• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Haaajahahah biz hepimiz aynı gruptaydık 😂
Bazı kişilerin aklına uyup 6 gün evde test yapmıştım sonuç negatifti okadar çok uzulmustumki dayanamayıp 8 günü kan verdim yoksa bekleme tarafindaydim ozamanlar

Bazı kişilerin aklına uyup 6 gün evde test yapmıştım sonuç negatifti okadar çok uzulmustumki dayanamayıp 8 günü kan verdim yoksa bekleme tarafindaydim ozamanlar
Bende bekleme taraftarıydım ama duramayıp kan verdim pozitif di ama başta değerim o kadar yavaş arttı ki psikolojim bozulmuştu bazen hala bozuluyor bi sıkıntı var mı diye doktorlar söylerdi diyorum sonuçta sonra düzeldi diyorum ama işte kafa da kurmadan olmuyor 😂

Bende bekleme taraftarıydım ama duramayıp kan verdim pozitif di ama başta değerim o kadar yavaş arttı ki psikolojim bozulmuştu bazen hala bozuluyor bi sıkıntı var mı diye doktorlar söylerdi diyorum sonuçta sonra düzeldi diyorum ama işte kafa da kurmadan olmuyor 😂
Evet hatırlıyorum kimyasal falan dendi ama çok şükür düzeldi gerçekten çok stresli bir süreç Allah'ım hepimize peygamber sabrı versin

Evet hatırlıyorum kimyasal falan dendi ama çok şükür düzeldi gerçekten çok stresli bir süreç Allah'ım hepimize peygamber sabrı versin
Amiiin ya diyorum ya burası aslında çok psikoloji bozuyor ama işte alışkanlık yapıyor girmden duramıyorsun bide hiç iyi şeylere odaklanmıyorsun hep kötü yazılan şeyler dikkat çekiyor

Dış gebelik oluyor demedim ki kendi sürecimi anlattım şu an 7+5 olduğumu ve sürecin sağlıklı olduğunu da yazdım:KK200:. Dış gebelik olup 2ye ve fazla katlamalar oluyor 800den 4-5 bine çıkmalar gibi durumlar yaşanıyor. Bunu ben değil doktorlar söylüyor. İnşallah yazan kişi de buraya güzel haberlerle döner herkese güzellik dilerim :KK36:

Hayırlı olsunn :KK73:Nasıl gidiyor hamileliğiniz
Şuan için iyi gidiyor umarım hep böyle devam eder☺️ sizin nasıl gidiyor

Kızlar merhabalar öncelikle inşallah herkese beneğini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun 5. Haftadayım ben de tahlil vermedim adet haftam lekelenmeli geçti sonra bitmişti bugün tekrar oldu. 6. Haftayı bititirip öyle gitmek istiyordum doktora ama sanırım erkene çekeceğim. Doktor araştırıyorum İstanbul Ümraniye de doktor tavsiyesi olan var mı

Kızlar merhaba, gecikmemin bugün 4. günü. Dün 188,63 ile öğrenmiştim ancak alt karnımda gerginlik ve dolgunluk hissediyorum bazen sızlama oluyo ani hareket yapamıyorum bu süreçte belimde de çok fazla ağrı oluyo normal mi sizce bu durum

Kızlar merhaba, gecikmemin bugün 4. günü. Dün 188,63 ile öğrenmiştim ancak alt karnımda gerginlik ve dolgunluk hissediyorum bazen sızlama oluyo ani hareket yapamıyorum bu süreçte belimde de çok fazla ağrı oluyo normal mi sizce bu durum
Ani hareket yapma zaten dikkat et dinlen normal bunlar

ay normal mi cidden korkuyorum kimyasal geçirdim bundan önce yime aynısı olur diye
Normal canım kimyasalı da aklına getırme evi falan süpürme bırseyi almak için yükseklere uzanmaya çalışma ye iç dinlen

Back
X