Erkekler icin beklemek daha kolay tabiiKızlar vala ben kese için gittim ama kalp atışı için tüp bebek doktorum yurt dışına gitçek istersen başka bır arkadaşıma yönlendıreyım kalp atışı için dedi tam ben olur dedım eşim yok hocam sizi bekleyelim dediyani ben 4 kasıma kadar beklıcem doktorumu
Yolk kesesi gözükmez amacsen dedin ya minicikte olsa göreyim diye işte bu yüzden en az 10 gün bekleme öneriyorlar en az 5+0 olman gerekiyor ama 10 gün beklersen yolk kesesi içindeki bebegide gorursunDevletin ultrasonun da gözükür mu 3 gün sonra kese peki karından?
Tüp bebek doktorum randevuyu ne zaman verecek bilmiyorum yarin arayacağım hemşireyi de bu hafta gel derse beklerim diyorum da 1 hafta 10 gün derse arada başka bi yere gidip bakayım keseye diyorum en azından inşallahVala bacım ben ne kadar tüp bebek doktorum hep vajinal bakıyor ilk hamileliğimde de vajinal baktı 3 aya kadar sonrasını başka doktorla devam ettim ama şimdi tüp bebek doktoruma hep devam edicem
Hmm anladimm. Ben zaten salı gunu 5+0 im. O zaman çarşamba ya da perşembe gitsem başlangıç icin keseyi görüp doktor ile gorussem. Sonra da onun çizdiği yoldan devam ederim zaten . Bir sonraki hafta da dedikleriniz icin giderimYolk kesesi gözükmez amacsen dedin ya minicikte olsa göreyim diye işte bu yüzden en az 10 gün bekleme öneriyorlar en az 5+0 olman gerekiyor ama 10 gün beklersen yolk kesesi içindeki bebegide gorursun
Mantıklı canım öyle yaparsinHmm anladimm. Ben zaten salı gunu 5+0 im. O zaman çarşamba ya da perşembe gitsem başlangıç icin keseyi görüp doktor ile gorussem. Sonra da onun çizdiği yoldan devam ederim zaten . Bir sonraki hafta da dedikleriniz icin giderim
Tamam canım cok teşekkür ederimmMantıklı canım öyle yaparsin
Allah razı olsun yazmazmiyim tabiki ilk buraya yazacağım tek dert ortağım iyi kötü herşeyi paylaştığım tekcsayfa bizi bizden başka kimse anlamazTamam canım cok teşekkür ederimmRabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn yarin yaz burayaa
Kesinlikle öyle gerçekten. Tüp bebek yolculuk oldukça zor ve uzun . Rabbim yardımcımız olsun. Sonumuz hep böyle mutlulukla güzellikle dolsunAllah razı olsun yazmazmiyim tabiki ilk buraya yazacağım tek dert ortağım iyi kötü herşeyi paylaştığım tekcsayfa bizi bizden başka kimse anlamaz
4-5 güne alttan ultrasonla kese görünür bence hayırlı olsunHayırlı Sabahlar herkeseBugün transfer sonrası 13.gün 1395 geldii kese icin ne zamana randevu almaliyim tüp bebek ilk pozitifim de
Çok teşekkür ederimm hepimiz iyice4-5 güne alttan ultrasonla kese görünür bence hayırlı olsun
Perşembe veya cuma ya al canım. Allahım tamamını erdirsin inşallahHayırlı Sabahlar herkeseBugün transfer sonrası 13.gün 1395 geldii kese icin ne zamana randevu almaliyim tüp bebek ilk pozitifim de
Aminn cok teşekkür ederimmPerşembe veya cuma ya al canım. Allahım tamamını erdirsin inşallah
Ben bir daha kan vermeyeceğim. Gerek yok artıl. Zaten çok zor veriyorum. Damarlarım bulunmuyor. Her yerim mosmor oldu. Zaten hep 2.2 ile 2.5 kat arası artış olmuş. O yüzden perşembe ya da cum günü kese görmeye gideriz inşallahAminn cok teşekkür ederimmsiz ne yaptinizz
Aynı durum bende de var böbrek ağrısı gibi boşlukta sızı. Bol su iç dedi doktorum. Birde hormona bağlı bağların esnemesini de hissediyoruz.Yok bence onunla ilgisi yok bende de oluyor ama niye olduğunu anlayamadım bende
Sağa yada sola yarın diye öneriyorlar canımKızlar yaa yüz üstü satan varmı aranızda ben bebek ezilir diye uyumuyorum
Kız hep öyle uyuyorum ben zaten ama ne bileyim hamile olunca insan yüz üstü uyuyası geliyorSağa yada sola yarın diye öneriyorlar canım
Kız hep öyle uyuyorum ben zaten ama ne bileyim hamile olunca insan yüz üstü uyuyası geliyor
Yok hiç endişe etme. Gayet istikrarlı ve güzel bir artışın var. 8-10-12. Günler mi?O kadar zormuski hamilelik bekleme süresi hiç takıntılı biri değildim kafama okadar çok şey takiyormki anlatamam su yarın olsada keseyi görseydim rahatlayacagim inan bende
Degerlerimi atayım size yorum yapacak olan yapabilir
5 Ekim 164
7 ekim 443
9 Ekim 1200
Bu degelrerle dis gebelik olurmu kacgundur buna takıyorum bu formda okadar çok şey varki insanın kafası karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?