2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Daha dogurmadan cok fena hemoroid oldum kizlar icten disa resmen çıkmış tövbeler olsun dun cok kötüydüm hic oturamiyordum bugun daha az aciyor varsa tavsiyenizi alirim
Ilık su, gir duşa uzun uzun tut suya baharatlı yeme, kabuklu sebze meyve yeme, kabız olmamaya çalış, yikadiktan sonra popona pamuk koy sürtünme, baski az olunca daha rahat edersin, geçmiş olsun

Daha dogurmadan cok fena hemoroid oldum kizlar icten disa resmen çıkmış tövbeler olsun dun cok kötüydüm hic oturamiyordum bugun daha az aciyor varsa tavsiyenizi alirim
Benim baştan beri var valla 3 tane, ikinci trimester doktorum ilaç yazmıştı ama şu an ilaç diyemem ılık su tutabilirsin baharat acı yasak. Fazla oturmamaya çalış bir de

Benim baştan beri var valla 3 tane, ikinci trimester doktorum ilaç yazmıştı ama şu an ilaç diyemem ılık su tutabilirsin baharat acı yasak. Fazla oturmamaya çalış bir de
Benimde yaa ilk dogumdan beri var 9 yil olucak asiri rahatsiz etmiyor yasayip gidiyoruz ama dogum ve hamilelik zamani cok fena hortluyorlar .bidr kan degerim asiri dusmus doktor kan ilacini ikiye cikart dedi sanirim ondan oldu .simdi dustan ciktim ilik su tuttum umarim az iyi gelir bu analarin çektiği ne yaa esimde 4.cocuk istiyorum diyor bide katil olmamak icin kendimi zor tutuyorum zaten gözüme görünüyor

Geçmiş olsun.

Birinci diyeceğim, ben de benzer süreçten geçtim. 33. Haftada 4 gün Göztepe de yattım. Düzenli sancılardan sebep. Hidrasyon sonrası sancı geçiyordu. Ama açılma kısalma yok diye taburcu ettiler. Bak bugün 35+3 teyim.

İkincisi, ciğer geliştirici 34ten sonra yapılmıyor.

Senin dez avantajın rahim ağzı kısalması. Onun çaresi de istirahat. Başka hiçbir yolu yok. İns dinlenme sana iyi gelir

Bende de üç tane meme var, ilk doğumdan kalma dediğin gibi idare ediyoruz da hamilelik acayip tetikliyor, doğumdan sonra acısından ağzımıza edilecek gibi geliyor

Bende de üç tane meme var, ilk doğumdan kalma dediğin gibi idare ediyoruz da hamilelik acayip tetikliyor, doğumdan sonra acısından ağzımıza edilecek gibi geliyor
Ay bende tam anlattigin gibi oldu pandemi patladiginda dogum yapmistim Allahim o neydi oyle ayri bir organdi resmen doktor uzaktan ilac yazmisti gelme hastaneye demisti dogumun aciisni unutmus iki hafta onla ugrasmistim.bide doguma girerken lavman yapiyolar ama yer yokki ittirsin ağlanacak halime surekli gulmeme kac puan.saglik ocagindaki doktora gostermistim oda bunla yasa boşver cok zorda kalmazdan yaptirma demisti

Aa arkadasimada bunu tavsiye etmisler pahalli diye almadim demisti gercekten 800 tl nedir yaa olmadi alicam dogumda rezil olmaktan o acilari cekmektense
Kuzum çok canım acıyo gerçekten ve kullanan herkes çok memnun kalmış ne yaptıysam etki etmedi daha da arttı artık çözümüm kalmamıştı yani

İnşallah geçer ya, ben de doğumdan sonra son popo muayenesi yaptıklarında şok olmustum zaten popoda bı ağrı başladı ne olduğunu anlamadığım, kadında parmak attı bı terslik olduğunu anladım cozememistim

Vaalbara nın da senin de söylediğin gibi leydim yatıp dinlenmekten başka çözüm yok görünüyor. ilk kez hamilelik yaşıyorum gerçekten tahminimden çok çok daha zormuş her gün ayrı bir stres. bizim hakkımızı gerçekten ödeyemez bu erkekler. inşallah kızım da seninki gibi zamanını bekler biraz daha içerde

Poposu guzel olanın yüzü gulmezmis cannim ondan hep Ay saka maka Allah dusmanima bile vermesin .bebeleri bir doguralimda onunda caresine bakariz insallah komple on bin bakim yaptircam ben tupleri baglatma dahil

Kuzum çok canım acıyo gerçekten ve kullanan herkes çok memnun kalmış ne yaptıysam etki etmedi daha da arttı artık çözümüm kalmamıştı yani
Ay haklisin canim yeterki iyi gelsin insanin gozu parayi filan görmüyor saka yapıyorum bende deneyeceğim dogumda dahada rezil olmaktan iyidir .simdi netten alsam bayram sonu gelir nöbetçi eczanelerde varmi yarin gidem bakam

Ay haklisin canim yeterki iyi gelsin insanin gozu parayi filan görmüyor saka yapıyorum bende deneyeceğim dogumda dahada rezil olmaktan iyidir .simdi netten alsam bayram sonu gelir nöbetçi eczanelerde varmi yarin gidem bakam
Ben birkaç eczane gezmek durumunda kaldım yine de bal istersen günde 3 kere sür dedi Doktorum kanama yapmaması lazımmış sanırım

Kızlarrr belki yarın fırsat olmaz, bayramda her halta karışmiyoruz, herşeye el atmiyoruz, bayramı noksansız atlatalim, sakin sakin kaplumbağa modunda takılıyoruz ona göre
Valla ben görümceme geldimmm 4 gün elimi hicbirseye sürmeyi düşünmüyorum yapan da gelin yapmayanda gelin amannnn

Bol bol su iç ve dinlen bence hatta hiç kalkma

Nasıl hissediyorsun rahat 3,5 kiloyu geçecek o zaman bebiş Kanala girince yani bişey hissediyor musun ay tuhaf mı acaba yaa
pompa bende de yok valla hastane hemşiresi emzik biberon da istemiyor bakalım nolcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…