- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.421
Ben bir yay olarak yengeçlerle mükemmel anlaşamıyorum ya nedenseOlsun canım bazen görmeyebiliyoruz hiç önemli değilbir ateş grubu da benim aslan burcuyum bu arada benim koca yengeç kız akrep bu kız da çok muallakta inşallah yengeç olur ikizler olmaz
Bir aslan da ben varım
Valla ben de de aynı öyle duygusal falan değiller tam manipülatif insanlarCanım benim gel sarılalım
Yengeç koca beni süründürüyor da el üstünde de tutuyor hiç kolay değilduygusal kesinlikle değil yengeç evlat da yaşayıp göreceğiz inşallah
Bende aynen böyle yapacağım canım80.4 başlangıç.
34+4 itibariyle 86 kg.
Doğumdan sonra yiyeceğim patetes kızartma, hamburger, lahmacun hayalleri kuruyorum
Ben bebek çamaşırlarını beyazlar ve renkliler olarak ayrı ayrı, 30 derecede, 600 devirde hassas programda yıkadım. Hava sıcak zaten çabucak kurudu.
Bilemiyorum benim tanıdığım bildiğim gördüğün yengeçler de hep zor hayırlısı artıkValla yengeç evlat kolay diyorlar ama ben yengeç kitabı yazmış biri olarak hiç kolay olduklarını düşünmüyorum
Sarılalım bacım imtihanımız yakındaCanım benim gel sarılalım
Yengeç koca beni süründürüyor da el üstünde de tutuyor hiç kolay değilduygusal kesinlikle değil yengeç evlat da yaşayıp göreceğiz inşallah
Benim fıstık da 2 hafta önden gidiyor ondan olabilir galibacanım benim bugün 3. gün aynı şeyleri yaşıyorum dün doktor yeri daralıyor dedi 32+1 deyim ama bebek önden gittiği için sanırım artık bunun normal olduğuna inandım zaten başkada çare yok içimde huzursuzluk olsada kabullendim
Hastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galibainş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
Bence bebiş vaktini bekleyecek canım açılma fln yok sancılar olup geçebilir zaten 2 hafta daha dursa 3 kg yu da gecer tam zamanlı haline gelir inşallahBen de haziranda doğuracağımı düşünüyorum zaten tam 40 haftamda 2 temmuzda doluyor yani bakalım nasip
Ben şu halde ne kadar gerekli olursa olsun eksik bi şeyi almaya avm ye bile gidemem artık.Kendimde o gücü görmüyorum. Netten sipariş veririm. Kimse bana yürüme, ayakta durma vs demedi ama çekiniyorum. Zaten bacak ve vajinaya vuran ağrı var. Hiçbir şey olmayacaksa bile kafam rahat olsun.
Evet teyzesi çünkü avuç içi kadar çok minik ve tatlıBirr ütü için "uyy ne tatlı" diyeceğimi hiç düşünmezdim" bebek için olunca hoşuma gitti
Evet ben de bayramdan sonraki hafta gidicem inşBayramdan sonraki hafta cuma kuzum. Araya bayram girince kontrol zamanı uzadıo zamanada 34 e girmek üzere oluyoruz sanırım. Zaten o kontrolde her şey kesinleşir
Ay evet bayramdan sonra bizim grupta patır patır dökülecek gibi duruyor. Rabbim hepimizinkine zamanında gelmeyi nasip etsinEvet ben de bayramdan sonraki hafta gidicem inş
Bayramdan sonraki hafta ben 36 oluyorumbayramdan sonra artık yavaş yavaş dogurdum mesajları okuruz burda sen dur sana daha var
Kız şöyle demeyin daha benim doğurmaya donum yok ahahahahah ( geceliğim yok ) çok komik yaEvet ben de bayramdan sonraki hafta gidicem inş
Bayramdan sonraki hafta ben 36 oluyorumbayramdan sonra artık yavaş yavaş dogurdum mesajları okuruz burda sen dur sana daha var
hiç bişey kullanmadım korktum ben en başından kendimi şartlamıştım hiçbirşey almıcam yapmıcam diye belki saçma ama öylede yaptım benim hamile oldupumu çoğu arkadaşım bile hala bilmiyor demedim diyemedimBenim 5.ayda meme altlarım çatlamıştı oraya bir şey sürmek aklıma gelmedi çünkü. Şu an başka firem yok varsa da göremiyorum
Benim de dün gece sıkıntılı geçti karnım topladı ağrı geldi midem vuruyor bir yandan. Nst normal çıktı bugün.
Ne kullanıyorsunuz bu kadar çatladınız ki? Bir de kaç kilo alındığıyla da alakalı sanırım.
Canım sancın kaç geldi? Benim NST takılınca çocuk tüm gücüyle o kısma vurduğu için 100e çıktığı da oldu 40larda da oldu ama doktorum bir problem görmedi servikal 3,8 cm çıktı. Maşallah kilosu çok güzel bebişinin
Hangi ürünü kullanıyorsun canım çatlak için? Peki daha önce kırmızı olan çatlakların rengi sonradan beyazlaştı mı yoksa kırmızı mı kalıyorlar hep?
Bizim de aynı, 3-3.5 lt ben içiyorum bir o kadar da eşim içiyor. 2-3 gün ancak dayanıyor biz çift damacana alıyoruz artık
Hassas yıkama programında 30 derece 600 devirde, yıkama filesi aldım onun içine koyup yıkadım. Program bitince bir de durulama programında yıkadım ki hiç deterjan kalmasın. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini bir yıkadım zaten tek seferde bitmiyor battaniye vs 2-3 postada yıkandı renkleri kategorize edebilirsin. Burada çoğunluk ayırarak yıkamıştı bu arada. Bizde kurutucu yok, kurutma telini salona koyup oraya astım küçük ve pamuklu oldukları için ertesi güne kurudu hepsi (havlu hariç)
Kız çok duygusal olmuyorlar aksine manipülatif oluyorlarBende hep aslan olsun isterdim ama nasipya çal çene yada duygusal bir şey gelecek
Kuzum tatlıdan tiksinmenin avantajları
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur2 saat gene iyi gezmissin kuzum. Benim evin içinde pertim çıkıyor. En son hastaneye gittim ki bize 15 dk mesafede. Bildiğin mahvoldum git gel. Geldim iki saat uzandım mecbur olmadıkça kalkmadim. Artık ne çıkıp çarşı vs gezebiliyorum ne de yürüyüş yapabiliyorum iyice agirlastim ve canım acıyor yürüdükçe.İyi ki halletmisim geçen haftalarda çantayı falan şimdi evin işini zor yapıyorum yemek bulaşık vs.
Canım benim bu konuda bilgim yok ama devam ederse gel demişler bir daha gitsen mi acaba için rahatlardi. Dün benim kızın da hareketleri azdı yok denecek kadar. Gece hareketlendi şükür çikolata su vs derken. Yoksa kalkıp gidecektim dayanamayıp.
Canım 1 hafta önce veya geride olması sıkıntı olmuyor genelde. Benimde öyleydi geçen ay kontrolde. Bu arada kaşar tahin yumurtaya yüklendim. 3 hafta içinde haftasını yakalamış hatta geçmiş. İnşallah senin de öyle olur. Biraz yediklerine dikkat et bakalım belki faydası olur.
Ahahaha güldürdün beni ya
Canım ters çevirip 30 derecede yıkadım hepsini bir attım. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadım ki kullanmam. Kurutmaya attım çekme vs olmadı. Zaten kurutmadan yumuşacık çıkıyor
Kız o yalancı sancılar dün gece beni hastaneye götürecekti az daha. Öyle bir karnimda.belimde hissettim ki. Eşime dedim çocuk gelecek herhalde. Sonra gece geçti de Allah'tan gitmek zorunda kalmadım. Bu arada sancıları hiccccc hissetmeyen arkadaslarıma saygım sonsuzz valla ben dün akşam 2 saatte mahvoldum@lady peacock @PenceredekiKiz ve daha sayamadıklarım
Devletteki doktorlar bi tuhaflar anlamiyorum hani hemen panik yaptirabilecek şekilde davraniyorlaray bugün grubumuz ne kadar aktif cıvıl cıvılmaşallah
Ben de hazırlamadım hala ama ben 31. Haftada olmama güveniyorumhala bir kaç eksiğim var onları sipariş ettim. Bi de bir tane isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama isimde hala mutabık değiliz
Kız ben de bi şeyler son ana kalmayınca bi tuhaf hissediyorum kendimihatta nedense her şeyi hazır olunca beklemek zor gelir gibi geliyor deli miyim neyim hazırla bekle işte ne var bi de ben başak burcuyum
Canım benim de baş çevresi iki hafta geride çıkmıştı. Bir hafta sonra gittim tam gününde çıktı. Bence duruş pozisyonuyla falan alakalı. Artık bebişler büyüdüğü için tam doğru ölçemiyorlar. Hani bir ay falan geride olsa kork diyeceğim ama bir hafta hiç önemli değil bence. Başka doktora gitsen kesin başka ölçer
Ben de hem bio oil hem lierac hem de incianın çatlak kremini kullanıyorum. Göğüs altlarım çatladı malesef
Biz yine de evrene olumsuz enerjiler göndermeyelimağzımızdan çıkanları kıymetli. Çatlamayacağız diyelim sürekli
Ben 47 ile başladım. Şu an 55-56 arası gidiyorum. 31+3 üz bugün. Bence güzel ilerledik hepimiz. Maşallahımız var kızlarrrr
Hiç sorma bizim iliskimiz eşimle hep inişli çıkışlı oldu ama hep.Ben bir yay olarak yengeçlerle mükemmel anlaşamıyorum ya nedenseAslan olsaydı mükemmel olurdu çok iyi anlaşırdım ama Allahım yengeçlerle sınıyor beni her tarafımı sardılar
Kesinlikle çok hem de çok manipülatifler katılıyorumValla ben de de aynı öyle duygusal falan değiller tam manipülatif insanlarama etrafımda o kadar çoklarki inan yemiyorum
Yakında bacım yakında hiç sormaSarılalım bacım imtihanımız yakında
Ayy bayramdan sonraki hafta bende 36yım. Böyle düşününce iyice heyecanlandım bak şimdi yaEvet ben de bayramdan sonraki hafta gidicem inş
Olsa da yesem dedigim tatlilar var sürekli gün içinde aklıma düşenBir insan tatlıdan nasıl tiksinir yaa 59 ile hamile kaldım 74 kiloyum
Bayrak sallıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?