- 16 Mayıs 2025
- 485
- 271
- 18
- 36
Evet evet arka tarafta. Bugun biraz ayakta kaldim yoruldum o yuzden sanirimArka taraflarım bazen benimde ağrıyor canım
Bence hiç haksızlık hissetmeyin sonuçta isteyerek yaptığınız bir sey degil. Hasta oldunuz varsayın sizde insansınız üzülmeyin bugünler hayırlısıyla geçiciKızlar… sürekli yatmak istiyorum
Gerçekten bunaldım artık
5 yaşında bir oğlum var, O’na haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Çocuğumun suratına bakmaya dermanım yok resmen
Yok bence onunla ilgisi yok bende de oluyor ama niye olduğunu anlayamadım bendeEvet evet arka tarafta. Bugun biraz ayakta kaldim yoruldum o yuzden sanirim
Evet degıscek doktor sana bilgi verecekHmm sağol canim. Peki bizim bu hafta hesaplama değişecek mi transfere göre kese randevusunda ?
Şu an son durumunuz nedir her şey yolundadır inşallah, bende de oldu bir kaç gün geçti şükürKızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim
ayy hadi inşallahMaşallah çok güzel tebrikk ederimbenjmde pazartesi 3 gün gecikme olucak beta kaç cikacak merak ediyorum
Dış gebelik oluyor demedim ki kendi sürecimi anlattım şu an 7+5 olduğumu ve sürecin sağlıklı olduğunu da yazdımKadın 3 kere vermiş 3 ude ikiye katlamış daha nasıl dış gebelik oluyor anlamıyorum insanın kafasını karıştırıyorsunuz
Hayırlı olsunnBenimki de sizinle aynı bat. Hayırlı olsun ☺
Banada 12 gün 1200 gelmişti 10 gün sonraya randevu verdiler pazartesi gideceğim inşallah en az 1 hafta 10 gün süre zarfında almanı tavsiye ederim daha net görünür ikilemde kalmazsinHayırlı Sabahlar herkeseBugün transfer sonrası 13.gün 1395 geldii kese icin ne zamana randevu almaliyim tüp bebek ilk pozitifim de
Ayy o kadar nasil sabredebilirim bilmiyorum hiçBanada 12 gün 1200 gelmişti 10 gün sonraya randevu verdiler pazartesi gideceğim inşallah en az 1 hafta 10 gün süre zarfında almanı tavsiye ederim daha net görünür ikilemde kalmazsin
Hiç bilmiyorum canım çok sabır gerektiren bir süreç inşallah ikisini bir duyar ve görürümAyy o kadar nasil sabredebilirim bilmiyorum hiçen azından minik kesesini görsem sonra da kalp için beklerdim sizin yarin hem kese hem kalp mi göreceksiniz inşallah o zaman ?
Anladım canım ben o kadar sabırlı biri değilim. Sen cok iyi dayanmissin inşallah yarin güzel haberlerinizi bekliyoruzHiç bilmiyorum canım çok sabır gerektiren bir süreç inşallah ikisini bir duyar ve görürümduyuyorum formda ilk özele gidip sonra devlete gidip görmüşler ama ben bekledim biraz sabırlıyimdir
İnşallah canım benim çok heyecanlıyımAnladım canım ben o kadar sabırlı biri değilim. Sen cok iyi dayanmissin inşallah yarin güzel haberlerinizi bekliyoruz
Devletin ultrasonun da gözükür mu 3 gün sonra kese peki karından?İnşallah canım benim çok heyecanlıyımsende istersen bir git doktora 3 gün sonra falan doktor enazindan su gün gel der kafanda rahat olur istersen devlete git ilk
Vala bacım ben ne kadar tüp bebek doktorum hep vajinal bakıyor ilk hamileliğimde de vajinal baktı 3 aya kadar sonrasını başka doktorla devam ettim ama şimdi tüp bebek doktoruma hep devam edicemDevletin ultrasonun da gözükür mu 3 gün sonra kese peki karından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?