- 22 Kasım 2015
- 1.460
- 1.115
- 333
- 31
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #5.201
Canım usg fotoğrafıyla chatgpt ye sormuş muydun? Güvenilir mi scaba chatgpt onu ölçmeye çalışıyorumBenim bebiş oğlan belki fikir olur
Yaa benımkine de bakar mısın ozamann:)Canım 7. Hafta keseden 12. Haftada kafa çıkıntısından tahmin edebiliyorum yandan başka görüntüsü varsa ona bakabilirim
Chat gbt benim cinsiyeti bildiCanım usg fotoğrafıyla chatgpt ye sormuş muydun? Güvenilir mi scaba chatgpt onu ölçmeye çalışıyorum
En başta keseye göre sonra nuba göre tahmin yaptı en baştan beri doğru bildi ama tesadüf olabilir tabiNub a göre mi tahmin yapıyor
Yok daha önce bı gebelik yaşadım 5 aylıkken kaybetim bu ikinci gebeliğimYaa ne kadar guzelbu kadar erkenden hissediliyor mu sizin ilk gebelik mi?
Ay ben oğlumda öyle yapmıştım kilosu boyu 2 hafta önden gidiyordu doktorum tombiş olacak dedi bende ful 3 ay aldım yenidoğan 1-2 tane falan işte 1 aylık 2-3 tane o kadar oğlum 33 de bana bi sürpriz yaptı çocuğun hiç kıyafeti yokBende bu konuda kararsizim aama annem yenidoğan o ilk zamanlarda uzun kollu giyinir dedi hir de ben ankaradayim sizin memleketler gibi sicak olmaz haziran ayinda ozellikle geceleri. Temmuz agustos da kisa kolluya gecerim diye dusunuyorum gecen e bebekten kisa kollu ve ip askili zibin aaldim birkac tane ama 3-6 ay sectik. O degil de alinacak ne cok sey var
Şu durum beni inanılmaz rahatlatıyor ya 2. Çocuk gerçekten rahatlıkmış hiç ne oyuncak düşünüyorum ne kıyafet kız olursa bi cicili bicili bikaç bişey alırım o kadar oğlumun eşyaları unisex zaten çoğunlukla gerçekten çocuk alışverişi çok zor alıyorsun alıyorsun sürekli bişeyler eksik kalıyor allah yardımcınız olsun bacım düşünecek çok şey varBen biraz arastirma yapmaya basladim ne var ne yok ne alınmali gibokiyafet işini annemle halletmeyi dusunuyorum bir de cok hediye gelir bize o yuzden ona başlamadim hic. Bebek kitabi falan aldim o kadar kayda değer bir seyi yok henuz
Kaç haftalık canım bu 9-10 falan galiba net bişey söyleyemem daha küçük veya büyük varsa yazdığım haftalarda onları gönderebilirsen daha iyi olurYaa benımkine de bakar mısın ozamann:)
Evet tahmin edebiliyorum ikinciler de konforludur sizin icinAy ben oğlumda öyle yapmıştım kilosu boyu 2 hafta önden gidiyordu doktorum tombiş olacak dedi bende ful 3 ay aldım yenidoğan 1-2 tane falan işte 1 aylık 2-3 tane o kadar oğlum 33 de bana bi sürpriz yaptı çocuğun hiç kıyafeti yokkaldık öyle ne giydirsek kayboluyor içinde bide kış çocuğu bol geldiğinden üşüyecek diye panikliyoruz daha doğumdan çıktığım gibi eşimi kıyafet almaya yollamıştım yenidoğan prematüre al diye çevirip çevirip onlarla 2 ay idare etmiştik o yüzden tavsiyem giymez zaten demeyin 1 ay yenidoğan mutlaka alın fazladan zaten sürekli kusuyor süt oluyor batıyor derken ne kadar yıkayıp giydirsende lazım oluyor
Şu durum beni inanılmaz rahatlatıyor ya 2. Çocuk gerçekten rahatlıkmış hiç ne oyuncak düşünüyorum ne kıyafet kız olursa bi cicili bicili bikaç bişey alırım o kadar oğlumun eşyaları unisex zaten çoğunlukla gerçekten çocuk alışverişi çok zor alıyorsun alıyorsun sürekli bişeyler eksik kalıyor allah yardımcınız olsun bacım düşünecek çok şey var
Kaç haftalık canım bu 9-10 falan galiba net bişey söyleyemem daha küçük veya büyük varsa yazdığım haftalarda onları gönderebilirsen daha iyi olur
Basiniz safolsun Rabbim tekrarini yasatmasinYok daha önce bı gebelik yaşadım 5 aylıkken kaybetim bu ikinci gebeliğim
sizin tüp bebek diye mi detaylı erken bakılacak genelde 20-22. haftada oluyo ya detaylı usg o yüzden sormak istedimArkadaslar bu arada Ankara da olanlar icin dun 12.haftalik oldum Bilkente kontrole gittim be detayli ultrason icin randevu aldim. Her sey cok kolay oldu hastane de epey guzel. Arayista olanlar varsa diye bilgi vermek istedim
En başta keseye göre sonra nuba göre tahmin yaptı en baştan beri doğru bildi ama tesadüf olabilir tabi
Canım 11+2Ay ben oğlumda öyle yapmıştım kilosu boyu 2 hafta önden gidiyordu doktorum tombiş olacak dedi bende ful 3 ay aldım yenidoğan 1-2 tane falan işte 1 aylık 2-3 tane o kadar oğlum 33 de bana bi sürpriz yaptı çocuğun hiç kıyafeti yokkaldık öyle ne giydirsek kayboluyor içinde bide kış çocuğu bol geldiğinden üşüyecek diye panikliyoruz daha doğumdan çıktığım gibi eşimi kıyafet almaya yollamıştım yenidoğan prematüre al diye çevirip çevirip onlarla 2 ay idare etmiştik o yüzden tavsiyem giymez zaten demeyin 1 ay yenidoğan mutlaka alın fazladan zaten sürekli kusuyor süt oluyor batıyor derken ne kadar yıkayıp giydirsende lazım oluyor
Şu durum beni inanılmaz rahatlatıyor ya 2. Çocuk gerçekten rahatlıkmış hiç ne oyuncak düşünüyorum ne kıyafet kız olursa bi cicili bicili bikaç bişey alırım o kadar oğlumun eşyaları unisex zaten çoğunlukla gerçekten çocuk alışverişi çok zor alıyorsun alıyorsun sürekli bişeyler eksik kalıyor allah yardımcınız olsun bacım düşünecek çok şey var
Kaç haftalık canım bu 9-10 falan galiba net bişey söyleyemem daha küçük veya büyük varsa yazdığım haftalarda onları gönderebilirsen daha iyi olur
Yok hayir anca randevu bulunuyormuş o yuzden doktorumuz bu sekilde onerdi bizde tarih aldik zaten şubatın son haftasına hesaplayip verdilersizin tüp bebek diye mi detaylı erken bakılacak genelde 20-22. haftada oluyo ya detaylı usg o yüzden sormak istedim
Kuzum %70 kız dedi ChatGPTCanım usg fotoğrafıyla chatgpt ye sormuş muydun? Güvenilir mi scaba chatgpt onu ölçmeye çalışıyorum
Özel düşünenler için de ali ipek i öneririmArkadaslar bu arada Ankara da olanlar icin dun 12.haftalik oldum Bilkente kontrole gittim be detayli ultrason icin randevu aldim. Her sey cok kolay oldu hastane de epey guzel. Arayista olanlar varsa diye bilgi vermek istedim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah,, benim usgye bir erkek bir kız dedi belki benimki daha kucuktür 11 haftalık :)Kuzum %70 kız dedi ChatGPTburdan dönmeyiz ama %100 erkek
perinatoloji bölümü mü bakıyor detaylı usg'ye illakiYok hayir anca randevu bulunuyormuş o yuzden doktorumuz bu sekilde onerdi bizde tarih aldik zaten şubatın son haftasına hesaplayip verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?