2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
sana enerji veriyor demek ki aaa kocam da kova annem kova babam kova Ahhahah bende severim kovaları

Hahahhaha çok haklısın kuzucum tecrübe olmayınca insanın eli ayağı birbirine dolanıyor. Ben o zaman kv ile altlı üstlü duruyordum, sağolsun Rahmetli yardımcı olmuştu.
Sabırsızlıkla bekliyorum bende ağustos mu temmuz sonu mu

Kılo verilir alınır hic sıkıntı etmedim alsam bile inan ki ben alıp vermeye müsayt bir yapım var zaten
Hamileligimden bu yana yiyorum kuzum 20 gün ara verdim bebişin kılo alımı gerilemiş toparlıycaz inş

Aiyyy evet gördümmm ben de onu takip ediyordum sürekli ama onun aynı zamanda rahim ağzı kısalığı da vardı sanki . Yine 38 e kadar bekledi maşallah ben zaten 3 gündür yatıyorum ağrılarım azaldı. O vajinaya giden ağrı da nedense yok oldu galiba kesin plesentam yukarı çıktı diye pozitif enerjiler gönderiyorum kendime

Öyle zaten yeterki onlar sağlıklı olsun gerisi mühim değil bende takmıyorum işin şakası yani. Toparlarsın kuzum Allah’ın izniyle protein ve sağlıklı yağlara bakar yani. İnanıyorum çok sağlıklı ve güzel bir kilo da doğacak

Evet evet sıkıntılı hamileligi vardı kanaması olmustu hep yatarak geçirmiş hamileligini 38 e kadar gelmiş Allahın izniyle hepimiz de tamamlıycaz
Evrene pozitif enerji çok önemli
Ne zaman kontrolun canım senden de güzel haberler bekliyorum

80.4 başlangıç.
34+4 itibariyle 86 kg.

Doğumdan sonra yiyeceğim patetes kızartma, hamburger, lahmacun hayalleri kuruyorum

Ben bebek çamaşırlarını beyazlar ve renkliler olarak ayrı ayrı, 30 derecede, 600 devirde hassas programda yıkadım. Hava sıcak zaten çabucak kurudu.

Olsun canım bazen görmeyebiliyoruz hiç önemli değil bir ateş grubu da benim aslan burcuyum bu arada benim koca yengeç kız akrep bu kız da çok muallakta inşallah yengeç olur ikizler olmaz
Sen ne burcusun bende aslan koç aslan yay yansın dünya
Bir aslan da ben varım

Bayramdan sonraki hafta cuma kuzum. Araya bayram girince kontrol zamanı uzadı o zamanada 34 e girmek üzere oluyoruz sanırım. Zaten o kontrolde her şey kesinleşir

canım benim bugün 3. gün aynı şeyleri yaşıyorum dün doktor yeri daralıyor dedi 32+1 deyim ama bebek önden gittiği için sanırım artık bunun normal olduğuna inandım zaten başkada çare yok içimde huzursuzluk olsada kabullendim

Burçdaşımmm benim
Canım benim gel sarılalım
Valla yengeç evlat kolay diyorlar ama ben yengeç kitabı yazmış biri olarak hiç kolay olduklarını düşünmüyorum
Yengeç koca beni süründürüyor da el üstünde de tutuyor hiç kolay değil duygusal kesinlikle değil yengeç evlat da yaşayıp göreceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…