2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben bir yay olarak yengeçlerle mükemmel anlaşamıyorum ya nedense Aslan olsaydı mükemmel olurdu çok iyi anlaşırdım ama Allahım yengeçlerle sınıyor beni her tarafımı sardılar

Canım benim gel sarılalım

Yengeç koca beni süründürüyor da el üstünde de tutuyor hiç kolay değil duygusal kesinlikle değil yengeç evlat da yaşayıp göreceğiz inşallah
Valla ben de de aynı öyle duygusal falan değiller tam manipülatif insanlar ama etrafımda o kadar çoklarki inan yemiyorum

Bende aynen böyle yapacağım canım

Benim fıstık da 2 hafta önden gidiyor ondan olabilir galiba

Hastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galiba inş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş

Ben her sancı, acı hissettiğimde korkuma gidiyorum iki üç parça koyuyorum ama tam bitmedi bebenin eşyaları bitti benimkiler eksik. Yani evde de eksik iç çamaşırı falan almalıyım evdekiler olmuyor artık

Ya şu burda an en ileri hafta sizinki galiba 36 ile Çook heyecanlı haftalarrr.

O kadar uzun süredir AVM ye gitmedim ki hamile olduğumda ilk zamanlar 2 kere gitmiştim galiba. Çok sevmiyorum avmyi ama geçen hafta gidip bir kahve içeyim dedim değişik bir mutluluk geldi , özlemişim

Bayramdan sonraki hafta cuma kuzum. Araya bayram girince kontrol zamanı uzadı o zamanada 34 e girmek üzere oluyoruz sanırım. Zaten o kontrolde her şey kesinleşir
Evet ben de bayramdan sonraki hafta gidicem inş
Bayramdan sonraki hafta ben 36 oluyorum bayramdan sonra artık yavaş yavaş dogurdum mesajları okuruz burda sen dur sana daha var

Bayramdan sonraki hafta ben 36 oluyorum bayramdan sonra artık yavaş yavaş dogurdum mesajları okuruz burda sen dur sana daha var
Ay evet bayramdan sonra bizim grupta patır patır dökülecek gibi duruyor. Rabbim hepimizinkine zamanında gelmeyi nasip etsin benim daha var Allah’ın izniyle

Kız şöyle demeyin daha benim doğurmaya donum yok ahahahahah ( geceliğim yok ) çok komik ya

hiç bişey kullanmadım korktum ben en başından kendimi şartlamıştım hiçbirşey almıcam yapmıcam diye belki saçma ama öylede yaptım benim hamile oldupumu çoğu arkadaşım bile hala bilmiyor demedim diyemedim

Kızlar 32. Haftadayim kontrole gittim karın cevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi biraz panik yapip korktum acaba bişey olur mu haftaya tekrar görmek istedi bayramdan önce
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur
Devletteki doktorlar bi tuhaflar anlamiyorum hani hemen panik yaptirabilecek şekilde davraniyorlar

Ben bir yay olarak yengeçlerle mükemmel anlaşamıyorum ya nedense Aslan olsaydı mükemmel olurdu çok iyi anlaşırdım ama Allahım yengeçlerle sınıyor beni her tarafımı sardılar
Hiç sorma bizim iliskimiz eşimle hep inişli çıkışlı oldu ama hep. Kesinlikle anlaşmak zor kolay gibi görünse de
Valla ben de de aynı öyle duygusal falan değiller tam manipülatif insanlar ama etrafımda o kadar çoklarki inan yemiyorum
Kesinlikle çok hem de çok manipülatifler katılıyorum
Sarılalım bacım imtihanımız yakında
Yakında bacım yakında hiç sorma
Ayy bayramdan sonraki hafta bende 36yım. Böyle düşününce iyice heyecanlandım bak şimdi ya

Bir insan tatlıdan nasıl tiksinir yaa 59 ile hamile kaldım 74 kiloyum
Bayrak sallıyorum galiba
Olsa da yesem dedigim tatlilar var sürekli gün içinde aklıma düşen bazen dayanamıyorum eşimden istiyorum adamdan istemeye de utanıyorum artık çünkü bu gebeliğimde çok aserdim ya neyse bayramda yerim inşallah diye şimdilik kendimi tutmaya çalışıyorum ama sürekli tatlı istiyorum ilk gebeligimde de eksi hiç bir şey istemiyordu canım hep tatlı bunda da öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…