Çok normal ben de öyleyimEmzirmiyorum ama çok sinirliyim bende ya herşeye durduk yere geriliyorum. Kızıma eşime hiç olmayacak şeylere yükleniyorum normal mi ya içim daralıyor bazen vicdan azabı çekiyorum ama sonra yine aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal ben de öyleyimEmzirmiyorum ama çok sinirliyim bende ya herşeye durduk yere geriliyorum. Kızıma eşime hiç olmayacak şeylere yükleniyorum normal mi ya içim daralıyor bazen vicdan azabı çekiyorum ama sonra yine aynı
17 aylıkAyyy ilk çocuğun ne kadarlık canım senin için bi hayli yorucu oluyordur gercekten
Ben de aynı şekilde adetime tam beş gün kala öğrendimSana diyorum bende öyleyim regle 5 gün kala öğrendim ve asla geçmiyor zaman![]()
Benim de 10 aylık17 aylık![]()
Erken öğrenmek hiç iyi değil bence ama orada da bekleyemedim surekli test yaptimBen de aynı şekilde adetime tam beş gün kala öğrendim![]()
Bende hastanede çalışıyorum surekli kan verdimErken öğrenmek hiç iyi değil bence ama orada da bekleyemedim surekli test yaptim![]()
Maşallah iyi tabi canım artışı da takip etKızlar regle bir gün kala beta 250 çıkması iyi mi iki gün sonra 500 olması gerekiyormuş korkuyorum biraz
Bakalim.bende çok mera ediyorum normalde erkek çocuklara pek isinamazdim ama bu sefer erkek olacak gibime geliyorAllah bağışlasın sizinki dw güzel bir aralık daha çok yardımcı olur benceacaba bunların cinsiyeti ne olacak ya şimdiden ona bile sabırsızlanıyorum
![]()
suan daha 4+3 haftalık. Bende hastanede çalışsam kesin hergun verirdimBende hastanede çalışıyorum surekli kan verdimsuan kac haftaliksinjz
Sürekli devam eden bir kanama mi yoksa tek seferlik miMerhaba kızlar şuan 5+4 haftalık WC gittiğimde peceteye akıntıyla karışık uçuk.pembe lekem oldu hafiften adet gbi sizlanmalarm var dusukmu yapacam acaba başına gelen oldumu
Bende oldu geçti yerleşme kanaması 5-6 haftalıkken normal korkma ama doktoruna danışMerhaba kızlar şuan 5+4 haftalık WC gittiğimde peceteye akıntıyla karışık uçuk.pembe lekem oldu hafiften adet gbi sizlanmalarm var dusukmu yapacam acaba başına gelen oldumu
Kırmızı ve yoğun olmadıkça sorun yok dedi doktorumMerhaba kızlar şuan 5+4 haftalık WC gittiğimde peceteye akıntıyla karışık uçuk.pembe lekem oldu hafiften adet gbi sizlanmalarm var dusukmu yapacam acaba başına gelen oldumu
50 üstü herzaman iyidir kaç olduğu değil artış önemli inşallah güzel artar benim ilk 308di 2. 1180 olmuştu bi daha istemedi DoktorKızlar regle bir gün kala beta 250 çıkması iyi mi iki gün sonra 500 olması gerekiyormuş korkuyorum biraz