• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bendeki cihaz bu. @pirelideve

Kardeşimin aslında. O hamile kalınca bana verdi kullan diye. Bikini bölgesinin üst kısmı ve koltuk altına 5-6 kez yaptım. Sonra ben de hamile kaldım ve bıraktım. Ama inanın o yaptığım birkaç uygulama beni tüm hamilelik boyu rahat ettirdi. Yaptığım bölgelerde tek tük tüy çıktı. Ne kolaylık varmış dedim. :KK52:Keşke daha önce üstüne düşseydim diye hayıflandım.

Kızım da rahat etsin diye kendim cihaz alacağım şimdi. (Genç kızlarda düzenli regl olduktan 2 sene sonra başlanabiliyormuş)

Kardeşim tüm vücudunda, özellikle kollarında, parmaklarının üstünde kullandı. Benden daha koyu tüyleri. Büyük oranda etki etti ve memnun kaldı. Zaten onun üstüne bana ısrar etti kullanayım diye.

Yanı kişiden kişiye verim olayı bu kadar fark ediyor mu, neye göre değişiyor bilmiyorum. :KK64: Taranta Taranta ama benim şahsi tecrübem olumlu. En Büyük TÜRKİYE
Canım biz pkolularda normal lazerde de tüy gitmiyor testesteron fazla hormonlardan kaynaklı. Bende Braun var cihaz da fark eder dediğin gibi 😘

Ben epey hastayım rapor da alamadım işe geç gidiyorum biraz idare etmeye çalışıyorum ama burnum çok akıyor ve tıkalı :( Sürekli sümkürmek zorunda kalıyorum affedersin çok da şiddetli sümküremiyorum bebek sarsılır diye 😅 Sen nasıl oldun daha iyi misin? Hastaneye gitmişsin çok şükür her şey yolunda sanırım maşallah ☺️🌸
Benim de burnum tıkalı. Öyle bi tıkalı ki, gündüz bile ağzımdan nefes alıyorum. :110: Geceleri uykular haram. Vicks kullanıyorum. Bi nebze acıyor gibi 5 dk sonra yine tıkanıyor. 🤷‍♀️

Halsizim, sesim kısık, baş ağrısı, az da öksürük. Böyle böyle hastalığın yarısını atlattım sanırım. İns yakında tamamen iyileşiriz 🤲🏼

Beni doğumdan sonraki 3. Ay regl oldum.

Belki biliyorsunuz ama uyarayım.

Kamu spotu Doğumdan sonra henüz regl olmadım diye rahat davranmayın. Regl olmamanız, yumurtlama olmadığı anlamına gelmez. ‼️

Benim bi arkadaşım, (lohusalık kanaması biter bitmez ilk ilişkilerinden birinde) yani daha doğumdan sonraki 1 yada 2. Ayda yine hamile kaldı. İki çocuğu arasında 10 ay var. Bir senede iki doğum yaptı yani. :eek:

Bugün biraz regl ağrısı çekiyorum. Ama karnım yumuşak. O yüzden endişeli değilim. Ama bu ağrıyı inanır mısınız hiç özlememişim 🤣 hatta bu ağrı travma olmuş sanırım bende. Her ay kendimi hamile sanıp bu ağrıyla karşılaşınca yıkılıyordum. Sahi doğumdan ne kadar sonra tekrar regl olmaya başlıyoruz
Ben 9 ay sonra olmuştum , inş bunda da geç olurum rahatlık agrı yok , ped derdi yok
Adet olunca sütümde azalmıştı
Kızlar bu haftalarımızda 2 günde bir kasık agrısı bel agrısı normal mi adet sancısı gibi kasık agrılarım var kanamam olacak gibi
Üşütüyor olabilir misin? Havalar ısındı bizimde hormonlar tavan oluyor , ben çıplak ayak gezisinde kasık agrısı yaşıyorum şimdi dikkat ediyorum. Üstüm çıplak ama ayaklarım sıcakta 🤣
Benim işyerimdeki herkes de çok iyi davranıyor. Yalnız kötü niyetli olmadıklarını düşünsem de bizim millet cidden biraz fazla meraklı. Kurumda selamım sabahım olmayan insanlarda bile bir ilgi bir merak. Herkes yok ne kadar kaldı, yok kaç haftalık, cinsiyeti ne, ismi ne olacak gibi sorularla boğuyor artık. Ya geçen mescite gittim orada bir kadın tanımam etmem. O bile kaç haftalık diye soruyor. Ben de özelinden bahsetmeyi seven biri değilim açıkçası. Çok samimi sıcakkanlı biri de değilimdir. Ona rağmen bu kadar sorulması tuhafıma gidiyor. Mesela otobüse biniyorum. Teyzenin biri gözünü dikmiş karnıma nasıl bakıyor 😂 Bir ara dışarı bakıyor sonra yine bakıyor karnıma. Örtmeye çalışıyorum falan kendim de zayıf olduğumdan çok saklayamıyorum görünüyor hemen. Hayatımda hiç bu kadar ilgi çektiğim bir dönem olmamıştı. Sırf bu yüzden tuvalete çıkmak istemiyorum yine biri yakalayacak koridorda diye. Bilmem sizin kurum da böyle mi. Artık kısa kesiyorum hemen yoluma devam ediyorum, işim var diyorum öyle öyle biraz azaldı.
Bizdede aynı 🤣 başka binadaki çaycı abla yanlış anlamazsanız cinsiyeti ne diyor 🫠
Benim karnım son zamanda çıktı insanlarda şok ardı bitmez sorular geliyor 😅
Ofisteki kızlar günde 2 posta karnımı dinlemeye sevmeye geliyor ama benim hoşuma gidiyor demekki beni seviyorlar diyorum 😇
Kimse bana sormadan ağzına lokma atmıyor 🤣
Ben teknik bir birimde erkek ağırlıklı çalışıyorum erkeklerin eşlerinin doğum hikayelerini yeni doğan bebekle imtihanlarını kaç kere dinledim anlatamam 🤣
Benzer süreçleri yaşayan insanlar olunca değişik bir duygu patlaması oluyor bence 😬
Ofise bir arkadaşımın çocuğu gelince bende öle oluyorum hemen resim çıkartıyorum boyama yapalım diye büyükse isim şehir ve bildiğim diğer oyunları oynayalım mı diye teklif ediyorum 🤣

Buda kişiye göre değişiyor 😝 kimi lohusalığın peşine regl olurkem kimi emzirme süresince olmuyo. Kimiside 6-7 ay sonra oluyo. Net bi durum
Canım ben doğumdan 3 ay sonra olmuştum millet olmuyordu ne güzel ben hemen regl olmuştum çok üzülmüştüm hemen geldi biraz daha keyfini sürseydim diye 😅🤣

Doğumdan hemen 3 ay sonra
Biraz erken oldu regl işi ama 3 ay yine idare ettik 😀kişiden kişiye değişiyor tabi ama bazıları 6 ay 1 sene bile olmayan var çok şanslılar 😂😂

Ay bu ben oğlumda 14 ay regl olmadım en son doktora gittim ben niye olmuyorum kesin yine hamileyim diye kafayı bozmustum doktorda normal bazıları 2 sene bile olmayabilir emzirirken demişti sonraki ay olmustum çok şükür yarabbi demiştim ya 😀😀

Ben bir buçuk sene olmamıştım, bu nerden çıktı diye anlık şok yasadim ne olduğunu anlayana kadar 😂😂

O duyguyu çok iyi bilirim Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah🤲🏻 ben 5. Ayımda olmuştum bakalım bunda nasıl olcak
Ay gerçekten herkes farklı farklı zamanlarda olmuş. O zaman napıyoruz korunmaya devam ediyoruz yine de ne olur ne olmaz 🤣
Ya arkadaşlar ben gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Bir tabak taze fasulye biraz salata bir bardak ayran şeker 163 . Üstelik öncesinde de 8 ünite insülin yaptım . Doktorlar bebeğimde bir sorun olmadığını söyleseler de bir haftadır şekerim çok yüksek ne yaptıysam düşüremedim. Hiçbir şekilde kaçamak yapmıyorum sadece yürüyüş yapamıyorum o da bacaklarım kasılıp kaldığı için. Niye böyle oluyor anlamıyorum moralim bozuluyor bozuldukça daha çok çıkıyor şeker. Beneğimde sorun olmadığıni biliyorum ama çocuk sürekli yüksek şekere maruz kalıyor doğduktan sonra bir komplikasyon yaşamaktan korkuyorum 😢
Canım magnezyum kullanıyor musun peki bacaktaki kramplar için ?

Kamu spotu Doğumdan sonra henüz regl olmadım diye rahat davranmayın. Regl olmamanız, yumurtlama olmadığı anlamına gelmez. ‼️

Benim bi arkadaşım, (lohusalık kanaması biter bitmez ilk ilişkilerinden birinde) yani daha doğumdan sonraki 1 yada 2. Ayda yine hamile kaldı. İki çocuğu arasında 10 ay var. Bir senede iki doğum yaptı yani. :eek:
Allah isteyene istediği zamanda versin diyelim 🤣

Yüksekliği değil de süreleri daha önemli, mesela düzenli yirmi dk arayla üç sancı çıkması doğum hazırlığı gibi sayılır daha sonrasında süreler kisalarak azalmaya başlar en son sıklaşir bikac dk aralarla sancı gelir, doğum anı gelmiş olur, doğum yaparken de otuz kırk saniyelik max. bir dklik rahatlamalar olur o arada nefes düzenlenir, sonra sancı gelir ikinirsin, bu düzende ilerler, doğum olduğu dk herşey biter 😊

Ne güzel anlattın ya hiç kesi olmamış hiç kan akmamış gibi düşündüm. Az önce tuvalette ç.şimi yaparken bir yanma hissettim. Ay dedim bu yanmanın kim bilir kaç katı acır :D O an düşündüğüm şey buydu ya :D AHH inşallah kolay bir doğum olur.

Ne güzel anlattın ya hiç kesi olmamış hiç kan akmamış gibi düşündüm. Az önce tuvalette ç.şimi yaparken bir yanma hissettim. Ay dedim bu yanmanın kim bilir kaç katı acır :D O an düşündüğüm şey buydu ya :D AHH inşallah kolay bir doğum olur.
Benim oğlum plesantayla birlikte top gibi doğdu, daha önce yazmıştım gördün mü bilmiyorum, 6cm ile doğurdum.daha fazla acilmam olmadı, kesim çok fazlaydı ama kesi olduğunu hiç ama hiç anlamadım, bebeğimi muayene ediyorlardı, cataldan kalkmaya yeltendim o kafayla, analık iç güdüsü işte, beni geri yatağa bastirip dikiş atmam gerek diyene kadar anlamadım, kesi yaparken anlık iğne yapıyorlar zaten iğneyi bile hissetmedim, bebişim verdiler temas için, dikiş atıldı temizlediler alttaki örtüleri falan çekip beni kaldırdılar bir damla pislik kan yoktu, o süreci hiç algilamadim hissetmedim, o kadar dikişle iyiydim acayip bı enerji gelmişti bilmiyorum anlatamam o hissi, kalktıktan sonra odaya aldılar kahvaltı getirdiler emzirmeye çalıştım hep oturarak, bir gün önce akşam 6da suyum geldi ertesi gün sabah 6.bucukta doğurdum, o akşama doğru bir saat anca uyudum emzirmek için tekrar kalktım geceye kadar yine ayaktaydim, gece de bir saat bir saat uyudum, yine de aman aman ağrı acı yoktu belki ilaçlardan belki o anın heyecanından ama iyi bı sürec geçirdim, inşallah hepimizin güzel surecleri olur kolay doğumları olur, doğum anından sonrası çok güzel 🥹

Benim oğlum plesantayla birlikte top gibi doğdu, daha önce yazmıştım gördün mü bilmiyorum, 6cm ile doğurdum.daha fazla acilmam olmadı, kesim çok fazlaydı ama kesi olduğunu hiç ama hiç anlamadım, bebeğimi muayene ediyorlardı, cataldan kalkmaya yeltendim o kafayla, analık iç güdüsü işte, beni geri yatağa bastirip dikiş atmam gerek diyene kadar anlamadım, kesi yaparken anlık iğne yapıyorlar zaten iğneyi bile hissetmedim, bebişim verdiler temas için, dikiş atıldı temizlediler alttaki örtüleri falan çekip beni kaldırdılar bir damla pislik kan yoktu, o süreci hiç algilamadim hissetmedim, o kadar dikişle iyiydim acayip bı enerji gelmişti bilmiyorum anlatamam o hissi, kalktıktan sonra odaya aldılar kahvaltı getirdiler emzirmeye çalıştım hep oturarak, bir gün önce akşam 6da suyum geldi ertesi gün sabah 6.bucukta doğurdum, o akşama doğru bir saat anca uyudum emzirmek için tekrar kalktım geceye kadar yine ayaktaydim, gece de bir saat bir saat uyudum, yine de aman aman ağrı acı yoktu belki ilaçlardan belki o anın heyecanından ama iyi bı sürec geçirdim, inşallah hepimizin güzel surecleri olur kolay doğumları olur, doğum anından sonrası çok güzel 🥹

İnşallah yine böyle rahat doğumun olur hiç bir şey hissetmeden sağlıkla. 6 cm açıkla doğum yaptırmışlar bazı hastaneler 8 cm ile bile sezeryana alabiliyor. Öyle disiplinli hastanelerde öyle iyi doktorlara denk geliriz inşallah. Ben şu an ki hastanem ve doktorumu tam tanımıyorum, şanss 🙌

Lohusalık sürecimiz biter bitmez adet olmaya başladım 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ oğlum 11 aylıktı korunmayı bıraktığımda Kasımda 5 yaşına girecek ben ağustosta doğum yapıcam 11 aylık diye bıraktığım kprunma sürecimiz 5 yaşı buldu 🤷🏻‍♀️🤣🙈 böyle hemen şıp diye hamile kalanları çokca tebrik ediyorum 😆😆😆 işin zorluğu tabi kolay değildir vücut bile daha toparlayamadan hem de 🤭

Kızlar çatlaklar nasıl gidiyor
Daha 6 bucuk aylık olmama rağmen karnım 9 aylık gibi ilk gebelikten kalan çatlaklarımla şuan yola devam 1 2 aya kalmaz çatlamayan yerlerimde çatlar. Shea butter kullanıyorum sadece. Dün liearac kullanıp çatlayan birisi vardı sanırım yatkınlık az su içmek olayı tetikliyor bence 🤦🏻‍♀️

Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Benim göğüslerim zaten sarkıktır, ufak da değildir. Şimdi daha büyüyüp daha da sarktılar. Balensiz sütyen kullanamıyorum.
İçinde destek olmayan ama balenli emzirme sütyenine rastladınız mı? Neredeyse tüm markaların emzirme sütyenlerini denedim, öyle penye ve balensiz olanlar çok kötü durdu..
Canım bunu gördüm ben balenli ve dolgusuz yazıyor: Emzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 329,99 TL

Ben 9 ay sonra olmuştum , inş bunda da geç olurum rahatlık agrı yok , ped derdi yok
Adet olunca sütümde azalmıştı

Üşütüyor olabilir misin? Havalar ısındı bizimde hormonlar tavan oluyor , ben çıplak ayak gezisinde kasık agrısı yaşıyorum şimdi dikkat ediyorum. Üstüm çıplak ama ayaklarım sıcakta 🤣

Bizdede aynı 🤣 başka binadaki çaycı abla yanlış anlamazsanız cinsiyeti ne diyor 🫠
Benim karnım son zamanda çıktı insanlarda şok ardı bitmez sorular geliyor 😅
Ofisteki kızlar günde 2 posta karnımı dinlemeye sevmeye geliyor ama benim hoşuma gidiyor demekki beni seviyorlar diyorum 😇
Kimse bana sormadan ağzına lokma atmıyor 🤣
Ben teknik bir birimde erkek ağırlıklı çalışıyorum erkeklerin eşlerinin doğum hikayelerini yeni doğan bebekle imtihanlarını kaç kere dinledim anlatamam 🤣
Benzer süreçleri yaşayan insanlar olunca değişik bir duygu patlaması oluyor bence 😬
Ofise bir arkadaşımın çocuğu gelince bende öle oluyorum hemen resim çıkartıyorum boyama yapalım diye büyükse isim şehir ve bildiğim diğer oyunları oynayalım mı diye teklif ediyorum 🤣
Ooo ben de benimkileri meraklı sanıyordum sizinkiler de fenaymış 😂 Ben kuruma çocuklar gelince en fazla başlarını okşayıp işime dönüyordum siz seviyorsunuz sanırım çocukları o bakımdan en azından birimizin bu konularda daha pozitif olmasına sevindim 😊🌸 Ben tam bir somurtkan şirin moduna giriyorum gebelik soruları başlayınca 😁

Benim de burnum tıkalı. Öyle bi tıkalı ki, gündüz bile ağzımdan nefes alıyorum. :110: Geceleri uykular haram. Vicks kullanıyorum. Bi nebze acıyor gibi 5 dk sonra yine tıkanıyor. 🤷‍♀️

Halsizim, sesim kısık, baş ağrısı, az da öksürük. Böyle böyle hastalığın yarısını atlattım sanırım. İns yakında tamamen iyileşiriz 🤲🏼
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım en azından biraz daha ayakta durabilir hale geldik. Amin hayırlısıyla inşallah toparlarız iyice 😊

Maşallah maşallah böyle su gibi doğumları olsun hepimizin 🧿🧿🧿🧿 peki doğumdan sonra çok çabuk ayağa kalkılıyor anladığım kadarıyla sezaryendeki gibi sonrasında ki süreçte aman aman ağlanacak bir durum yok🙈 peki özel bölgeye etkisi var mı bunun ilişki açısından ya da en çok korktuğum şey idrar tutamama gibi. Şimdi benim ilki sezaryen olduğu için o bölgede bi açılma kapanma olmadı doğal olarak bekarken neyse o gibi tam açıklayamıyorum inşallah anlatabilmişimdir🙈 o konuda bir farklılık oluyor mu eğer farklılık varsa ilişkide bu hissediliyor mu

Back
X