- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #1.641
Progestan fitil falan verdi mi doktorunuz ,yatin ayaklarinizin altina yastik koyun bir sey olmamistir insallahKızlar benim bugün tekrar bi lekelenmem oldu yarın muayene var kalp atışı için gidecem inşallah herşey yolundadır
Bazilarininki gec oluyormus 8.haftaya kadar vakit var diyor doktorlar. Siz sakin olmaya calisin insallah sorun yokturMerhabalar benim sat 6 Eylül 5+2de kese göründü iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı 7+3 de hem karından hem alttan bakmasına rağmen kalp atışı göremedi bir hafta sonra tekrar bakalım dedi ama benim umudum kalmadı çok kötü oldum devamlı ağlıyorum böyle olan var mı acaba
Progestan iğne ve ağızdan hap olarak alıyorum bide kan sulandırıcı kullanıyorum önceden düşüklerim varProgestan fitil falan verdi mi doktorunuz ,yatin ayaklarinizin altina yastik koyun bir sey olmamistir insallah
Anladim guzell bol bol istirahat edinnProgestan iğne ve ağızdan hap olarak alıyorum bide kan sulandırıcı kullanıyorum önceden düşüklerim var
gidince doktor ne söylediyse bizi de bilgilendirir misinizBeni kalp atisindan 2 hafta sonra çağırdı. Bu hafta cuma dr gidicem ne dicek nasil bi surec izliycez bilmiyorum.
ay 2 hafta değilde 1 hafta sonra gitme fikri var kafamdaCok haklisinizben doktor degistirecegim icin keseyi gordukten bir hafta sonra yine muayene olacagim bakalim duyarsam haber veririm zaten duymazsam bi bildikleri varmis deriz
vajinal fitil olarak vermedi mi doktorunuz? bu şekilde kullanmayı bi sorun istersenizProgestan iğne ve ağızdan hap olarak alıyorum bide kan sulandırıcı kullanıyorum önceden düşüklerim var
Bebek var ama kalp atışı yok mu? Peki bebeğin uyumu nasıl? Gebelik haftanızla uyumlu mu gelişmiş mi kese? Yolk var mı mesela?Merhabalar benim sat 6 Eylül 5+2de kese göründü iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı 7+3 de hem karından hem alttan bakmasına rağmen kalp atışı göremedi bir hafta sonra tekrar bakalım dedi ama benim umudum kalmadı çok kötü oldum devamlı ağlıyorum böyle olan var mı acaba
Tabi ki her birimiz hayirli haberlerle insallahgidince doktor ne söylediyse bizi de bilgilendirir misiniz
Hemen umudunu kesme eğer kötü olsaydı kese bozulurdu kanaman olurdu sağlıksız gebelik derdi seni tekrar çağırdığına göre hala umut var demek kiBebek var ama kalp atışı yok mu? Peki bebeğin uyumu nasıl? Gebelik haftanızla uyumlu mu gelişmiş mi kese? Yolk var mı mesela?
özelemi gidiyorsunuz devletemi. Beni 1 ay sonra çagırdı kalpten sonra yaBeni kalp atisindan 2 hafta sonra çağırdı. Bu hafta cuma dr gidicem ne dicek nasil bi surec izliycez bilmiyorum.
Ozel`e gidiyorum. Ilk haftalar devlete gitmistim tekrar hic gitmedim. Ozelde ki dr um perinotoloji uzmanı oyuzden mi sık çağırıyor bilemiyorum bu hafta gidince belli olur gibi surecimözelemi gidiyorsunuz devletemi. Beni 1 ay sonra çagırdı kalpten sonra ya
Evet doktor yolk embriyo görüyorum dediBebek var ama kalp atışı yok mu? Peki bebeğin uyumu nasıl? Gebelik haftanızla uyumlu mu gelişmiş mi kese? Yolk var mı mesela?
Kanamam hiç olmadı en başından beri kese yusyuvarlaktı bilmiyorum herkes bu haftalarda duyunca ister istemez insan üzülüyor ama 5. Haftada erken duyanda var benim o haftada ufacık bir kese vardı sadece erken oluyorsa geçte oluyordur inşallah diye avutuyorum kendimiHemen umudunu kesme eğer kötü olsaydı kese bozulurdu kanaman olurdu sağlıksız gebelik derdi seni tekrar çağırdığına göre hala umut var demek ki
Bazıları gec duyuluyor. Sabredin bakalim. Belki bi kac güne kalbi olusuvermistir annesi♡♡ guzel düşünelim guzel olsun. Gebelik belirtileriniz var mi yada belirtide azalma?Evet doktor yolk embriyo görüyorum dedi
İnşallah öyledir. En başından beri çok bi belirtim olmadı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında onlarda hala aynı gibi.Bazıları gec duyuluyor. Sabredin bakalim. Belki bi kac güne kalbi olusuvermistir annesi♡♡ guzel düşünelim guzel olsun. Gebelik belirtileriniz var mi yada belirtide azalma?
Insallah hayirli guzel sonuçlar alacaksınızdir. Genelde erken haftalarda gebelik belirtilerinin azalması kalp durması yada oluşmaması belirtisi diyorlar. Rabbim tum korkularınizdan uzak etsin.İnşallah öyledir. En başından beri çok bi belirtim olmadı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında onlarda hala aynı gibi.
Ben yarin gideyim de haber veririm sanaay 2 hafta değilde 1 hafta sonra gitme fikri var kafamda
O kadar çok geç duyan var ki üzülmeyin hemen yelkenleri indirmeyin 9.haftanın sonunda duyan çok kişi var kanaman ya da ultrasonda olumsuz bir şey yoksa olumsuz düşünmeyin.Kanamam hiç olmadı en başından beri kese yusyuvarlaktı bilmiyorum herkes bu haftalarda duyunca ister istemez insan üzülüyor ama 5. Haftada erken duyanda var benim o haftada ufacık bir kese vardı sadece erken oluyorsa geçte oluyordur inşallah diye avutuyorum kendimi
Ben özele de gittim devlete de ikisi de 1 ay sonraya çağırdı belki farklı bir durumu vardır.özelemi gidiyorsunuz devletemi. Beni 1 ay sonra çagırdı kalpten sonra ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?