Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
ya ben o kadar endiseliyim ki Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin inşAllah. sağlıklı huzurlu uzun ömürlü iyi huylu güzel yüzlü bebekler versin kolayca bu süreci de atlatmak nasip olsun. endişeden stresten karnım ağrıyor artık hiç böyle ummamıştım süreci

Bende öyleyim ya her an hasta olcam gibi hissediyorum hâlâ hamile olduğuma inanamiyorum belirti falan da yok hiç

Bende öyleyim ya her an hasta olcam gibi hissediyorum hâlâ hamile olduğuma inanamiyorum belirti falan da yok hiç
benim de kasıklarım batıyor korkuyorum düsüvercek diye hicbir sey yapmak istemiyorum resmen ahahahah cidden delilik gibi

Doktorum bana 12 haftaya kadar kullanacaksın demişti

Bana da 12. Hafta da kan sulandırıcı ile ilaçları bırakalım dedi ama tüp bebek merkezine bi soracağım

Bana da 12. Hafta da kan sulandırıcı ile ilaçları bırakalım dedi ama tüp bebek merkezine bi soracağım
Tamam işte aynı tüp bebek doktoru 12. Haftaya kadar kullanmamızı söylüyor diğer gebeliğimde de bu sekılde kullandım ben

Kızlar bende test yaptım. Pozitif çıktı. Yarın 4.haftaya giricem .Kan tahlili vereceğim yarın. Daha gebe kalmadan önce doktora gitmiştim 1 dusuk olduğunu söyleyince ecopirin kullan demişti. Pihtilaşma testinde bir sıkıntı yok. Ecopirini kullanmaya korkuyorum tansiyonum düşük. Sizinkini etkiledi mi ?birde gereksiz kullanınca dusuk yapıyormuş diyorlar?

Canım yarına gittinde doktorunla konuş biz yanlış bilgi vermeyelim sana doktorun en iyisini bilir

Ay kızlarrrr bu gün bir mide bulantım var anlatamam ara da bi kasık ağrısı da girip çıkıyor

Kızlar bugun doktora gitm kalp atışı dinledik çok şükür. Sata gore 7+6ama dr dedi ultrasyona göre 5+3 dedi dakikada 130 atıyor dedi bana erken gibi geldi de tamam gec dölenme olduğunu biliyordum ben ztn ama 5 haftada kalp atışı olurmu bilemedm ya

Ben ilk gebeliğimi 5+6da duymuştum. Eğer 5+1 filansaniz onu cidden bilemem duyulur mu

Aynı şeyi yaşadım dün canım. 7+2 ile gittim kalp atışı duyduk ama 6+2 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…