- 4 Temmuz 2018
- 4.042
- 7.803
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.381
35+0 dün tartıldım kontrol de 12 kiloKızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
Kuzum tatlıdan tiksinmenin avantajlarıKız maşallah hiç almamışsın ya
Ben ne olur ne olmaz diye ilk yıkamada hepsini ayırdım yıkadım renklere göre riske atamadım. 30 derece 800 sıkmada yıkadım kurutmaya atmadım.Aşkım bu arada ben yeni evliyim iki yıl olacak falan ama yani bekarken de kendi çamaşırlarımı kendi yıkayan bir insanım hatta çamaşır konusunda çok iyiyim kaynanam bile bana sorar böyle montları falan yıkarken ama benim bir hamile tanıdığım doğurmadan önce hepsini bir attı o da her şeyi ebebek‘ten almıştı nasıl oldu bilmiyorum herhalde o derecesini fazla ayarladı beyazların arasında yeşil yeşil böyle lekeler oldu lacivertlerin içinde renk solukluğu falan oldu hepsi birbirine girmiş falan mahvoldu kıyafetleri bir de kurbağa yeşili bir tane Kurbağlı don vardı bebeğin o beyazlara bulaşmış çok kötü olmuştu o yüzden soruyorum aslında
Ay ne güzel yaKuzum tatlıdan tiksinmenin avantajları
KoçAy ne güzel yasenin burcun ne canım
Bende renklere ayıracağım dolabın içini ne ile sildiniz beyaz sirke ile su düşünüyorum kimyasal da koysam mıBen ne olur ne olmaz diye ilk yıkamada hepsini ayırdım yıkadım renklere göre riske atamadım. 30 derece 800 sıkmada yıkadım kurutmaya atmadım.
Bol bol patates yiyip nasıl 6 kilo alıyorsun haksızlıkkkkBen 62 ile hamile kaldım 67 yi gördüm
Ama bebiş kılo almadı diye korkuyorum benimde biraz geriden çünki aslında dikkat etmiyorum bakalım bayramdan sonra ne oldu
34+2 ve 6 kilo ile yoluma devam bol bol patates yiyorum
Ben dolabın içini yine sivenonun yüzey temizleyicisi var onunla sildim ama sirkede olur bence kimyasal koyma yada çok çok iyi durulaBende renklere ayıracağım dolabın içini ne ile sildiniz beyaz sirke ile su düşünüyorum kimyasal da koysam mı
Ah canım ateş burcu
2 Haftadır hergün patates yiyorum canım doktor 200 gr düşük demişti bebiş icin kılosuBol bol patates yiyip nasıl 6 kilo alıyorsun haksızlıkkkkben bi 1.5 kg aldım bi anda çok mu patates tükettin diye kızdılar of
A öyle mi onunla bebeğin odasını falan mı siliyoruz ondan da edineyim o zamanBen dolabın içini yine sivenonun yüzey temizleyicisi var onunla sildim ama sirkede olur bence kimyasal koyma yada çok çok iyi durula
Ben de hazırlamadım hala ama ben 31. Haftada olmama güveniyorumHastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galibainş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
Kız ben de bi şeyler son ana kalmayınca bi tuhaf hissediyorum kendimiHahahhahaha ben gezmeden fırsat bulamadım vede herşeyi en sona bırakıp elim ayağıma dolasmasına bayılıyorum
Canım benim de baş çevresi iki hafta geride çıkmıştı. Bir hafta sonra gittim tam gününde çıktı. Bence duruş pozisyonuyla falan alakalı. Artık bebişler büyüdüğü için tam doğru ölçemiyorlar. Hani bir ay falan geride olsa kork diyeceğim ama bir hafta hiç önemli değil bence. Başka doktora gitsen kesin başka ölçerKızlar 32. Haftadayim kontrole gittim karın cevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi biraz panik yapip korktum acaba bişey olur mu haftaya tekrar görmek istedi bayramdan önce
Ben de hem bio oil hem lierac hem de incianın çatlak kremini kullanıyorum. Göğüs altlarım çatladı malesefBu arada çatlak muhabbetinden konusmussunuz.Taranta bacım ne kullanıyorsun bilmiyorum ama benim de daha hiç çatlağım yok bio oil kullanıyorum ben. Göbek çevrem çok hassas küçücük çatlayacak gibi oluyor yağ etki ediyor geciriyor. Bakalım son ana kadar ve doğum sonrası sürebilirsem olmaz fazla inşallah. Kızımdan kalanlar var. Ama ben takmıyorum eşim de öyle rdrsn
Biz yine de evrene olumsuz enerjiler göndermeyelimŞimdiye kadar: 1 Lierac, 2 Bio oil, 1 hindistan cevizi yağı bitirdim. Şu ara Lierac sürüyorum bazen ruh halime göre nivea kakaolu nemlendirici sürüyorum, bir de Badger Belly diye bir şey almıştım hem küçük hem pahalı işte son günlere sakladım ona başlayacağım. Benim vücudum çatlamaya elverişli normalde ergenlikten gelen çatlaklarım var basen popo bölgemde. Çatlarım yakında biliyorum
Ben 47 ile başladım. Şu an 55-56 arası gidiyorum. 31+3 üz bugün. Bence güzel ilerledik hepimiz. Maşallahımız var kızlarrrrKızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
Hmmm anladım canım kaşar, ceviz, avokado da çok iyi kilo aldırıyor ben kahvaltımı hep böyle yapıyorum bebiş çok şükür hep önde gidiyor. Yiyebiliyorsan bunlardan da mutlaka tüket özellikle yumurta2 Haftadır hergün patates yiyorum canım doktor 200 gr düşük demişti bebiş icin kılosu
Ben ekmek hergün yemiyorum 6 aya kadar tatlıdan cıkolata dan tiksindim
Sonra da aralıklarla yedim onun artısı
Ama bu kıloda alt karnım çatlaması beni üzdü üzdü
Evet canım ben yerlere dolaba hatta sonrasında işte yere halı almadım mat aldım onu silmek içinde hep onu kullanıcam fısfıslı zaten pratikte oluyorA öyle mi onunla bebeğin odasını falan mı siliyoruz ondan da edineyim o zaman
Bende aynısını kullanıyorum çatladım canım ya demek ki alakası yok ne kullandığımızın çünkü günde 3 veya 4 litre su içiyorum demek ki genetik bu arada ben görmemişim bu alıntılamanı kusura bakmaBu arada çatlak muhabbetinden konusmussunuz.Taranta bacım ne kullanıyorsun bilmiyorum ama benim de daha hiç çatlağım yok bio oil kullanıyorum ben. Göbek çevrem çok hassas küçücük çatlayacak gibi oluyor yağ etki ediyor geciriyor. Bakalım son ana kadar ve doğum sonrası sürebilirsem olmaz fazla inşallah. Kızımdan kalanlar var. Ama ben takmıyorum eşim de öyle rdrsn
Sen ne burcusun bende aslan koç aslan yay yansın dünyaAh canım ateş burcuateş burçlarını çok seviyorum aynı elementiz zaten
Ayyy başakları severimKız ben de bi şeyler son ana kalmayınca bi tuhaf hissediyorum kendimihatta nedense her şeyi hazır olunca beklemek zor gelir gibi geliyor deli miyim neyim hazırla bekle işte ne var bi de ben başak burcuyum
Benim de var ergenlikten gelen catlaklarim hızlı kg alıp vermekten belimde popoda basende. Allah'tan eşim hiç böyle şeylere takılan biri değil de rahatımŞimdiye kadar: 1 Lierac, 2 Bio oil, 1 hindistan cevizi yağı bitirdim. Şu ara Lierac sürüyorum bazen ruh halime göre nivea kakaolu nemlendirici sürüyorum, bir de Badger Belly diye bir şey almıştım hem küçük hem pahalı işte son günlere sakladım ona başlayacağım. Benim vücudum çatlamaya elverişli normalde ergenlikten gelen çatlaklarım var basen popo bölgemde. Çatlarım yakında biliyorum
Bende beni bu hafta nstye gönderir diyordum ama göndermedi. Bir dahaki kontrolü de 3 hafta sonra 36ya verdi. O zaman nstye girecek misim. Geç geldi bana da nedense. Bakalım herhalde en geç ben gireceğim nstye hafta bakımından. Tabii o sırada sancılarım çoğalıp da gitmezsemYok yok kırmızı şekilde kalmıyor merak etmezamanla hepsi beyazlaşıyor hatta git gide deri renginde oluyor tabi farkediliyor ama hamilelikte olduğu gibi durmuyor
Ben tatlı badem yağı zeytinyağı vs sürdüm ama ilkinde olduğu için hiç çatlamamayı düşünmüyordum haklı çıktım oldu yine
hahah evet ya bizim kızlar hiç hissetmediği halde sancıları çıktıbizde yalancı sancılar hafiften başlamış kontrole gittiğimde kesin nst ye gönderir doktor öyle düşünüyorum bakalım çıkacak mı nst de sancılar
Ben 54le başlamıştım şuan 63üm. 9 kg almışım. Ama iştah benimde azaldı sanki bu ara. Bakalım.doguma kadar kaç olurum.Kızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Canım sen bence bir daha git için rahat etsin. Evde stres oldukca daha kötü. Biraz daha bekle istersen yoksa hareket git bence de. Pozisyon kaynaklı da olabilir tabi ama bunları doktordan duymak içini rahatlatır en azindan.Aradım doktorumu az önce tekrar biraz daha bak hareket etmezse gelirsin dedi. Hayır herhangi bir sorun da yok iki gün önce dans eden bebek şimdi neden hareket etmez anlamadım
Ateşleri çoooook seviyorum yaSen ne burcusun bende aslan koç aslan yay yansın dünya
Yayım yay yaşasın yaylar burada daSen ne burcusun bende aslan koç aslan yay yansın dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?