olmaz diye ilk yıkamada hepsini ayırdım yıkadım renklere göre riske atamadım. 30 derece 800 sıkmada yıkadım kurutmaya atmadım.

Ben 62 ile hamile kaldım 67 yi gördüm
Ama bebiş kılo almadı diye korkuyorum benimde biraz geriden çünki aslında dikkat etmiyorum bakalım bayramdan sonra ne oldu
34+2 ve 6 kilo ile yoluma devam bol bol patates yiyorum
Bol bol patates yiyip nasıl 6 kilo alıyorsun haksızlıkkkk ben bi 1.5 kg aldım bi anda çok mu patates tükettin diye kızdılar of

Bol bol patates yiyip nasıl 6 kilo alıyorsun haksızlıkkkk ben bi 1.5 kg aldım bi anda çok mu patates tükettin diye kızdılar of
2 Haftadır hergün patates yiyorum canım doktor 200 gr düşük demişti bebiş icin kılosu
Ben ekmek hergün yemiyorum 6 aya kadar tatlıdan cıkolata dan tiksindim
Sonra da aralıklarla yedim onun artısı
Ama bu kıloda alt karnım çatlaması beni üzdü üzdü

ay bugün grubumuz ne kadar aktif cıvıl cıvıl maşallah

Hastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galiba inş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
Ben de hazırlamadım hala ama ben 31. Haftada olmama güveniyorum hala bir kaç eksiğim var onları sipariş ettim. Bi de bir tane isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama isimde hala mutabık değiliz
Hahahhahaha ben gezmeden fırsat bulamadım vede herşeyi en sona bırakıp elim ayağıma dolasmasına bayılıyorum
Kız ben de bi şeyler son ana kalmayınca bi tuhaf hissediyorum kendimi hatta nedense her şeyi hazır olunca beklemek zor gelir gibi geliyor deli miyim neyim hazırla bekle işte ne var bi de ben başak burcuyum
Kızlar 32. Haftadayim kontrole gittim karın cevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi biraz panik yapip korktum acaba bişey olur mu haftaya tekrar görmek istedi bayramdan önce
Canım benim de baş çevresi iki hafta geride çıkmıştı. Bir hafta sonra gittim tam gününde çıktı. Bence duruş pozisyonuyla falan alakalı. Artık bebişler büyüdüğü için tam doğru ölçemiyorlar. Hani bir ay falan geride olsa kork diyeceğim ama bir hafta hiç önemli değil bence. Başka doktora gitsen kesin başka ölçer
Ben de hem bio oil hem lierac hem de incianın çatlak kremini kullanıyorum. Göğüs altlarım çatladı malesef
Biz yine de evrene olumsuz enerjiler göndermeyelim ağzımızdan çıkanları kıymetli. Çatlamayacağız diyelim sürekli
Ben 47 ile başladım. Şu an 55-56 arası gidiyorum. 31+3 üz bugün. Bence güzel ilerledik hepimiz. Maşallahımız var kızlarrrr

Hmmm anladım canım kaşar, ceviz, avokado da çok iyi kilo aldırıyor ben kahvaltımı hep böyle yapıyorum bebiş çok şükür hep önde gidiyor. Yiyebiliyorsan bunlardan da mutlaka tüket özellikle yumurta yaa bende mide bulantımdan dolayı tatlı vs yemedim öyle yani tatlı asla istemedi canım ekmek sadece kahvaltı da tam buğday vs tüketiyorum ama yine de aldım olsun o da bizlere hediyeleri baktıkça bu günleri hatırlarız

Bende aynısını kullanıyorum çatladım canım ya demek ki alakası yok ne kullandığımızın çünkü günde 3 veya 4 litre su içiyorum demek ki genetik bu arada ben görmemişim bu alıntılamanı kusura bakma

Kız ben de bi şeyler son ana kalmayınca bi tuhaf hissediyorum kendimi hatta nedense her şeyi hazır olunca beklemek zor gelir gibi geliyor deli miyim neyim hazırla bekle işte ne var bi de ben başak burcuyum
Ayyy başakları severim
Yok yok canım sen hazırla yavaş yavaş
Ağırlaşınca sırt agrın vs yogun olunca daha zor oluyor alısveris yapmayanlar varmıs valla gözümde büyüyor onlar yapmadık diyince
Haziran annelerinde bi bayan vardı onun da plesenta sorunsalı vardı doktor perşembe sezeryan günü vermişti çarşamba gece suyu gelmiş o gece dogum yapmıs sıra bize geliyor

Benim de var ergenlikten gelen catlaklarim hızlı kg alıp vermekten belimde popoda basende. Allah'tan eşim hiç böyle şeylere takılan biri değil de rahatım benim vücudum da çok elverişlidir çatlamaya. Kızımda ne güzel hiç çatlağım yoktu hep kakao yağı surmustum o.zamanda. sancılarım başladı 2 gün hiç bir şey sürmedim. Çatladı o arada. Zaten doğumdan sonra da sürmeyi akıl etmedim geçmedi kaldı. Umurumda da değil açıkcası şuan kaşıntı daha çok umurumda kasınmasın ve daha beter olmasın diye sürüyorum
Bende beni bu hafta nstye gönderir diyordum ama göndermedi. Bir dahaki kontrolü de 3 hafta sonra 36ya verdi. O zaman nstye girecek misim. Geç geldi bana da nedense. Bakalım herhalde en geç ben gireceğim nstye hafta bakımından. Tabii o sırada sancılarım çoğalıp da gitmezsem çıkabilir diye düşünüyorum senin de bakalım ne diyecek. Valla bordo bereli kızlar bizimkiler ya maşallah hiç hissetmiyorlar. biz de iki yalancı sancıda yamuluyoruz
Ben 54le başlamıştım şuan 63üm. 9 kg almışım. Ama iştah benimde azaldı sanki bu ara. Bakalım.doguma kadar kaç olurum.
Aradım doktorumu az önce tekrar biraz daha bak hareket etmezse gelirsin dedi. Hayır herhangi bir sorun da yok iki gün önce dans eden bebek şimdi neden hareket etmez anlamadım
Canım sen bence bir daha git için rahat etsin. Evde stres oldukca daha kötü. Biraz daha bekle istersen yoksa hareket git bence de. Pozisyon kaynaklı da olabilir tabi ama bunları doktordan duymak içini rahatlatır en azindan.

Sen ne burcusun bende aslan koç aslan yay yansın dünya
Ateşleri çoooook seviyorum ya napayım Allah ısındırıyor kalbimi gerçekten bak kimi sevsem sorsam hep ateş çıkıyor Nadir başka burçlar çıkıyor hatta kabullenemiyorum bu sefer yok yok senin yükselenin farklı diyorum kovaları da çok seviyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…