Seninle ayniyız canımBazıları nasıl görüyor ozaman 5+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyduk diyorlar bende anlamadim
SabredemiyorummmAlttan bakar 1 hafta daha sabredersen üstten bakabilir
Hmm anladimm. Ama cumartesi gidecektiniz dimii?Erken dedi 15 gün sonraya kalp atışında cagirdi
Hic gittiniz mi etliğe?Kızlar etlik şehir hastanesinde alttanmı bakıyorlar karından mı farkediyormu ya haftasına göremi karar verilir
İlk hamileligimde prilam vermişti doktorum ama bunda geçen gün aradım hemsıre suan erken kullanmasan ıyı dedi ama bugün berbat durumdayım leblebi yemekten kabız olcam dıye korkuyorum midem bulanıyor hiçbirşey yıyesim yok tekrar yazdım doktora berbat durumdayım dıye bakalım ne dıcekBendede aşırı gaz ve mide bulantısı var bişey yapıyormusun bulantı için
12.5 mm dedi bana 6+0 da gittiğimde normalmi6+2 sin o zaman Kese boyutun kaç valla bana da Herşeyin iyi hafif kıpırtı var pazartesi duyulur dedi ama tedirgin oluyor insan işte ben pazartesi 8 haftalık olacağım duyulmazsa diye çok korkuyorum valla
Acilde direkt alttan bakıyorlar normal poliklinikte kimisi bekleyip karından bakmayı tercih ediyorlar. Kaç haftalıksın ve betan kaç? Bazısı da küçük haftada ilk muayeneler net olsun diye direkt alttan bakmak istiyorlar. Ben karından baktırmak isteyince 6-7bin olunca gel o zaman demişlerdiKızlar etlik şehir hastanesinde alttanmı bakıyorlar karından mı farkediyormu ya haftasına göremi karar verilir
Keseyi görsen bukezde acaba kalp atsini duyabilecekmiyim diye endişe ediyorsun canimSabredemiyorummmkarın ağrım var aslında endişeliyim keseyi görürsem rahatlarım belki
Bendede hiç iştah yok ya Allah yardımcımız olsun inşallahİlk hamileligimde prilam vermişti doktorum ama bunda geçen gün aradım hemsıre suan erken kullanmasan ıyı dedi ama bugün berbat durumdayım leblebi yemekten kabız olcam dıye korkuyorum midem bulanıyor hiçbirşey yıyesim yok tekrar yazdım doktora berbat durumdayım dıye bakalım ne dıcek
Keseyi gördük çok şükür karından ama tam görmek için bugün tekrar çağırdıMerhabalar hayirli olsunn. 845 ten sonra kac gin gecince keseyi gordunuz bir de karindan miydi ?
Bende dee 3,20 lerde çıktı gebe olunmayan zamanda tsh 3 te olsa sorun değil ama hamilelikte düşük riski doğurur diyerek ilaç başladı iki haftadır alıyorum 1 buçuk ay sonra düşmüş mü diye kan vereceğimKızlar selam, bugün yine kan verdim bakalım neler olcak
Bir yazıda okudum tsh 2,5 üstündeyse zararlıdır diye. Temmuz ayında benim 3,25 çıkmış ama tiroidlerim için doktorlar bana ilaç başlatmıyor. Bugün yine tahlilde bakıldı sonuca göre doktor ilaca başlatır mı böyle olanınız var mı
Valla hiç anladığım bişey değil ki benim 6 hafta da gittiğim de 4.85 demişti12.5 mm dedi bana 6+0 da gittiğimde normalmi
Yok ilk gideceğim pztesiHic gittiniz mi etliğe?
Normal polinkliniğe gideceğim 6-7 bini geçmiştir diye düşünüyorum 6+0 ım bugun birde 10 gün önce betam 950 ydi. Ozaman üstten bakar inş kalbi duyarız kolayca sağlıklaAcilde direkt alttan bakıyorlar normal poliklinikte kimisi bekleyip karından bakmayı tercih ediyorlar. Kaç haftalıksın ve betan kaç? Bazısı da küçük haftada ilk muayeneler net olsun diye direkt alttan bakmak istiyorlar. Ben karından baktırmak isteyince 6-7bin olunca gel o zaman demişlerdi
İlkinde bende prilam kullanmıstım ama aşırı uyku yapıyordu cokda kesmiyordu. Bunda içmeyi düşünmüyorum ama bende pek iyi değilimİlk hamileligimde prilam vermişti doktorum ama bunda geçen gün aradım hemsıre suan erken kullanmasan ıyı dedi ama bugün berbat durumdayım leblebi yemekten kabız olcam dıye korkuyorum midem bulanıyor hiçbirşey yıyesim yok tekrar yazdım doktora berbat durumdayım dıye bakalım ne dıcek
anladım canım teşekkür ederim zaten haşimato hastalığım var ama doktorlarım ilaçlık değilsin demişlerdi belki bu durumda ilaç başlatırlar, teşekkür ederimBende dee 3,20 lerde çıktı gebe olunmayan zamanda tsh 3 te olsa sorun değil ama hamilelikte düşük riski doğurur diyerek ilaç başladı iki haftadır alıyorum 1 buçuk ay sonra düşmüş mü diye kan vereceğim
Ya uyku yapsın zaten gece 5-6 kez lavaboya kalkıyorumİlkinde bende prilam kullanmıstım ama aşırı uyku yapıyordu cokda kesmiyordu. Bunda içmeyi düşünmüyorum ama bende pek iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?