- 26 Kasım 2022
- 3.344
- 4.452
- 63
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.421
Yok kız benimkiEvet tam doluyordur. Erkek miydi sizinki de
İçerim canım inşallah iyi gelirSabahları içebiliyorsanız pekmez için bir kaşık. İlaç verene dek doktor iyi gelir. İçine bir iki damla limon da sıkın
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin lütfen üzmeyin kendinizi demek ki sağlıklı olmayacaktı sabırlar dilerimBen bugün maalesef kalp atışının durduğunu öğrendim.
Sistit gibi olmuştum doktorum gel bir bakalım dedi. Ultrasona bakıp bakıp bir türlü bana çevirmedi. Sorun mu var dedim en sonunda kalp atışı durmuş dedi yeni olan bir şey dedi. Doblere yönlendirdi orda da gözükmedi maalesef. Yarın sabah kürtaj olacağım. Saatlerdir ağlıyorum. Elden gelen bir şey yok ama engel olamıyorum kendime.
İnşallah sizler sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
Ben de aynı şeyleri yaşadın bugün. Yarın kontrolüm var. Normaldir inşallah.Kızlar merhaba 7+4 haftalık hamileyim kasık ağrım çekme batma var sanki aşşağı doğru baskı uyguluyor gibi ayakta şiddetli oturunca hafifliyor uzanınca geçiyor aynı hafta da aynı şeyleri yaşayan oldu mu bide kabızlık var belki onun etkisidir diyorum ama bilmiyorum korkuyorum da kalp atışını duyduk herşey sağlıklı ilerliyor dedi 2 gün önce doktor ama daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum ilk defa bu kadar ilerledik yardımcı olur musunuz bana lütfen
İyiyim teşekkürlerAnladım geçmiş olsun. Şimdi iyi misiniz?
Merhaba suan gebe değilim tss düşünüyorum beklemesiz 10 muayene ve doğum karşılıyor sizce yeterli mi ve 2li 3lü taramaları karşılıyor muCanım benim tss var. Pek bir bilgim yok ama bazı özel hastanelerin reklamlarını gördüm doğum paketi vs diye. Bulunduğun şehirdeki özel hastaneleri arayıp bir danış istersen
Ayy inşallah normaldir kahverengi lekelenmem başladı acile geldim Allaha şükür kalp atışını gördüm içim rahatladıBen de aynı şeyleri yaşadın bugün. Yarın kontrolüm var. Normaldir inşallah.
Aynen öyle hissetmeye başladığımızda rahatlarız bi tıkİçimiz hiç susmuyor kiBana da doktor geçen hafta 5+6 haftası ile uyumlu demişti, şimdi de 5+6 dedi. Uykuya verdim kendimi, başka doktora gideceğim
Ya yolk sac kesesi de çok önemli aslında büyük olması küçük olması veya şeklinin bozuk olması hep büyük sorunlar getiriyo benim doktorum da bişey demedi dediğim gibi sadece bana büyük geldi gözüme baya o yüzden kafaya taktımAy canim benimkide buyuk gorunuyor boyle bisey mi var ilk defa duydum doktorum her hangi bisey soylemedi aksine duzenli simetrik gelisen bir kese dedi
Canım benim de 7+0 ama bebeğim 6 haftalık ultrasonda sorun olsa söylerdi doktor bence. Kalp atışını duyduk ne güzel boşver düşünme böyle şeylerKızlar ben dün kalp atışını duydum normalde 7 haftalık ama 6 haftalık gözüktü ultrasonda. Doktor Yolk kesesiyle ilgili bişey demedi ama ultrason kağıdında sanki çok büyük gözüküyo bi bakar mısınız sizde nasıl ?
Anladim canim kesem buyuk ama yolk sac kesesi buyuk degil yani simdi baktim dogru anladiysam eger boyle anlamlari oldugunu bilmiyordum Allah hepimize saglikli dogum nasip etsinYa yolk sac kesesi de çok önemli aslında büyük olması küçük olması veya şeklinin bozuk olması hep büyük sorunlar getiriyo benim doktorum da bişey demedi dediğim gibi sadece bana büyük geldi gözüme baya o yüzden kafaya taktım
Ben de 7+3 ve aynısı. Ne yersem onu bir daha görmek istemiyorum. Öyle ki aklıma gelince bile bayılacak gibi hissediyorum. İsmini söylemeye bile tahammül edemiyorum. Prilam verdi doktor artık hiç beslenemeyince. Sabah kusmamı durdurdu ama tiksinme bulantı devam ediyor. Gerçekten günler geçsin diye yaşamaya başladım. İlk bebeğim bu sürecin böyle geçeceğini düşünmemiştim. Bebeğim iyi olsun da inşallah dayanırım ne diyeyim bu günler de geçer herhalde. 3 aydan sonra normale dönersin diyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor sanki hiç geçmeyecekKızlar 7+5 im tiksinnedigim birşey kalmadı ne yersem bir daha onu yiyemiyorum 4 kilo verdimoğlumda böyle olmadı sanırım acaba bu kizmi tatlıya dair herşeyden nefret ediyorum yeşil elma yiyebiliyorum
çok şükür canım ben o kadar çok ağladım ki herkes şok olduBiz de bugün kalp atışlarını duyduk
çok şükür çok güzel bir duyguymuş gözlerimiz doldu eşimin de benim de
Ah öyle üzüldüm kiBen bugün maalesef kalp atışının durduğunu öğrendim.
Sistit gibi olmuştum doktorum gel bir bakalım dedi. Ultrasona bakıp bakıp bir türlü bana çevirmedi. Sorun mu var dedim en sonunda kalp atışı durmuş dedi yeni olan bir şey dedi. Doblere yönlendirdi orda da gözükmedi maalesef. Yarın sabah kürtaj olacağım. Saatlerdir ağlıyorum. Elden gelen bir şey yok ama engel olamıyorum kendime.
İnşallah sizler sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
MerhabaMerhaba suan gebe değilim tss düşünüyorum beklemesiz 10 muayene ve doğum karşılıyor sizce yeterli mi ve 2li 3lü taramaları karşılıyor mu
Canım ne önerdi folik asitİçim rahatladı, doktor hiç ilaç vermedi vitamin falan, acaba normal mi demiştim 12.haftadan sonra başlayacağız demişti. Folik asit önerdi sadece. Bulantım da yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?