- 27 Nisan 2020
- 732
- 2.542
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.521
Ben 5 ayllıkken fln kestirmiştim çok uzundu zor geliyordu şuan da omzumda kocam sevseydi yazın küt kestirirdim öyle daraldımBu sıcaklıklara dayanamayıp saçlarımı kestirmeye karar verdim
Uzun saç çok severim ama bundan sonraki duruma bakılırsa hiç iyi fikir değil uzun kalması
Kestiren var mı aramızda
Bir sakıncası yok diye Biliyorım gebelikte
Ay yok ben seviyorum evde salına salına gezmeyi hahahahhaha uzun sac olmazsa olmazımYok bu sıcakta dayanılmaz zaten uzun saç zor iş yapana saygı duyuyorum
Ediyorum canım inanki bi çok şeye hasretim resmen ama yinede öl ölçümler böyle dahiliye doktoruyla görüştüm dahiliye iki yüzü bulmadan insülin vermiyoruz dedi ilaç da vermiyoruz dedi ancak diyetle işte her türlü şeye rağmen yine 200 veseyrederse riskyada 200 üzeri bu şekilde şuan takip ve diyet önerdiŞuan büyüdüler ama her hafta 200-250 gram alırlar diye biliyorum şekere dikkat ediyormusun canım
Kilolu çok yiyorsun diyor dimi benim oğlum 260 gram almış teyzesi iki haftada çok normalGünaydın canım. Kilosu çok ideal. Şeker bilmiyorum ama haftada 200-250 gram civarı alıyorlar normalde, neye sinirleniyor
Ben kestirdim valla öyle de rahatladım kiBu sıcaklıklara dayanamayıp saçlarımı kestirmeye karar verdim
Uzun saç çok severim ama bundan sonraki duruma bakılırsa hiç iyi fikir değil uzun kalması
Kestiren var mı aramızda
Bir sakıncası yok diye Biliyorım gebelikte
Evet canım ben sadece çok yiyorsun dan biraz sinirleniyorum inanki sadece bebeğe fayda edicek kilo aldırıcak şeyler yiyorum avakado ceviz süt et balık çünkü benm çok kasılmalarım var korkum erken doğarsa bari kilosu tam olsun küveze girmesin tek istediğim o sağlıklı olması birde bekliyce gücüm takatim de kalmadı artık çok ama çok bunaldımCanım kilo olarak evet haklısın normal ama yüksek seyreden kan şekeri bebeğini olumsuz yönde etkiliyor bir çok yönden riski var bence doktorun senin iyiliğin için kızmış doğuma zaten 4 hafta kaldı bir ay sıkı tutsan daha da iyi olur dediği gibi profesyonel destek alabilirsin
Hahahaha işte beni de bu Korkuttu diye karar verdim ve sıcaklıklarUzun saç aşırı seviyorum benimde uzun ama herkes cocuk derdine düşünce görücez diyorlar
Valla kocam istersen benim gibi yap derdin kalmasın diyor yok yok istemem dedim insan içine çıkamam benBen 5 ayllıkken fln kestirmiştim çok uzundu zor geliyordu şuan da omzumda kocam sevseydi yazın küt kestirirdim öyle daraldım
Ahahah bir rahatlama seansı da bana gelsin yaBen kestirdim valla öyle de rahatladım ki
Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzucuklar yaÇok sağol canım benimmmevet banada öyle diyince beni de heyecan bastı valla haftaya salı gel dedi büyük ihtimalle çatı muayenesi yapıp tam gün verecek sezeryan olursa eğer çantayı da hazırladım artık tamamen o da aklımdan çıktı ne olacağı belli değil çünkü amin inşallah kuzum bakalım ona takılmıyorum zaten sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda onlar geçecek şeyler
Aaaa hemen almalıyım o zamanGögüs ucu icin yara yanıklar icin agrıyı almada birebir canım aklında olsun
Evet ama çatlaklarda insanı üzüyor şerit şeritYağlanan da çatlıyor yağlanmayan da
Benim bir haftadan fazladır çatlaklar oluştu
Olsun bebeişlerimiz iyi olsun
Yok ya yıkaması zor kurutması zor yıkanmaya bile zor vakit bulacağız uğraşamamUzun saç aşırı seviyorum benimde uzun ama herkes cocuk derdine düşünce görücez diyorlar
Bende diyorum bu kadar yeter nolur daha çatlamayayım Allahım amin diyorum ama bakalım çatlayacagız daha galibaAlt karnım çatladı ben krem sürüyorum yağ filan yok umarım daha çatlamam aminmerak etme çatlamayan varsada son hafta çatlayanlar dahi olur
Sırf o yüzden çamaşır yıkamaya başladımHadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzucuklar yane güzel işte çanta hazır olunca insan rahat ediyor en azından
Ben karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeyseKızlar ya uykular bildiğiniz haram oldu. Cat diye uyanıyorum gece gece bir daha uyuyamıyorum özellikle bacaklarımın ağrısı acısı beni bitiriyor felaket agriyorlar. Ne tarafa yatsam bir yerim ağrıyor. Hiç dinlenemiyorum. Gündüz de gözlerimi acamıyorum yorgunluktan. Ama ayakta kalmak zorundayım.Uyuyamayınca türlü türlü senaryolar yazıyorum aklımdan. Bayramda annemlerin yanındaydım ya orada suyum gelirse eşim ailesinin köyünde olacak ya şöyle olursa ya böyle olursa tonla şey geçiyor aklımdan. Kızımı napcam diyorum durmaz hayatta babaannesi ile falan. Ayy geceleri kabusum oldu resmen ya
Hem anneyim hem sexiyim diyorsun yaniAy yok ben seviyorum evde salına salına gezmeyi hahahahhaha uzun sac olmazsa olmazım
Seviyorum açıkcası ama bebişten sonra ne olurum onu yaşayıp görücem acıkcasıHem anneyim hem sexiyim diyorsun yani
Son gezmem benim hastane çantamda yanımda olacak bayramı da atlatırsam daha gezme filan yok durucam artıkBen karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeysehele ki kaynana için hayatta değmez onlar gelsin el öpsün Hahaayyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?