Yüksek ihtimalle boş gebelik dedi haftaya gel bidaha bakalım dedi .Başka bir sey dedi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek ihtimalle boş gebelik dedi haftaya gel bidaha bakalım dedi .Başka bir sey dedi mi
İnşallah değildirYüksek ihtimalle boş gebelik dedi haftaya gel bidaha bakalım dedi .
Öyle denilip sonradan bebeğin göründüğü çok oldu inşallah bebeğin sağlıklı ve seninledirYüksek ihtimalle boş gebelik dedi haftaya gel bidaha bakalım dedi .
Bende burdayım Ağustos başı gibi doğacak nasipse hayırlı uğurlu olsun inşallah
EN son regl gununjz nedir bende 6+4de
1 Kasım son reglim Flo kullanıyorum adetimi takip için orada 6+1 yazıyor ama randevu pazartesiye aldım tedirginim birazEN son regl gununjz nedir bende 6+4de
Çok teşekkürlerHayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah
Canım beta değerlerin nasıldı peki artislarinYüksek ihtimalle boş gebelik dedi haftaya gel bidaha bakalım dedi .
İnş öyledir haftaya son 1 kez gel dediÖyle denilip sonradan bebeğin göründüğü çok oldu inşallah bebeğin sağlıklı ve seninledir![]()
Artışlarım normaldi . Bende anlamadım vallahiCanım beta değerlerin nasıldı peki artislarin
Benim 21 Ekim son âdet tarihi şuan 7+01 Kasım son reglim Flo kullanıyorum adetimi takip için orada 6+1 yazıyor ama randevu pazartesiye aldım tedirginim biraz
Tedirgin olmayin benimde 27 ekim 5+4 de keseyi gordu doktor kalp atisi icin verdigi vakti bekliyorum sizinde belki kesw ve kalp atisi birlikte gozukur1 Kasım son reglim Flo kullanıyorum adetimi takip için orada 6+1 yazıyor ama randevu pazartesiye aldım tedirginim biraz
Siz kalp atisini duydunuz muBenim 21 Ekim son âdet tarihi şuan 7+0
Yani görürsünüz büyük ihtimalle keseyi bebeği de
Evet canım çarşamba günü duydum gördük de duyduk da çok şükür iki kere dinletti hatta doktor öyle canım haftaya cuma tekrardan kontrole gideceğim bakalımSiz kalp atisini duydunuz mu
Çok şükür cnm çok sevindim hayırlısıyla kalp atışlarını da duyalım brazdan bnde tekrar kese görmek için gideceğimAy benimki de göründü kese
Dün gece yatmadan içtim şuanlık iyi gibi inşallah değmezN’aptınız geçti mi lekelenme progestan iyi geliyor sabah ben de hemen aldımm
Kaç kere batırdım bir de kaçtı değerlerin acaba bende daha keseyi de görmedim de korktum açıkçası chtgbt beta da istenilen artış olmaz boş gebelikte diyor daArtışlarım normaldi . Bende anlamadım vallahi
Amin inşallahÇok şükür cnm çok sevindim hayırlısıyla kalp atışlarını da duyalım brazdan bnde tekrar kese görmek için gideceğim
Rabbim saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsinEvet canım çarşamba günü duydum gördük de duyduk da çok şükür iki kere dinletti hatta doktor öyle canım haftaya cuma tekrardan kontrole gideceğim bakalım
Gayet güzel artmış masallah canım için nasıl rahat edecekse öyle yap ben de bir kez verdim bide pazartesi vercem sonra randevuyu beklicem benimde 22 sindeKızlar merhaba, benim dpo 10 da betam 72,3 dü bugün dpo 12 de tekrar baktırdım 248,2 çıkmış artış nasıl tekrar bir daha kan vermeli miyim yoksa 22 aralıktaki randevumu mu beklemeliyim artık