Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Sen çok iyi anlıyorum. Aslında sorarken bu soruyu kendime de soruyorum ve şu an ne hissettiğimi ben de bilmiyorum. Çok heyecanlı değilim çok korkuyor değilim çok mutlu değilim.. böyle hepsinden az az. Bir de sanki üç beş gün değil aylar varmış gibi. Bi mental olarak hazır hissedemiyorum. Böyle doğduğunda kucağıma aldığımda çok başka olacağını onu her şeyden çok seveceğimi biliyorum ama, açıkçası şu an çok bir şey hissedemiyorum..
Hayat değiştiren bir an olduğundan insan ne hissedecegini de bilemiyor. Ben de yarın sabah ameliyat olacağıma inanamıyorum. İnşallah hepimiz için her şey olabildiğince yolunda gider.

Açıklamasında ve yorumlarında gebelikte faydalı olduğunu okumuştum, ondan aldım. Ama hakiki zeytinyağı çok mantıklı aslında birde onu deneyeyim.

Buna inanırım valla ben 7-8 aya kadar günde 3 litre içtim ama son 1 aydır içemiyorum 1,5 zor içiyorum. Hatta mesela bugün daha 1 bardak anca içmişimdir. Zaten çatlaklarımda 1 aydır oluştu
O zaman biraz suyu arttır bi de zeytinyağı dene bakalım en azından ilerlemez belki. Ha benim yok mu var ama yok denecek kadar az doğumdan sonra hallederim gibi fkaş tutunca fark ediliyor anca cıpla gözle bakınca pek anlaşılmıyor

Ben 3. Aydan itibaren kullanmaya başladım ama şimdiye kadar 4 tüp Lierac 4 tüp mamaaura bitirdim. Arada da bioderma yağ sürüyordum. Ben mi çok sürüyorum bilmiyorum ama hep bol bol sürdüm. Karnımda henüz çatlak yok. Öyle aşırı su içen biri de değilim. Gebelikten önce de içemezdim gebelikle biraz arttırdım sadece. Ama mesela bacaklarıma hiç krem sürmemiştim üst bacağımda çatlaklar oldu. Bence sürerken baya bir bol sürmeye çalışın siz de. Belki etkisi daha iyi oluyordur.
Baya bol kullanmışsın bende 3-4. Aylar da başladım ama daha 3. Mamaauradayım tahmini de 20 ml anca Hindistan yapı ve zeytinyağı kullanmışındır. Benim avantajım su içmekte bence

Benim risklerden ötürü 39a bırakmaz beni galiba. Normalde benim doktor da öyle tercih ediyormuş ama riskli gebelerde 37 de tamam diyebiliyorlar malum
Evet benim tamda boyle oldu.devlet hastanesinde 38 hafta dolsun oyle aliriz suan bir sorun gozukmuyor ama ne olur ne olmaz tansiyonunu hep olc dediler.kendi doktorum asla onermedi bu durumu.dediki zaten hala riskin devam ediyor bebek gelisimini tamamlamis neden riske atalim.banada mantikli geldi tam 37+3 te dogum yapmis olacagim ki bence yeterli

Kızlar bugün bi halsizim canım hiç bişi yapmak istemiyo Göktuğ un kıyafetleri yıkanıp yerleşip çantayı hazırlamam lazım dolap düzeni ve ütü yaptım biraz oyuncak elemesi yaptım ama şuan oğlumun odası bana aşırı karışık ve dolu geliyo.
Bu hafta içi bişiler yoluna koymam lazım 🤓

Yoo evdeyim daha şiddetli olunca gidecekmişim 😅😅

Ben de 50 küsürlerde hiçbi şey anlamadım 🤭🤭

Tansiyon önemli canım çok önemli

İnanmayacaksınız ama önceki gebeliğimde sırf karnım sertleşiyor ve sıklığı artıyor bunda bi gariplik olmasın diye 35-36. Hafta civarında gitmiştim 20 dakikada 3 tane 100 değerinde sancım çıkmıştı🤣🤣 dedim böyle mi yani ama ağrı yok böyle mi doğruluyor ne kolaymış falan. Tabi öyle değil illa ki ama demem o ki herkesin hissetme eşiği çok başka. Bugün acildeki kadın mesela kadın ortalığı yıktı 30 yoktu sancıları.
Ayyy gerçekten mı kız şaka gibi baya bir çünkü ağrı oldu yani dayanılmayacak gibi değil ama baya bir sancıydı yani gerçekten demek ki herkesin vücudu ve hissettiği farklıymış 🤣🤣 hala yatiyorum bu arada hastanede kızlar tansıyon şeker nst takibi yapılıyor hala açıklığım 1 cm tansıyonum iki gündür iyi ama 24 saatlik idrar toplama yapıyorum şimdi dua edin inş iyi çıkar da taburcu olurum

Evet benim tamda boyle oldu.devlet hastanesinde 38 hafta dolsun oyle aliriz suan bir sorun gozukmuyor ama ne olur ne olmaz tansiyonunu hep olc dediler.kendi doktorum asla onermedi bu durumu.dediki zaten hala riskin devam ediyor bebek gelisimini tamamlamis neden riske atalim.banada mantikli geldi tam 37+3 te dogum yapmis olacagim ki bence yeterli
Kesinlikle risklilerde risk almaya gerek yok. Bence de yeterli 😍 sağlıkla gelsin inşallah 🩷🩷

Evet günlerimiz de yakındı olabildiğince pozitif kalmaya çalışıcam her şeyin bir zorluğu var mecbur yaşanacak inşallah herkesin kolayca geçer süreci 🙏🏻
Kuzum ben öncekinde genel anestezi ile doğum yaptım. Ölümden döndüm vs hep söylüyorum. Ama şunu söyleyebilirim yürümek gerçekten çok çık iyi geliyor çok çabuk iyileşiyorsun. Hiç yatmadım hiç evde durmadım aşırı çok yürüdüm. Beni en zorlayan öksürmekti doğumdan sonra anesteziyi atarken sanırım öksürüyorsun. O acıttı. Onun haricinde baş ağrısı çektim diyemem. Tabi ki ameliyat sonuçta acımız oluyor ama endişelenme 🙏 her şey güzel olacak 🩷🩷

Ayyy gerçekten mı kız şaka gibi baya bir çünkü ağrı oldu yani dayanılmayacak gibi değil ama baya bir sancıydı yani gerçekten demek ki herkesin vücudu ve hissettiği farklıymış 🤣🤣 hala yatiyorum bu arada hastanede kızlar tansıyon şeker nst takibi yapılıyor hala açıklığım 1 cm tansıyonum iki gündür iyi ama 24 saatlik idrar toplama yapıyorum şimdi dua edin inş iyi çıkar da taburcu olurum
İnşallah kuzum 🙏 gerçekten zor bu aşamalar. Ama çok şükür ki haftan güzel 🩷

Bu yorumlar o kadar rahatlatıyor kiii💕 isteğim dışında sezeryan olacağım için korkum daha fazla kendimi hiç hazırlamadım 8 aydır ve olumsuz şeyleri okumadan geçsem de yok bel ağrısı kalıyor, yok başım koptu ağrıdan, organlarım ayağa kalkınca yerinden oynadı gibi yorumlar insanı mahvediyor. İsteğe bağlı da bu şekilde doğum yapan çok kişi var yapmazlardı diyorum bir yandan da korkuyorum. Kardeşimin eşi 2. Sezeryan oldu hemen bir ay sonra apandisiti patladı bir ameliyat daha oldu on kere sezeryan olsaydım bu kadar beni yıpratmadı. apandisit çok daha kötüydü diyor. Bilmiyorum sanırım kişisel bir şey bu sezeryan aynı normal doğum gibi. Kimisi tövbe ediyor kimisi iyi ki diyor nasip😐
Aynen öyle hıc merak etme Benım arkadaşım ben normal doğum ıstemıyorum sezeryan ıstıyorum dıyerek doğum yaptı tercıh tabıkı , kız kardesım geçen ekıöde normal doğum yaptı ama ınan oda ılk günler çok zorlandı dıkıslerı vardı, sadece yerı farklıydı ☺️ ben ılk gun ıtıbarıyle bebegımın tüm bakımları dahıl kendım ilgınlenmıstım , bünye meselesı kıme ne nasıl tepki verır bilinmez bırısı zor geçer diğerı daha kolay , ıyıye odaklan ınan o an normal ı de sezeryanı da zor dünyaya bı ınsan gelıuor , sağlıklq gelsınler Insallah 🥰🥰🥰

Back
X