Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Hiçbir fikrim yok o konuda canım. Üstelik doktorum da 5+6da duyunca ilk kez bu kadar erken duydum kalp atışını kariyerimde demişti. Ölçüm ve haftasına da uyumlu idi ama duyulmuştu kalp. Seninki de öyledir belki doktor sonuçta kalp atışı var diyorsa vardır canım

Kizlar çalışan anne adayları fitili işe giderken nasıl yapıyorsunuz ağızdan iciyormusunuz pazartesi ise başlayacağım içsem sabahları olurmu acaba
merhaba ben sabat 6 ya saat kurdum uyanıp fitil olarak vajinal atıyorum. yatıyorum 07-15 de normal işe gitme alarmım çalıyor. 1 saat yatmak yeterli zaten. öğlenleride yemeğimi yiyip kalan 40 dk yı musait ofisde uzanıyorum.

Kızlar merhaba benimde son adet 13 eylüldü o gün ve 2 gün arayla değerlerim 165 390 ve 845 ti Cumartesi gittik keseyi gördük bugün tekrar gidicem benim 9 yaşında bir kızım var ardından hep düşük oldu bi neden bulamadılar bu sefer inşallah her şey güzel gider dualarınızı bekliyorum bebeğime kavuşmak istiyorum artık

Hesap ayarlarından yapacaksın canım orda seni yonlendiyor zaten altlara doğru

Doktordan cıkıncada yazın hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin yavruları

Ben ilk kızımda erken duydum kalp atışını ama bunda erken dedı beklicez ne edek

Ben ilk kızımda erken duydum kalp atışını ama bunda erken dedı beklicez ne edek
6+0 da gittim keseyi gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi valla cumartesi özele gideceğim yeter artık sabır falan kalmadi

6+0 da gittim keseyi gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi valla cumartesi özele gideceğim yeter artık sabır falan kalmadi
Kızzzzz ben daha 4 kasımda gitçem kalp atışına sabrım kalmadı demeeee

Merhabalar hayirli olsunn. 845 ten sonra kac gin gecince keseyi gordunuz bir de karindan miydi ?

Kızzzzz ben daha 4 kasımda gitçem kalp atışına sabrım kalmadı demeeee
Valla doktor pazartesi bana da erken daha dedi ama sabredemiyorum içim içime sığmıyor bu anı o kadar çok bekledim ki cumaya bide devletten sıra aldım bakalım duyulacak mı İnşallah duyarım devlette Altan muayene ediyorlar belki duyulur

Pazartesi doktor 6+0 haftalık dedi kese boyutu iyi 15 gün sonraya kalp atışı için gel dedi
6+2 sin o zaman Kese boyutun kaç valla bana da Herşeyin iyi hafif kıpırtı var pazartesi duyulur dedi ama tedirgin oluyor insan işte ben pazartesi 8 haftalık olacağım duyulmazsa diye çok korkuyorum valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…