- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.921
Canım mevzu konuşulmuş geçmiş ama ben ilkinde sildim yıkadım temizledim temiz bir şeye koydum beşiğin parçalarını evim dar diye kurmadım. Eşim kurmuş benim hastanede olduğum gece hazırlamış geldiğimde hazırdı öyle de yapabilirsin. Bebek Arabası desen zaten yoktu sonradan aldık bizde. Puseti temizleyip üstünü örtüp bir kenara koymuştum. Kolayına nasıl gelirse artık kuzumKızlar şimdi görünen doğum 11 Temmuz. Haftaya temizlik için abla ayarladım 13-14 Haziran gibi gelecek, dolap içleri dahil dip köşe güzel temizleyecek. Sonra haftada 1-2 süpür sil toz al kolay eşimle hallederiz.
Esas mevzu şu, temizlikten sonra beşik, bebek arabası çıkarıp silip kursak mı? Beşik yani park yatak bizim odaya kurulacak ayrı çocuk odamız yok. Evde kedi köpek var ama onlar var diye yatağını kurmayayım mı toz tüy olur diye bunu zamanlayamıyorum kafamda bu da daha çok takmama neden oluyor hani her şey planlı programlı çocuğun eşyalarını silip kurmadım daha zamanını da bilmiyorum.
Ben de buKızlar evinizde oturun İstanbuldan dışarı da çıkmayın dışarı fenaneyse son gezmem
Kuzum ağlama sakin kal önce. Devlete git ilgilenirler bence ilgilenmezlerse özele gidersin. Bizi de haberdar et aklımız sende dualarımız da seninle.. kanal aralanmasi dediğin acılma mı ne demek anlamadım kuzum? Sakin kal iyi haberlerle gel inşallah.kızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum
Terlik kırmızı çizgimizBenım de tek eksik terlik kaldı bir alamadım ya
Hahahdjaha ÇOK ŞÜKÜR ALADAĞDAN SERİNİM hiç acele etmem panik yapmam endişe etmem hahahahaNe kadar donsuz ve terliksiz bir topik oldu burası. Sizden geriyim ama korkumdan her bi haltı aldım doğururveririm diye. Kurban olduklarım ne eksikse alam getirem göğsüm sıkışıyo hazırlıksız sancılancaz diye
Şunu yazarken ayağı aşağıdan çıkacakmış gibi sokuşturdu vajinaya. Gel de panik olma
Ben gezer aldım pek rahat gerisini bilmem kuzumHahahdjaha ÇOK ŞÜKÜR ALADAĞDAN SERİNİM hiç acele etmem panik yapmam endişe etmem hahahaha
Crocs mu alsam yoksa birken tarzı mı alsam bilemedim bi el atın bi yardımcı olun Allah için
Ayağıma bi şey geçireyim deBen gezer aldım pek rahat gerisini bilmem kuzum
Tam da öyleAyağıma bi şey geçireyim de
Allah seni e miKız hastane valizim yanımdaöyle hazırlıklıym hahahhahahaha
Hayirli bayramlar canım benimKızlaaar şimdiden hayırlı bayramlar
Amin canım inşallah. Madem doğurma lüksün yok tut içinde napalım.Doğurmadığımız bir bayram olsundoktorum Fethiye'den story atmış, diğer kadın doğumcu da yeni istifa bastı ilçede doktor yok yani BENİM BAYRAMDA DOĞURMA LÜKSÜM YOK ARKADAŞLAR
Atacaksak çöpe çok da pahalı bişiy almaya gerek yok ya. Ucuz rahat bişiy alırım hastaneden çıkarken atarım çöpeHahahdjaha ÇOK ŞÜKÜR ALADAĞDAN SERİNİM hiç acele etmem panik yapmam endişe etmem hahahaha
Crocs mu alsam yoksa birken tarzı mı alsam bilemedim bi el atın bi yardımcı olun Allah için
4 gün burdayım kız ne olur ne olmaz içim böyle rahat edecek dogurmam ben 38 i görecem öyle hissediyorumAllah seni e midoğursam da hazırım diyorsun yani ne güzel problem yok o zaman hahaha
Çok sıkı tut kendiniDoğurmadığımız bir bayram olsundoktorum Fethiye'den story atmış, diğer kadın doğumcu da yeni istifa bastı ilçede doktor yok yani BENİM BAYRAMDA DOĞURMA LÜKSÜM YOK ARKADAŞLAR
En yakın şehir merkezi 1 saat, ama başka ilçeler var illa bir yerden doktor bulunur sanırımAmin canım inşallah. Madem doğurma lüksün yok tut içinde napalım.Ya şaka bir yana ilçede doktor olmaması çok kötü bir şey olsa kim müdahale edecek? En yakın yer ne kadar uzaklıkta sana kuzum?
Ben de kendimi rahat kafa sanıyorum. Hatun diyor ki 37. Haftada mı ütüleyeyim ?Kızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
Kesinlikle.Kızlarrr belki yarın fırsat olmaz, bayramda her halta karışmiyoruz, herşeye el atmiyoruz, bayramı noksansız atlatalim, sakin sakin kaplumbağa modunda takılıyoruz ona göre
“Donsuz ve terliksiz.” Bu haziran sinemalardaNe kadar donsuz ve terliksiz bir topik oldu burası. Sizden geriyim ama korkumdan her bi haltı aldım doğururveririm diye. Kurban olduklarım ne eksikse alam getirem göğsüm sıkışıyo hazırlıksız sancılancaz diye
Şunu yazarken ayağı aşağıdan çıkacakmış gibi sokuşturdu vajinaya. Gel de panik olma
Bende crocs var. Ayağıma da büyükler. Ama hastanede yatarken baglanan serumlardan ayaklarım öyle sisti ki. Mümkünatı yok, ayağıma girmediHahahdjaha ÇOK ŞÜKÜR ALADAĞDAN SERİNİM hiç acele etmem panik yapmam endişe etmem hahahaha
Ayy.. en önemli şey bu. Haziran topiği bu bakımdan şanssız diye düşünüyordum. Yani 4 gün bayram, hastanede Dr olur mu olmaz mı?.. ama görüyorsunuz aynı ihtimaller bizim için de var.Doğurmadığımız bir bayram olsundoktorum Fethiye'den story atmış, diğer kadın doğumcu da yeni istifa bastı ilçede doktor yok yani BENİM BAYRAMDA DOĞURMA LÜKSÜM YOK ARKADAŞLAR
Yatıp dinlenecegiz, yapacak bir şeyimiz yok canım bı sıkıntı yaşamayız inşallah, bikac hafta daha sabrederizkızlar ben de nst madurlarından oldum bugün. rahim ağzım 23’e düşmüştü 2 gün önce, doktor da bayram tatiline çıkmadan gel demişti. bu sabah gittim düzenli sancılarım çıktı. epey de çıktı yani. daha önce hiç olmamıştı, doktor şok. özelde takipliyim icaplı doktorlar kalacak bayram yüzünden hemen göztepe araştırma’ya git ciğer geliştirici yapsınlar sancın zaten çıkar dedi. gittim. ilk nst’de çıktı sancım, serum yapıp bir daha baktılar 2. nst’de sancım çıkmadı. ağrım da kesildi. eve gönderdiler beni. açılmam ve ekstra kısalmam olmadığı için ciğer geliştirici vs de yapmadılar. ne diyorsunuz? ne öneriyorsunuz?
bütün duam o valla canım. ciğer geliştirici yapmadılar diye kendi kendime evham yaptım ya çat diye gelmeye kalkarsa diye. kızım ne var dışarda da acele ediyorsun diye şimdiden kızıyorum çocuğa…Yatıp dinlenecegiz, yapacak bir şeyimiz yok canım bı sıkıntı yaşamayız inşallah, bikac hafta daha sabrederiz
Rahatlık konusunda ben çok iyiyimBen de kendimi rahat kafa sanıyorum. Hatun diyor ki 37. Haftada mı ütüleyeyim ?
Kesinlikle.
Yarın kahvaltı bile hazırlamayı düşünmüyorum.
“Donsuz ve terliksiz.” Bu haziran sinemalarda
Bende crocs var. Ayağıma da büyükler. Ama hastanede yatarken baglanan serumlardan ayaklarım öyle sisti ki. Mümkünatı yok, ayağıma girmediayağıma tam oturmuyor değil, hiç girmiyor. Simdi de aynı olur mu diye düşünüyorum. Bilemedim.
Ayy.. en önemli şey bu. Haziran topiği bu bakımdan şanssız diye düşünüyordum. Yani 4 gün bayram, hastanede Dr olur mu olmaz mı?.. ama görüyorsunuz aynı ihtimaller bizim için de var.
Kızma kızma bayramda sürpriz yapasi gelmiş bütün bebelerin bı heyecan yaşattılar arefe arefebütün duam o valla canım. ciğer geliştirici yapmadılar diye kendi kendime evham yaptım ya çat diye gelmeye kalkarsa diye. kızım ne var dışarda da acele ediyorsun diye şimdiden kızıyorum çocuğa…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?