2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım mevzu konuşulmuş geçmiş ama ben ilkinde sildim yıkadım temizledim temiz bir şeye koydum beşiğin parçalarını evim dar diye kurmadım. Eşim kurmuş benim hastanede olduğum gece hazırlamış geldiğimde hazırdı öyle de yapabilirsin. Bebek Arabası desen zaten yoktu sonradan aldık bizde. Puseti temizleyip üstünü örtüp bir kenara koymuştum. Kolayına nasıl gelirse artık kuzum
Kızlar evinizde oturun İstanbuldan dışarı da çıkmayın dışarı fena neyse son gezmem
Ben de bu essanli nerede diyecektim ki gene gezmelerde olduğunu öğrendim sen gezerken Vaalbara da iş yaparken doğuracak bu gidişe
Kuzum ağlama sakin kal önce. Devlete git ilgilenirler bence ilgilenmezlerse özele gidersin. Bizi de haberdar et aklımız sende dualarımız da seninle.. kanal aralanmasi dediğin acılma mı ne demek anlamadım kuzum? Sakin kal iyi haberlerle gel inşallah.
Benım de tek eksik terlik kaldı bir alamadım ya
Terlik kırmızı çizgimiz ben ilkinde terlik uğruna carsilarda doguracaktim diye kocam bunda hemen aldirttı bir de o halde terlik aramaya gitmeyelim yine diye

Hahahdjaha ÇOK ŞÜKÜR ALADAĞDAN SERİNİM hiç acele etmem panik yapmam endişe etmem hahahaha

Crocs mu alsam yoksa birken tarzı mı alsam bilemedim bi el atın bi yardımcı olun Allah için

Hahahdjaha ÇOK ŞÜKÜR ALADAĞDAN SERİNİM hiç acele etmem panik yapmam endişe etmem hahahaha

Crocs mu alsam yoksa birken tarzı mı alsam bilemedim bi el atın bi yardımcı olun Allah için
Ben gezer aldım pek rahat gerisini bilmem kuzum

Kız hastane valizim yanımda öyle hazırlıklıym hahahhahahaha
Allah seni e mi doğursam da hazırım diyorsun yani ne güzel problem yok o zaman hahaha
Kızlaaar şimdiden hayırlı bayramlar
Hayirli bayramlar canım benim
Doğurmadığımız bir bayram olsun doktorum Fethiye'den story atmış, diğer kadın doğumcu da yeni istifa bastı ilçede doktor yok yani BENİM BAYRAMDA DOĞURMA LÜKSÜM YOK ARKADAŞLAR
Amin canım inşallah. Madem doğurma lüksün yok tut içinde napalım. Ya şaka bir yana ilçede doktor olmaması çok kötü bir şey olsa kim müdahale edecek? En yakın yer ne kadar uzaklıkta sana kuzum?

Atacaksak çöpe çok da pahalı bişiy almaya gerek yok ya. Ucuz rahat bişiy alırım hastaneden çıkarken atarım çöpe

Amin canım inşallah. Madem doğurma lüksün yok tut içinde napalım. Ya şaka bir yana ilçede doktor olmaması çok kötü bir şey olsa kim müdahale edecek? En yakın yer ne kadar uzaklıkta sana kuzum?
En yakın şehir merkezi 1 saat, ama başka ilçeler var illa bir yerden doktor bulunur sanırım

Kızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
Ben de kendimi rahat kafa sanıyorum. Hatun diyor ki 37. Haftada mı ütüleyeyim ?
Kızlarrr belki yarın fırsat olmaz, bayramda her halta karışmiyoruz, herşeye el atmiyoruz, bayramı noksansız atlatalim, sakin sakin kaplumbağa modunda takılıyoruz ona göre
Kesinlikle.

Yarın kahvaltı bile hazırlamayı düşünmüyorum.
“Donsuz ve terliksiz.” Bu haziran sinemalarda

Bende crocs var. Ayağıma da büyükler. Ama hastanede yatarken baglanan serumlardan ayaklarım öyle sisti ki. Mümkünatı yok, ayağıma girmedi ayağıma tam oturmuyor değil, hiç girmiyor. Simdi de aynı olur mu diye düşünüyorum. Bilemedim.
Doğurmadığımız bir bayram olsun doktorum Fethiye'den story atmış, diğer kadın doğumcu da yeni istifa bastı ilçede doktor yok yani BENİM BAYRAMDA DOĞURMA LÜKSÜM YOK ARKADAŞLAR
Ayy.. en önemli şey bu. Haziran topiği bu bakımdan şanssız diye düşünüyordum. Yani 4 gün bayram, hastanede Dr olur mu olmaz mı?.. ama görüyorsunuz aynı ihtimaller bizim için de var.

kızlar ben de nst madurlarından oldum bugün. rahim ağzım 23’e düşmüştü 2 gün önce, doktor da bayram tatiline çıkmadan gel demişti. bu sabah gittim düzenli sancılarım çıktı. epey de çıktı yani. daha önce hiç olmamıştı, doktor şok. özelde takipliyim icaplı doktorlar kalacak bayram yüzünden hemen göztepe araştırma’ya git ciğer geliştirici yapsınlar sancın zaten çıkar dedi. gittim. ilk nst’de çıktı sancım, serum yapıp bir daha baktılar 2. nst’de sancım çıkmadı. ağrım da kesildi. eve gönderdiler beni. açılmam ve ekstra kısalmam olmadığı için ciğer geliştirici vs de yapmadılar. ne diyorsunuz? ne öneriyorsunuz?

Yatıp dinlenecegiz, yapacak bir şeyimiz yok canım bı sıkıntı yaşamayız inşallah, bikac hafta daha sabrederiz

Yatıp dinlenecegiz, yapacak bir şeyimiz yok canım bı sıkıntı yaşamayız inşallah, bikac hafta daha sabrederiz
bütün duam o valla canım. ciğer geliştirici yapmadılar diye kendi kendime evham yaptım ya çat diye gelmeye kalkarsa diye. kızım ne var dışarda da acele ediyorsun diye şimdiden kızıyorum çocuğa…

Rahatlık konusunda ben çok iyiyim inş doğumda da böyle olurum Aminnn

bütün duam o valla canım. ciğer geliştirici yapmadılar diye kendi kendime evham yaptım ya çat diye gelmeye kalkarsa diye. kızım ne var dışarda da acele ediyorsun diye şimdiden kızıyorum çocuğa…
Kızma kızma bayramda sürpriz yapasi gelmiş bütün bebelerin bı heyecan yaşattılar arefe arefe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…