Hiçbir fikrim yok o konuda canım. Üstelik doktorum da 5+6da duyunca ilk kez bu kadar erken duydum kalp atışını kariyerimde demişti. Ölçüm ve haftasına da uyumlu idi ama duyulmuştu kalp. Seninki de öyledir belki doktor sonuçta kalp atışı var diyorsa vardır canım5+3dedi dr
4+0 oldu benim. daha görmedim ayın 30 unda Allah nasip ederse göreceğizKaç haftalıksın kese gördün mü
Benimde 4+3 cuma randevum var acaba alttan mi bakar kese için karından gözükür mü bu haftada4+0 oldu benim. daha görmedim ayın 30 unda Allah nasip ederse göreceğiz
Alttan bakar 1 hafta daha sabredersen üstten bakabilirBenimde 4+3 cuma randevum var acaba alttan mi bakar kese için karından gözükür mü bu haftada
merhaba ben sabat 6 ya saat kurdum uyanıp fitil olarak vajinal atıyorum. yatıyorum 07-15 de normal işe gitme alarmım çalıyor. 1 saat yatmak yeterli zaten. öğlenleride yemeğimi yiyip kalan 40 dk yı musait ofisde uzanıyorum.Kizlar çalışan anne adayları fitili işe giderken nasıl yapıyorsunuz ağızdan iciyormusunuz pazartesi ise başlayacağım içsem sabahları olurmu acaba
Hesap ayarlarından yapacaksın canım orda seni yonlendiyor zaten altlara doğruKızlar merhaba benimde son adet 13 eylüldü o gün ve 2 gün arayla değerlerim 165 390 ve 845 ti Cumartesi gittik keseyi gördük bugün tekrar gidicembenim 9 yaşında bir kızım var ardından hep düşük oldu bi neden bulamadılar bu sefer inşallah her şey güzel gider dualarınızı bekliyorum bebeğime kavuşmak istiyorum artık
Doktordan cıkıncada yazınKızlar merhaba benimde son adet 13 eylüldü o gün ve 2 gün arayla değerlerim 165 390 ve 845 ti Cumartesi gittik keseyi gördük bugün tekrar gidicembenim 9 yaşında bir kızım var ardından hep düşük oldu bi neden bulamadılar bu sefer inşallah her şey güzel gider dualarınızı bekliyorum bebeğime kavuşmak istiyorum artık
6+0 da gittim keseyi gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi valla cumartesi özele gideceğim yeter artık sabır falan kalmadiBen ilk kızımda erken duydum kalp atışını ama bunda erken dedıbeklicez ne edek
Kızzzzz ben daha 4 kasımda gitçem kalp atışına sabrım kalmadı demeeee6+0 da gittim keseyi gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi valla cumartesi özele gideceğim yeter artık sabır falan kalmadi
Merhabalar hayirli olsunn. 845 ten sonra kac gin gecince keseyi gordunuz bir de karindan miydi ?Kızlar merhaba benimde son adet 13 eylüldü o gün ve 2 gün arayla değerlerim 165 390 ve 845 ti Cumartesi gittik keseyi gördük bugün tekrar gidicembenim 9 yaşında bir kızım var ardından hep düşük oldu bi neden bulamadılar bu sefer inşallah her şey güzel gider dualarınızı bekliyorum bebeğime kavuşmak istiyorum artık
Kese ile beraber kalp atisini da ultrason da gorebildiniz mi peki erken miymis ?6+0 da gittim keseyi gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi valla cumartesi özele gideceğim yeter artık sabır falan kalmadi
Valla doktor pazartesi bana da erken daha dedi ama sabredemiyorum içim içime sığmıyor bu anı o kadar çok bekledim ki cumaya bide devletten sıra aldım bakalım duyulacak mı İnşallah duyarım devlette Altan muayene ediyorlar belki duyulurKızzzzz ben daha 4 kasımda gitçem kalp atışına sabrım kalmadı demeeee
Erken dedi 15 gün sonraya kalp atışında cagirdiKese ile beraber kalp atisini da ultrason da gorebildiniz mi peki erken miymis ?
Sen şimdi kaçıncı haftadasınnn6+0 da gittim keseyi gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi valla cumartesi özele gideceğim yeter artık sabır falan kalmadi
Bazıları nasıl görüyor ozaman 5+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyduk diyorlar bende anlamadimKızzzzz ben daha 4 kasımda gitçem kalp atışına sabrım kalmadı demeeee
Pazartesi doktor 6+0 haftalık dedi kese boyutu iyi 15 gün sonraya kalp atışı için gel dediSen şimdi kaçıncı haftadasınnn
6+2 sin o zaman Kese boyutun kaç valla bana da Herşeyin iyi hafif kıpırtı var pazartesi duyulur dedi ama tedirgin oluyor insan işte ben pazartesi 8 haftalık olacağım duyulmazsa diye çok korkuyorum vallaPazartesi doktor 6+0 haftalık dedi kese boyutu iyi 15 gün sonraya kalp atışı için gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?