2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Ben 5 ayllıkken fln kestirmiştim çok uzundu zor geliyordu şuan da omzumda kocam sevseydi yazın küt kestirirdim öyle daraldım

Şuan büyüdüler ama her hafta 200-250 gram alırlar diye biliyorum şekere dikkat ediyormusun canım
Ediyorum canım inanki bi çok şeye hasretim resmen ama yinede öl ölçümler böyle dahiliye doktoruyla görüştüm dahiliye iki yüzü bulmadan insülin vermiyoruz dedi ilaç da vermiyoruz dedi ancak diyetle işte her türlü şeye rağmen yine 200 veseyrederse riskyada 200 üzeri bu şekilde şuan takip ve diyet önerdi

Evet canım ben sadece çok yiyorsun dan biraz sinirleniyorum inanki sadece bebeğe fayda edicek kilo aldırıcak şeyler yiyorum avakado ceviz süt et balık çünkü benm çok kasılmalarım var korkum erken doğarsa bari kilosu tam olsun küveze girmesin tek istediğim o sağlıklı olması birde bekliyce gücüm takatim de kalmadı artık çok ama çok bunaldım

Uzun saç aşırı seviyorum benimde uzun ama herkes cocuk derdine düşünce görücez diyorlar
Hahahaha işte beni de bu Korkuttu diye karar verdim ve sıcaklıklar
Ben 5 ayllıkken fln kestirmiştim çok uzundu zor geliyordu şuan da omzumda kocam sevseydi yazın küt kestirirdim öyle daraldım
Valla kocam istersen benim gibi yap derdin kalmasın diyor yok yok istemem dedim insan içine çıkamam ben
Ben kestirdim valla öyle de rahatladım ki
Ahahah bir rahatlama seansı da bana gelsin ya

Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzucuklar ya ne güzel işte çanta hazır olunca insan rahat ediyor en azından

Kızlar ya uykular bildiğiniz haram oldu. Cat diye uyanıyorum gece gece bir daha uyuyamıyorum özellikle bacaklarımın ağrısı acısı beni bitiriyor felaket agriyorlar. Ne tarafa yatsam bir yerim ağrıyor. Hiç dinlenemiyorum. Gündüz de gözlerimi acamıyorum yorgunluktan. Ama ayakta kalmak zorundayım. Uyuyamayınca türlü türlü senaryolar yazıyorum aklımdan. Bayramda annemlerin yanındaydım ya orada suyum gelirse eşim ailesinin köyünde olacak ya şöyle olursa ya böyle olursa tonla şey geçiyor aklımdan. Kızımı napcam diyorum durmaz hayatta babaannesi ile falan. Ayy geceleri kabusum oldu resmen ya

Ben karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeyse hele ki kaynana için hayatta değmez onlar gelsin el öpsün Hahaayyt

Ben karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeyse hele ki kaynana için hayatta değmez onlar gelsin el öpsün Hahaayyt
Son gezmem benim hastane çantamda yanımda olacak bayramı da atlatırsam daha gezme filan yok durucam artık söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…