Yok yok yok hayır, Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kucklarına alsınlar inşallah ama bizim için çok erken enerjiyi çekme çekme
yok yok çok erken evet sdf Buradaki herkese sağlıklı doğumlar diliyorummYok yok yok hayır, Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kucklarına alsınlar inşallah ama bizim için çok erken enerjiyi çekme çekme
2 li test için dedi tarihi hatırlamıyorum ama yaptırmayı düşünmüyorum dedim . Tamam ozaman dedi doktorum bişey demedi kan sonucuna göre tarih verir heraldeKalp atışından sonra süreç nasıl ilerliyor acaba? Bir dahaki kontrollere ne sıklıkla gidiliyor tablo gibi bir şey var mı?
Merhabalar adet gününüzde mi yaptınız testiMerhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah
Neden yaptirmayi düşünmediniz cevap verirseniz sevinirim zararımi var bebege2 li test için dedi tarihi hatırlamıyorum ama yaptırmayı düşünmüyorum dedim . Tamam ozaman dedi doktorum bişey demedi kan sonucuna göre tarih verir heralde
Diğer iki çocuğumdada yaptırmadım 2 li 3 lü yada şeker yüklemesi. Zarardan değilde bu test sonucunda hastalıklı olup olmadığı ortaya çıkıyor sonuca göre aldırmak isteyen aldırıyor. Ben aldırmak gibi bir niyetim olmadığı için test yapıp kafamı boş yere bulandırmak istemedim. Allah tan ne gelirse kabulüm sonuçta bu testlerede çok güven olmuyorNeden yaptirmayi düşünmediniz cevap verirseniz sevinirim zararımi var bebege
Haklisiniz ikili üçlü tarama içinde ama şeker yüklemesi neden pekiDiğer iki çocuğumdada yaptırmadım 2 li 3 lü yada şeker yüklemesi. Zarardan değilde bu test sonucunda hastalıklı olup olmadığı ortaya çıkıyor sonuca göre aldırmak isteyen aldırıyor. Ben aldırmak gibi bir niyetim olmadığı için test yapıp kafamı boş yere bulandırmak istemedim. Allah tan ne gelirse kabulüm sonuçta bu testlerede çok güven olmuyor
Biz sadece Nifty testi yaptırmayı düşünüyoruz ilk bebeğimiz olacak, 2li 3lü olanlarda yanılma payı olduğu için kafamızı bulandırmak istemiyoruz aldırma gibi bir düşüncemiz de yok ama merak işte :)2 li test için dedi tarihi hatırlamıyorum ama yaptırmayı düşünmüyorum dedim . Tamam ozaman dedi doktorum bişey demedi kan sonucuna göre tarih verir heralde
Onuda zararlı olduğunu düşünüyorum vücüduma o kadar yüklü şeker almak hiç mantıklı gelmiyor. Dediğim gibi iki çocuğum var ikisinde de yaptırmadım şekerimde çıkmadı. Yaşım daha ileri bir yaş olsaydı belki 40 yaş üstü sıkıntı olduğu için yapılabilirdi yada genetik yatkınlık varsa ..Haklisiniz ikili üçlü tarama içinde ama şeker yüklemesi neden peki
Süreç benimde zor ilerliyor. Diğer hamilelikleri i unuttum mu yoksa bu mı ağır geçiyor bilmiyorum çok erken miğde bulantısı başladı. Ağzım tüm gün tatsız bişey yiyesim yok ama yemezsem miğdem bulanıyor çok garip zamanlar bir an önce 12. Haftaya gelip bunların son bulmasını temenni ediyorum inşallah daha erken sonlanır bu durum hattaBiz sadece Nifty testi yaptırmayı düşünüyoruz ilk bebeğimiz olacak, 2li 3lü olanlarda yanılma payı olduğu için kafamızı bulandırmak istemiyoruz aldırma gibi bir düşüncemiz de yok ama merak işte :)
Stresi bırakıp sürecin tadını çıkarmayı istiyorum, tam olarak hamile olduğumu ne zaman hissedeceğim 9 ay nasıl geçecek kafam öyle karışık ki…
İlk gebeliğim 6.hafta bitmek üzereSüreç benimde zor ilerliyor. Diğer hamilelikleri i unuttum mu yoksa bu mı ağır geçiyor bilmiyorum çok erken miğde bulantısı başladı. Ağzım tüm gün tatsız bişey yiyesim yok ama yemezsem miğdem bulanıyor çok garip zamanlar bir an önce 12. Haftaya gelip bunların son bulmasını temenni ediyorum inşallah daha erken sonlanr bu durum hatta
Sabırlısınız ilk bebek olmasına rağmen maşallah. Bende erken gitmek istemiyordum fakat lekelenme olduğu için korkup erken gitmiştim. Bugün 6+1 ama ultrasona göre 6+6 kalp atışı göründü. Dediğiniz gibi miğdem fena akşamları sıcak basması değilde kalbim aşırı hızlı atıyor çok zor uykuya geçiyorum gece her sağa döndüğümde uyanıyorum miğde bulantısına. Sola dönük rahat ediyorum .İlk gebeliğim 6.hafta bitmek üzere
Bende zorlanıyorum kalkar kalkmaz banyoda buluyorum kendimi işe gidiyorum 11 gibi yolda kusmamak için kendimi çok zor tutuyorum
Bir de akşamları ateş basması oluyor çok bunalıyorum içime sığamıyorum resmen sizlerde yaşıyor musunuz?
Size mide için ilaç vermediler mi genelde veriyorlarmış çok zorlanıyorsunuz anladığım kadarıylaSabırlısınız ilk bebek olmasına rağmen maşallah. Bende erken gitmek istemiyordum fakat lekelenme olduğu için korkup erken gitmiştim. Bugün 6+1 ama ultrasona göre 6+6 kalp atışı göründü. Dediğiniz gibi miğdem fena akşamları sıcak basması değilde kalbim aşırı hızlı atıyor çok zor uykuya geçiyorum gece her sağa döndüğümde uyanıyorum miğde bulantısına. Sola dönük rahat ediyorum .
Merhaba bana rahim dinlendirme yapılıp transfer oldu. O yüzden adet tarihim bu sefer yok. 18 eylül tedaviye başlandı, 4 ekim transfer oldu.Merhabalar adet gününüzde mi yaptınız testi
Mide bulantısı ve tatsızlık beni de çok zorluyor. 12.haftada azalacak geçecek sanırım bu belirtiler. Üç dört gündür uykuya meyilliyim ev işleri olduğu gibi duruyor maalesefSüreç benimde zor ilerliyor. Diğer hamilelikleri i unuttum mu yoksa bu mı ağır geçiyor bilmiyorum çok erken miğde bulantısı başladı. Ağzım tüm gün tatsız bişey yiyesim yok ama yemezsem miğdem bulanıyor çok garip zamanlar bir an önce 12. Haftaya gelip bunların son bulmasını temenni ediyorum inşallah daha erken sonlanır bu durum hatta
Bana doktorum ilk kan verdiğimde 2-3 kere kan ver eğer düzenli artıyorsa kalp atışı duyulana kadar gelme dedi. Boşuna gittiğimi düşünüyorum 2 kere vajinal baktılar görünmedi çünkü ilk betam 1500 bile değildi, 5 bin olunca karından göründü. İlk başta gitmek eğer dış gebelik varsa önemli benimde kasıklarımda ve belimde yoğun ağrı olduğu için gittim. En iyisini yapmışsınız6+5 teyim herkes muhakkak doktora görünmüş anladığım kadarıyla
Ben 8. Haftanın başında gitmeyi düşünüyordum kalp atışı bazen geç duyulduğu için stres yapmak istememiştim ben mi yanlış yapıyorum acaba ya
İlk öğrendiğimde 2 gün arayla iki kere kan verdim düzenli artış vardı 8 9 gün sonra tekrar kan verdim artış çok güzeldi.Sağlıklı ilerlediğini düşünüp gitmedim daha erken mi gitmeliyim?
Ben dış gebelik olur belki diye korktuğum için kese gormeye gittim erkenden. Dış gebelikte de bazen düzenli artık olabildigini yazmıştı bazı kullanıcılar.İlk gebeliğim 6.hafta bitmek üzere
Bende zorlanıyorum kalkar kalkmaz banyoda buluyorum kendimi işe gidiyorum 11 gibi yolda kusmamak için kendimi çok zor tutuyorum
Bir de akşamları ateş basması oluyor çok bunalıyorum içime sığamıyorum resmen sizlerde yaşıyor musunuz?
Kalpten sonra ikili tarama olur 12.hafta gibi sonra 3 lü tarama şeklinde ayda 1 kontrol şeklinde devam eder 19-22 haftalar arası detaylı ultrason olur bu en önemlisi yarımsaat bakarlar tek tek parmaklarından kalpteki damarlarının genişliğine kadarKalp atışından sonra süreç nasıl ilerliyor acaba? Bir dahaki kontrollere ne sıklıkla gidiliyor tablo gibi bir şey var mı?
Bence cok iyi yapmışsınız. Ben biraz evhamlı birisi oldugum için sabırsızımda hemen hemen göreym gideym istiyorm ama kese ve kalpten sonra bende cinsiyete gitmek istiyorm aksilik olmazsa6+5 teyim herkes muhakkak doktora görünmüş anladığım kadarıyla
Ben 8. Haftanın başında gitmeyi düşünüyordum kalp atışı bazen geç duyulduğu için stres yapmak istememiştim ben mi yanlış yapıyorum acaba ya
İlk öğrendiğimde 2 gün arayla iki kere kan verdim düzenli artış vardı 8 9 gün sonra tekrar kan verdim artış çok güzeldi.Sağlıklı ilerlediğini düşünüp gitmedim daha erken mi gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?