- 29 Eylül 2025
- 28
- 14
- 3
- 37
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
Ahahaha ah o ruyalar :) benim uykum cok hafiftir cok sik uyanirim bi uyuyorum oh derin derin :)Aşırı siddetlenmiyorsa tabiki cok normal biraz fazla hareket edeyim sagdan ya da soldan giriyor sancı bana da , oğlumda hic hatırlamıyorum böyle şeyler miğde bulantisi da hatırlamıyorum , acikiyorum yemek yerken nasil güzel geliyor anlatamam yemegi yiyip karnim doyunca migdem bulaniyorruyalar 4HD zaten , multivitamin basladi mi doktorlar
Gebelik sekeri tansiyon onemli oluyor. Bende bu hafta diyetisyenden randevu alip sureci diyetisyenle.goturmeyi planliyorum.Bana d vitamini vermedi ama düşük çıktı yüzyüze geldigimizde soracağım bende demir aşırı düşük sabah aksam demir hapi ve multivitamin içiyorum , folik asiti ayri aliyordum kesti onu multivitamin icinde var az da şekere dikkat et dedi
Benimde 5 haftalık lekelenmem var ilaç verdi ara ara kırmızı oluyor lekelenme ama doktor şuan için bi sorun yok dedi kese göründü cumartesi tekrar gidecem bende5 gündür kahverengi lekelenmem var. Doktora hemen gittim, progestan verdi. Fakat devam ediyor tabi.
Rengi değişirse, parçalı olursa hemen gel demişti, olmadı şükür.
6+1 olduk gece 00:00 itibariyle
Kontrol günüm yani , bakalım neler olacak? Keseyi vajinal ultrason ile görmüştü geçen hafta ama kese biraz aşağıda demişti.
Kahverengi lekelenme, ya da kesenin aşağıda olması ile ilgili tecrübeleriniz var mı?
Selaaammm,Kızlar merhaba kimler kalp atışı duyuyor bu haftakimlerin randevusu var.
Ben cuma günü gideceğim kese için 5+3 oluyor görünür heralde
Ben bugün gideceğim. 5+6 şu an. Geçen hafta tam 5 haftalıktı kese görünmedi. İnşallah bugün göreceğizKızlar merhaba kimler kalp atışı duyuyor bu haftakimlerin randevusu var.
hadi hayırla insallah,,,,Ben bugün gideceğim. 5+6 şu an. Geçen hafta tam 5 haftalıktı kese görünmedi. İnşallah bugün göreceğiz
Selamm, 7+2de yani Perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğizKızlar merhaba kimler kalp atışı duyuyor bu haftakimlerin randevusu var.
Beta değerinizi biliyormusunuz kese görünmediğinde kaçtı acabaBen bugün gideceğim. 5+6 şu an. Geçen hafta tam 5 haftalıktı kese görünmedi. İnşallah bugün göreceğiz
Kese görünmediği gün 1250ydi. Sadece kalınlaşma var demişti.Beta değerinizi biliyormusunuz kese görünmediğinde kaçtı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?