Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için ihtiyacım vardı çünkü ilk gebeliğim ve şaşkınız Sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar hiçbir belirtim kalmadı ya. Nerede bu belirtiler

Kızlar hiçbir belirtim kalmadı ya. Nerede bu belirtiler
Benim de hiç belirtim yok halsizlik dışında iyi ni kötü mü bilemedim valla bir belirti olsa her şeyin yolunda gittiğini anlasam diyorum da bugün gördük bebişi kalp atışını da duyduk belirti olmasa da sağlıkla ilerliyor çok şükür

Kaç haftalıksınz bende 6+1 olucam yarın doktora gidicem

Ay çok güzel bence bu haftalarda belirti mide bulanması şişlik kabızlık sancı dışında bir şey yok hiç güzel şeyler olduğunu söyleyemem inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz belirtisiz
Ben kendim için de dua ediyorum inşallah geçer diye
Bu arada belirtiler var diye sağlıklı gibi düşünce olmuyor bu seferde acaba bu kadar normal mi düşünceleri oluyor

Oh şükür canım. Evet ya bir belirti olsa en azından dicem ki heh tamam

Kaç haftalıksınz bende 6+1 olucam yarın doktora gidicem
6+5 im şuan ama ben geçen hafta 5+6 da gittiğimde kalp atımını gördük dinlememiştik bu defa dinletti siz de sağlıkla duyarsınız umarım duyamazsanız da moralinizi bozmayın 7 hatta 8. Haftaya kadar normal diyor doktorlar

İnşallah sizin de belirtileriniz azalır biran önce bulantı yıpratıcı gerçekten belirti olsa da olmasa da illaki bir tedirginlik oluyor demek

Canim sen iyi yapiyorsun beni doktor 7+6 ya cagirdi bi aksilik olmassa ben 8+0 gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…