- 4 Temmuz 2018
- 4.043
- 7.806
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.401
Ateşleri çoooook seviyorum yanapayım Allah ısındırıyor kalbimi gerçekten bak kimi sevsem sorsam hep ateş çıkıyor Nadir başka burçlar çıkıyor hatta kabullenemiyorum bu sefer yok yok senin yükselenin farklı diyorum kovaları da çok seviyorum bu arada
Hahahhaha çok haklısın kuzucum tecrübe olmayınca insanın eli ayağı birbirine dolanıyor. Ben o zaman kv ile altlı üstlü duruyordum, sağolsun Rahmetli yardımcı olmuştu.Anladım canım ben baya aktiftim o zaman da. İyi ki de aktifmisim yoksa en ufak şeyde doktora giderdim. O zaman da tecrübeli anneler içimi rahatırdıBakalım bu bebisleri.ne zaman alacağız kucağımıza temmuzda mı yoksa Haziran'da mı
Kılo verilir alınır hic sıkıntı etmedim alsam bile inan ki ben alıp vermeye müsayt bir yapım var zatenHmmm anladım canım kaşar, ceviz, avokado da çok iyi kilo aldırıyor ben kahvaltımı hep böyle yapıyorum bebiş çok şükür hep önde gidiyor. Yiyebiliyorsan bunlardan da mutlaka tüket özellikle yumurtayaa bende mide bulantımdan dolayı tatlı vs yemedim öyle yani tatlı asla istemedi canım ekmek sadece kahvaltı da tam buğday vs tüketiyorum ama yine de aldım olsun o da bizlere hediyeleri baktıkça bu günleri hatırlarız
Evet yay çok eğlenceli benlm de sevdiğim anlaştığım kişiler bağımsız, özgür ruhlu, samimiYayım yay yaşasın yaylar burada da lady yay taranta yay mükemmel insanlar
Aiyyy evet gördümmm ben de onu takip ediyordum sürekliAyyy başakları severim
Yok yok canım sen hazırla yavaş yavaş
Ağırlaşınca sırt agrın vs yogun olunca daha zor oluyor alısveris yapmayanlar varmıs valla gözümde büyüyor onlar yapmadık diyince
Haziran annelerinde bi bayan vardı onun da plesenta sorunsalı vardı doktor perşembe sezeryan günü vermişti çarşamba gece suyu gelmiş o gece dogum yapmıssıra bize geliyor
Benim koca yengeç baba yengeç kız kardeş yengeç oğluş da yengeç Allah yardımcım olsunsana enerji veriyor demek ki aaa kocam da kova annem kova babam kova Ahhahah bende severim kovaları
Kesinlikle öyle bende samimiyetlerine çok inanıyorum yaylarınEvet yay çok eğlenceli benlm de sevdiğim anlaştığım kişiler bağımsız, özgür ruhlu, samimi
Öyle zaten yeterki onlar sağlıklı olsun gerisi mühim değil bende takmıyorum işin şakası yani. Toparlarsın kuzum Allah’ın izniyle protein ve sağlıklı yağlara bakar yani. İnanıyorum çok sağlıklı ve güzel bir kilo da doğacakKılo verilir alınır hic sıkıntı etmedim alsam bile inan ki ben alıp vermeye müsayt bir yapım var zaten
Hamileligimden bu yana yiyorum kuzum 20 gün ara verdim bebişin kılo alımı gerilemiş toparlıycaz inş
Benim koca yengeç baba yengeç kız kardeş yengeç oğluş da yengeç Allah yardımcım olsun
Evet evet sıkıntılı hamileligi vardı kanaması olmustu hep yatarak geçirmiş hamileligini 38 e kadar gelmiş Allahın izniyle hepimiz de tamamlıycazAiyyy evet gördümmm ben de onu takip ediyordum sürekliama onun aynı zamanda rahim ağzı kısalığı da vardı sanki . Yine 38 e kadar bekledi maşallah ben zaten 3 gündür yatıyorum ağrılarım azaldı. O vajinaya giden ağrı da nedense yok oldu galiba kesin plesentam yukarı çıktı diye pozitif enerjiler gönderiyorum kendime
Bende hep aslan olsun isterdim ama nasipKesinlikle öyle bende samimiyetlerine çok inanıyorum yaylarınaslanları da çok seviyorum hatta dedim 2 3 hafta daha bekleseydi oğlum askan olsaydı keşke
SusuyorumBenim koca yengeç baba yengeç kız kardeş yengeç oğluş da yengeç Allah yardımcım olsun
80.4 başlangıç.Kızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
Ben de ateş grubuna bayılırım en iyi arkadaşım koç eşim yükselen aslan
Olsun canım bazen görmeyebiliyoruz hiç önemli değilBende aynısını kullanıyorum çatladım canım ya demek ki alakası yok ne kullandığımızın çünkü günde 3 veya 4 litre su içiyorum demek ki genetik bu arada ben görmemişim bu alıntılamanı kusura bakma
Bir aslan da ben varımSen ne burcusun bende aslan koç aslan yay yansın dünya
Bayramdan sonraki hafta cuma kuzum. Araya bayram girince kontrol zamanı uzadıEvet evet sıkıntılı hamileligi vardı kanaması olmustu hep yatarak geçirmiş hamileligini 38 e kadar gelmiş Allahın izniyle hepimiz de tamamlıycaz
Evrene pozitif enerji çok önemli
Ne zaman kontrolun canım senden de güzel haberler bekliyorum
Burçdaşımmm benimOlsun canım bazen görmeyebiliyoruz hiç önemli değilbir ateş grubu da benim aslan burcuyum bu arada benim koca yengeç kız akrep bu kız da çok muallakta inşallah yengeç olur ikizler olmaz
Bir aslan da ben varım
Valla yengeç evlat kolay diyorlar ama ben yengeç kitabı yazmış biri olarak hiç kolay olduklarını düşünmüyorumooo sende yengeç bolluğu maşallah neyse en azından tecrübelisin bakalım bizim ki ne olacak çok arada ikizler yada yengeç
canım benim bugün 3. gün aynı şeyleri yaşıyorum dün doktor yeri daralıyor dedi 32+1 deyim ama bebek önden gittiği için sanırım artık bunun normal olduğuna inandım zaten başkada çare yok içimde huzursuzluk olsada kabullendimKızlar merhaba 33. Haftadan selamlarbebişkonun dün sabahtan beri hareketi yoktu. Kahvaltı kahve öğle yemeği derken yine yoktu çikolata ve soda ikilisinden sonra birkaç tekme hissedebildim saat 16.00 gibi. (Normalde aşırı hareketli bir bebek) tamam dedim demekki uyuyordu düzeldi sonra birdaha ne yaptımsa hareket alamadım. Gece 23.30 civarı panikle devlet hs acile gittim ultrason normal çıktı nst de normal çıktı sancı da yok. Doktor bebeğin kalp atışları ve ultrasonu herşeyi çok normal hiçbişey yok dedi. Devam ederse polikliniğe gel dedi. Ben hala hiç hareket hissetmiyorum ve hala paniğim geçmedi. Bebiş makat geliş pozisyondaymış ayakları da kasıklarımın çok çok aşağısında acaba o yüzden mi hissetmiyorum. Var mı fikri olan?
Canım benim gel sarılalımBurçdaşımmm benim
Yengeç koca beni süründürüyor da el üstünde de tutuyor hiç kolay değilValla yengeç evlat kolay diyorlar ama ben yengeç kitabı yazmış biri olarak hiç kolay olduklarını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?