- 27 Ekim 2023
- 7.577
- 20.824
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.941
Ilık su, gir duşa uzun uzun tut suyaDaha dogurmadan cok fena hemoroid oldum kizlar icten disa resmen çıkmış tövbeler olsun dun cok kötüydüm hic oturamiyordum bugun daha az aciyor varsa tavsiyenizi alirim
Benim baştan beri var valla 3 tane, ikinci trimester doktorum ilaç yazmıştı ama şu an ilaç diyemem ılık su tutabilirsin baharat acı yasak. Fazla oturmamaya çalış bir deDaha dogurmadan cok fena hemoroid oldum kizlar icten disa resmen çıkmış tövbeler olsun dun cok kötüydüm hic oturamiyordum bugun daha az aciyor varsa tavsiyenizi alirim
Doğru ben hiç o açıdan bakmadım gerçektenAtacaksak çöpe çok da pahalı bişiy almaya gerek yok ya. Ucuz rahat bişiy alırım hastaneden çıkarken atarım çöpe
Doktorum bana bi ilaç önerdi yeni başladım henüz etkisi ile ilgili yorum yapamam amaDaha dogurmadan cok fena hemoroid oldum kizlar icten disa resmen çıkmış tövbeler olsun dun cok kötüydüm hic oturamiyordum bugun daha az aciyor varsa tavsiyenizi alirim
Benimde yaa ilk dogumdan beri var 9 yil olucak asiri rahatsiz etmiyor yasayip gidiyoruz ama dogum ve hamilelik zamani cok fena hortluyorlar .bidr kan degerim asiri dusmus doktor kan ilacini ikiye cikart dedi sanirim ondan oldu .simdi dustan ciktim ilik su tuttum umarim az iyi gelir bu analarin çektiği ne yaa esimde 4.cocuk istiyorum diyor bide katil olmamak icin kendimi zor tutuyorum zaten gözüme görünüyorBenim baştan beri var valla 3 tane, ikinci trimester doktorum ilaç yazmıştı ama şu an ilaç diyemem ılık su tutabilirsin baharat acı yasak. Fazla oturmamaya çalış bir de
Geçmiş olsun.kızlar ben de nst madurlarından oldum bugün. rahim ağzım 23’e düşmüştü 2 gün önce, doktor da bayram tatiline çıkmadan gel demişti. bu sabah gittim düzenli sancılarım çıktı. epey de çıktı yani. daha önce hiç olmamıştı, doktor şok. özelde takipliyim icaplı doktorlar kalacak bayram yüzünden hemen göztepe araştırma’ya git ciğer geliştirici yapsınlar sancın zaten çıkar dedi. gittim. ilk nst’de çıktı sancım, serum yapıp bir daha baktılar 2. nst’de sancım çıkmadı. ağrım da kesildi. eve gönderdiler beni. açılmam ve ekstra kısalmam olmadığı için ciğer geliştirici vs de yapmadılar. ne diyorsunuz? ne öneriyorsunuz?
Bende de üç tane meme var, ilk doğumdan kalma dediğin gibi idare ediyoruz da hamilelik acayip tetikliyor, doğumdan sonra acısından ağzımıza edilecek gibi geliyorBenimde yaa ilk dogumdan beri var 9 yil olucak asiri rahatsiz etmiyor yasayip gidiyoruz ama dogum ve hamilelik zamani cok fena hortluyorlar .bidr kan degerim asiri dusmus doktor kan ilacini ikiye cikart dedi sanirim ondan oldu .simdi dustan ciktim ilik su tuttum umarim az iyi gelir bu analarin çektiği ne yaa esimde 4.cocuk istiyorum diyor bide katil olmamak icin kendimi zor tutuyorum zaten gözüme görünüyor
Aa arkadasimada bunu tavsiye etmisler pahalli diye almadim demisti gercekten 800 tl nedir yaaDoktorum bana bi ilaç önerdi yeni başladım henüz etkisi ile ilgili yorum yapamam ama
Hemopropin bitkisel ddedi
Geçmiş olsun.
Birinci diyeceğim, ben de benzer süreçten geçtim. 33. Haftada 4 gün Göztepe de yattım. Düzenli sancılardan sebep. Hidrasyon sonrası sancı geçiyordu. Ama açılma kısalma yok diye taburcu ettiler. Bak bugün 35+3 teyim.
İkincisi, ciğer geliştirici 34ten sonra yapılmıyor.
Senin dez avantajın rahim ağzı kısalması. Onun çaresi de istirahat. Başka hiçbir yolu yok. İns dinlenme sana iyi gelir
Ay bende tam anlattigin gibi oldu pandemi patladiginda dogum yapmistim Allahim o neydi oyle ayri bir organdi resmen doktor uzaktan ilac yazmisti gelme hastaneye demisti dogumun aciisni unutmus iki hafta onla ugrasmistim.bide doguma girerken lavman yapiyolar ama yer yokki ittirsinBende de üç tane meme var, ilk doğumdan kalma dediğin gibi idare ediyoruz da hamilelik acayip tetikliyor, doğumdan sonra acısından ağzımıza edilecek gibi geliyor
Kuzum çok canım acıyo gerçekten ve kullanan herkes çok memnun kalmış ne yaptıysam etki etmedi daha da arttı artık çözümüm kalmamıştı yaniAa arkadasimada bunu tavsiye etmisler pahalli diye almadim demisti gercekten 800 tl nedir yaaolmadi alicam dogumda rezil olmaktan o acilari cekmektense
İnşallah geçer ya, ben de doğumdan sonra son popo muayenesi yaptıklarında şok olmustum zaten popoda bı ağrı başladı ne olduğunu anlamadığım, kadında parmak attı bı terslik olduğunu anladım cozememistimAy bende tam anlattigin gibi oldu pandemi patladiginda dogum yapmistim Allahim o neydi oyle ayri bir organdi resmen doktor uzaktan ilac yazmisti gelme hastaneye demisti dogumun aciisni unutmus iki hafta onla ugrasmistim.bide doguma girerken lavman yapiyolar ama yer yokki ittirsinağlanacak halime surekli gulmeme kac puan.saglik ocagindaki doktora gostermistim oda bunla yasa boşver cok zorda kalmazdan yaptirma demisti
Geçmiş olsun.
Birinci diyeceğim, ben de benzer süreçten geçtim. 33. Haftada 4 gün Göztepe de yattım. Düzenli sancılardan sebep. Hidrasyon sonrası sancı geçiyordu. Ama açılma kısalma yok diye taburcu ettiler. Bak bugün 35+3 teyim.
İkincisi, ciğer geliştirici 34ten sonra yapılmıyor.
Senin dez avantajın rahim ağzı kısalması. Onun çaresi de istirahat. Başka hiçbir yolu yok. İns dinlenme sana iyi gelir
Poposu guzel olanın yüzü gulmezmis cannim ondan hepİnşallah geçer ya, ben de doğumdan sonra son popo muayenesi yaptıklarında şok olmustum zaten popoda bı ağrı başladı ne olduğunu anlamadığım, kadında parmak attı bı terslik olduğunu anladım cozememistim
Ay haklisin canim yeterki iyi gelsin insanin gozu parayi filan görmüyor saka yapıyorum bende deneyeceğim dogumda dahada rezil olmaktan iyidir .simdi netten alsam bayram sonu gelir nöbetçi eczanelerde varmi yarin gidem bakamKuzum çok canım acıyo gerçekten ve kullanan herkes çok memnun kalmış ne yaptıysam etki etmedi daha da arttı artık çözümüm kalmamıştı yani
Ben birkaç eczane gezmek durumunda kaldım yine de bal istersen günde 3 kere sür dedi Doktorum kanama yapmaması lazımmış sanırımAy haklisin canim yeterki iyi gelsin insanin gozu parayi filan görmüyor saka yapıyorum bende deneyeceğim dogumda dahada rezil olmaktan iyidir .simdi netten alsam bayram sonu gelir nöbetçi eczanelerde varmi yarin gidem bakam
Valla ben görümceme geldimmm 4 gün elimi hicbirseye sürmeyi düşünmüyorum yapan da gelin yapmayanda gelin amannnnKızlarrr belki yarın fırsat olmaz, bayramda her halta karışmiyoruz, herşeye el atmiyoruz, bayramı noksansız atlatalim, sakin sakin kaplumbağa modunda takılıyoruz ona göre
Bol bol su iç ve dinlen bence hatta hiç kalkmakızlar ben de nst madurlarından oldum bugün. rahim ağzım 23’e düşmüştü 2 gün önce, doktor da bayram tatiline çıkmadan gel demişti. bu sabah gittim düzenli sancılarım çıktı. epey de çıktı yani. daha önce hiç olmamıştı, doktor şok. özelde takipliyim icaplı doktorlar kalacak bayram yüzünden hemen göztepe araştırma’ya git ciğer geliştirici yapsınlar sancın zaten çıkar dedi. gittim. ilk nst’de çıktı sancım, serum yapıp bir daha baktılar 2. nst’de sancım çıkmadı. ağrım da kesildi. eve gönderdiler beni. açılmam ve ekstra kısalmam olmadığı için ciğer geliştirici vs de yapmadılar. ne diyorsunuz? ne öneriyorsunuz?
Güncelleme ile geldim
Rahim ağzı kısalmış bebek iyice kanala yerleşmiş 35+0
Kilo:2700
Boy:48 cm
37-38 gibi doğmasını bekliyor doktor kendini kanala iyice soktuğu için normalde 37ye kadar işe gideyim diyordum ama bakanlıkta doğurmayayım diye salı günü çalışamaz alıp evde bekleyeceğim
Hala terlik almadım kendime mesela çanta yalandan hazır diyeyim siz anlayın
Pompa falan da almadıminşallah halledicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?