Çok sevindim cnm ama 5+4se nasl kalp atışını dinletti bn dün gittim 5+5dm şuanda duyulmaz kese var ama bebek varmı yokmu bilemeyiz dedi bana haftaya çağırdı bakmak icinKızlar buraya yazmıştım ya boş gebelik diye . 6+4 filandı sanırım doktor öyle dedi cuma günü
Bugün devlete gittim doktor bebeği gördü ama 1 hafta geriden geliyo dedi . 5+ 4 müş
Kalp atışını dinletti
Kanama dedgildi benimki akıntıyla beraber gelen bir pembelikti sadece bazen adet olmadan önce hafif gelir ya öyle bir defa geldi peceteye silince başkada gelmedi ama kasıklarım çok ağrıyor öğrendim günden beri her an adet olcam sanki hep öyle ağrıyorSiz kaç haftalıksınız nasıl kanama gördünüz
Bnde 5+6yim bana da sadece kese gösterdi cnm haftaya belli olur dedi Bebek varmı yokmu diye bende korkuyla beklyorm oğlumda çok erken duymuştum kalp atışını bu değişik anlamdmKızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
Anladım ben cumadan beri çamur gibi kahverengi kanama görüyorumKanama dedgildi benimki akıntıyla beraber gelen bir pembelikti sadece bazen adet olmadan önce hafif gelir ya öyle bir defa geldi peceteye silince başkada gelmedi ama kasıklarım çok ağrıyor öğrendim günden beri her an adet olcam sanki hep öyle ağrıyor
Benim ilk Allahım inşallah benimde sağlıklı bir gebelik olurBnde 5+6yim bana da sadece kese gösterdi cnm haftaya belli olur dedi Bebek varmı yokmu diye bende korkuyla beklyorm oğlumda çok erken duymuştum kalp atışını bu değişik anlamdm
Doktorum kırmızı dolu dolu kanama olmadığı sürece çok endişelenme dinlen bol bol dedi Bebek yerlestikce bazı kişilerde budurum çok gorulebiliyormusAnladım ben cumadan beri çamur gibi kahverengi kanama görüyorum
İnşallah cnm degilsede üzülme sağlıksız olan gebelik devam etmez inşaallah bebeğin sağlıkla gelmiştir sanaBenim ilk Allahım inşallah benimde sağlıklı bir gebelik olur
Bilmiyorum ama aşırı kahverengi kanama görüyorum birde kese etrafında kanama var benimDoktorum kırmızı dolu dolu kanama olmadığı sürece çok endişelenme dinlen bol bol dedi Bebek yerlestikce bazı kişilerde budurum çok gorulebiliyormus
Belkide o temizleniyor dur cnm doktorun bunun için bişey dedimiBilmiyorum ama aşırı kahverengi kanama görüyorum birde kese etrafında kanama var benim
Yok söylemediBelkide o temizleniyor dur cnm doktorun bunun için bişey dedimi
Bu doktorlar zaten bişey söylediği yok bekle diyorlar sadeceYok söylemedi
Aynen öyle bakalım eğer cumada konuşmaları normalse başka doktorada gidicemBu doktorlar zaten bişey söylediği yok bekle diyorlar sadece
gebe dahiliyesine gidin. Şekerinize tsh nize baksın. Bir de aç olun kan verirken. Aç tok arasında fark oluyormuş. Diger degerlerinize de bakarlarArkadaşlar merhaba, benim tsh 9,13 çıkmış. Haftaya kadın doğum randevum var.birisi dahiliyeye git dedi ne yapmaliyim
Kahverengi lekeniz koyu mu bende de oluyor benimde ilk bebişim açık kahve az az 4+4 hafta benimde yarın randevum var kese ultrasonda görünür mü acabaBilmiyorum ama aşırı kahverengi kanama görüyorum birde kese etrafında kanama var benim
Evet açıl bazen koyu ama benim sürekli geliyorKahverengi lekeniz koyu mu bende de oluyor benimde ilk bebişim açık kahve az az 4+4 hafta benimde yarın randevum var kese ultrasonda görünür mü acaba
Bir şey olmaz inşallah ben doktora yazdığımda yerleşme kanaması olabilir dedi progestan başlattı onu içtim ilk gün durdu diye bıraktım ilacı ,tekrar etti leke .bikaç gündür içiyorum bugün yok bakalım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızEvet açıl bazen koyu ama benim sürekli geliyor
Bilmiyorum kiÇok sevindim cnm ama 5+4se nasl kalp atışını dinletti bn dün gittim 5+5dm şuanda duyulmaz kese var ama bebek varmı yokmu bilemeyiz dedi bana haftaya çağırdı bakmak icin
Canım kaç haftalıksınBir şey olmaz inşallah ben doktora yazdığımda yerleşme kanaması olabilir dedi progestan başlattı onu içtim ilk gün durdu diye bıraktım ilacı ,tekrar etti leke .bikaç gündür içiyorum bugün yok bakalım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Bu kan tahlilini verirken açtım. Birde ilk cocugumda da yükselmişti sonra düşmüştügebe dahiliyesine gidin. Şekerinize tsh nize baksın. Bir de aç olun kan verirken. Aç tok arasında fark oluyormuş. Diger degerlerinize de bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?