- 9 Eylül 2024
- 68
- 14
- 8
- 29
Ay aynıyızBen tuzlu çubuk kraker yiyorum ama yemekte yapmak istemiyorum hep dısardan yiyesim var
Benimki de sizinle aynı bat. Hayırlı olsun ☺Yaş 27, ilk çocuk, sat 26 Ağustos, Kese 5+4, Kalp Atışı 7+2, Tahmini Doğum Tarihi 1 Haziran
Tabloya ekler misiniz
Ben 6+3de alttan muayenede duymuştum6+3 te gittim doktor daha çok erken duyulmaz dedi duyulmadı pazartesi özele gideceğim belki makineden fark eder duyulur inşallah
Tarhana çorbası yaptım vala bugün eşime dedım yemek bu başka yokAy aynıyızeşim işe gidiyor ona yemek yapıyorum güç bela, hep yatasım var
Canım bende tüp bebekle hamile kaldım ilk 3 aya kadar takip edıyor doktor ama doğumda yapıyorsa eğer doktorun devam edebilirsin tabi benim ilk gebeliğimde erken doğum dan bebeğimi kaybettim ben başka doktora devam etmiştim ama tüp bebek doktoruma devam etcem artık doğumunda onun yapmasını istedımMerhabalar transferden sonra 9.gün 242 11.gün 561 ile öğrendim cok sukuryarin kan verdikten sonra sonuca göre kese randevusu verecek doktorum tüp bebek doktoru ile ne kadar süre devam ediyoruz bilen varmış bir de bu ilaçlar ne zaman biter karnım artik morarmayi geçti siyahlaştı daha şimdiden Ankara iyi bir kadın doğum doktoru bilen var mı takip ve doğum ickn ?
bugün kan verdim 3 gün gecikmeyle 188 çıktı değerimMaşallah koyulaşma var çok sevindimm bakalım beta kaç cikacak
Ay vla aynı ben iki çocuğum var mecbur yemek yapıyorum ama kendimde çubuk kraker den başka bisey yiyemiyom okdr mide bulantısı çekiyom ki ve okdr tükürük varki agzımda bu nasıl bisey anlamadm gitiAy aynıyızeşim işe gidiyor ona yemek yapıyorum güç bela, hep yatasım var
Ben de 10.haftada olacağım canım ya düşük yapmıştım 12.hafta sonunda doktor önlem amaçlı dediAranızda benim gibi 13. Haftada serklaj ameliyim olcak olan varmı benım ilk gebeliğimde 5. Ayda fark edıldı 17 gün hastanede yattım kızım 4 gün yaşadı sonra öldübeni zor bir süreç beklıyor suan
Allah kolaylık versin canım en kısa sürede geçer inşallahAy vla aynı ben iki çocuğum var mecbur yemek yapıyorum ama kendimde çubuk kraker den başka bisey yiyemiyom okdr mide bulantısı çekiyom ki ve okdr tükürük varki agzımda bu nasıl bisey anlamadm giti
Yaptır canım nasıl zorlu sürece giriyoruz rabbım bize sağ salım gününde evlatlarımızı almayı nasip etsinBen de 10.haftada olacağım canım ya düşük yapmıştım 12.hafta sonunda doktor önlem amaçlı dedi
Onlar iyi olsun her şey güzel olsun yeter bize zaten ❤ amin inşallah canımYaptır canım nasıl zorlu sürece giriyoruz rabbım bize sağ salım gününde evlatlarımızı almayı nasip etsin
Anladım canim. Benim doktorum sadece tüp bebek doktoru doğum yaptırmıyor. İlaçlara ne kadar devam ettiniz ?Canım bende tüp bebekle hamile kaldım ilk 3 aya kadar takip edıyor doktor ama doğumda yapıyorsa eğer doktorun devam edebilirsin tabi benim ilk gebeliğimde erken doğum dan bebeğimi kaybettim ben başka doktora devam etmiştim ama tüp bebek doktoruma devam etcem artık doğumunda onun yapmasını istedım
Canım benim gibi bende 2 gün önce boyle oldum gaz sancısı geçiyor ama bulantı geçmedi bnde elinden geldiginde mideni bos tutma bos tutsan dha bulanıyorBugün sabahtan beri aşırı gaz sancısı kusma çok kötüyüm. Şişkinliği anlatamam ya birsey dokundu heralde yediğim napsam rahatlarım
Mide bulantısıda basladı ua
13 haftalığa kadar devam etmiştimAnladım canim. Benim doktorum sadece tüp bebek doktoru doğum yaptırmıyor. İlaçlara ne kadar devam ettiniz ?
Arka taraflarım bazen benimde ağrıyor canımKizlar selam
Sag bel boslugum agriyor neden acaba boyle ince ince bi agri var. Dr a mi gitsem beklesem mi tedirgin oldum nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?