Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Amin canım inşallah gönlünü ferah tut Herşey çok güzel olsun inşallah senin için

Kızlar ikinci gebeliği olan var mı acaba? Kızım 2 yaşında 5 haftalık hamileyim kızımı kucağıma aldıktan sonra karnımda kasılma oluyor. Almama ihtimalim yok mecbur alıyorum

Kızlar ikinci gebeliği olan var mı acaba? Kızım 2 yaşında 5 haftalık hamileyim kızımı kucağıma aldıktan sonra karnımda kasılma oluyor. Almama ihtimalim yok mecbur alıyorum
Ben 11 aylik oglum var bende 4+5, haftalık hamileyim bende alıyorum aksamakadar 50 kere belki surekli peşindeyim zaten almama gibi dinlenme gibi bir luksumde yok yanımda kimsem yok mecburum bende cok bel ağrısı ve adet sancısı gibi sanci oluyor cnm

Merhaba kızlar bir şey sorabilir miyim?
14 ekimde 449 olan değerim 24 ekim bugün 18.400 çıktı. Bu artış yüksek mi acaba? İkiz gebelik olabilir mi?
Bence normal bir artış cnm 15 binlerce olmalı senin biraz fazla ama bence çok değil yinede betaya göre değil ultrasonda belli oluyor ikiz olup olmadığı 10 gun sonra neden betaya baktirma geregi duydunuz kese gormeye gitmediniz mi rabbim gönlüne göre versin hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza

Son düzenleme:
Yaş 31 2.cocuk Sat 10 Eylül kese 5+5 tahmini doğum 19 Haziran

Canım doktorum kan değerine göre gelmemi istedi. Ben henüz hiç baktırmadım. Muhtemelen şimdi hepsini görebilcem, duyabilcem gibi pazartesi :)

Canım tabloyu sata göre sıralayabiliyorsan cok güzel olur
Düzenlicem canım yeni eklenenler keseler kalp atışları falan belli oldun komple düzenleyeceğim
Bende tam tersi biliyorum kadınlarda 4 yıl erkeklerde 3 yıl
Ama hurafe gibi bir şey yani
Yani allahtan başka kimse bilemez çin takvimi gibi düşün ona ne kadar inanılırsa buna da o kadar inanılır

Ben aralık 1989
Eşim mayıs 1989
İkizlerim beklenen haziran 2026 fakat mayısta doğarlar her şey yolunda giderse
Kız çıktı canım
P Prettywomaan benim içinde hesap yapabilir misin

P Prettywomaan Temmuz 1990 (ben), Mart 1994 eşim, nasipse Haziran 2026, şimdiden teşekkür ederim.
Erkek canım

Benimde 23 aylık tüm gün üstümde tepiniyor boğuşuyoruz kucağıma da alıyorum tabiki ama kontrollü eğilmeden dizlerimle çökerek falan dikkat etmeye çalışıyorum ama ister istemez bazen sızlıyor

Merhaba ben de istiyorum ben 12 mart 1994 eşim 3 temmuz 1992 bebek 19 Haziran
Erkek

Ben 3 Temmuz 2002 Eşim, 31 Temmuz 1999
Bebiş de tahmini 15 Haziran (sata göre)

Benim ekim 1990
Eşimin temmuz 1992
Bebeğin haziran 2026 olacak muhtemelen

Yaş 35
2. Çocuk
sat 31 ağustos
Kese 6+2
Kalp atışı 7+2
Tahmini doğum tarihi 7 haziran 2026

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…