Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin lütfen üzmeyin kendinizi demek ki sağlıklı olmayacaktı sabırlar dilerim

Ben de aynı şeyleri yaşadın bugün. Yarın kontrolüm var. Normaldir inşallah.

Kızlar 7+5 im tiksinnedigim birşey kalmadı ne yersem bir daha onu yiyemiyorum 4 kilo verdim oğlumda böyle olmadı sanırım acaba bu kizmi tatlıya dair herşeyden nefret ediyorum yeşil elma yiyebiliyorum

Canım benim tss var. Pek bir bilgim yok ama bazı özel hastanelerin reklamlarını gördüm doğum paketi vs diye. Bulunduğun şehirdeki özel hastaneleri arayıp bir danış istersen
Merhaba suan gebe değilim tss düşünüyorum beklemesiz 10 muayene ve doğum karşılıyor sizce yeterli mi ve 2li 3lü taramaları karşılıyor mu

Ay canim benimkide buyuk gorunuyor boyle bisey mi var ilk defa duydum doktorum her hangi bisey soylemedi aksine duzenli simetrik gelisen bir kese dedi
Ya yolk sac kesesi de çok önemli aslında büyük olması küçük olması veya şeklinin bozuk olması hep büyük sorunlar getiriyo benim doktorum da bişey demedi dediğim gibi sadece bana büyük geldi gözüme baya o yüzden kafaya taktım

Canım benim de 7+0 ama bebeğim 6 haftalık ultrasonda sorun olsa söylerdi doktor bence. Kalp atışını duyduk ne güzel boşver düşünme böyle şeyler

Benimde göğüs uçlarım baya hassaslaştı emzirirken çok sızlıyo sütüm de baya bi azaldı oğlum da tam tersi memeye düşkün oldu ek gıdayı şu sıralar fazla almıyo mama da kabul etmiyo ne yapacağımı şaşırdım

Anladim canim kesem buyuk ama yolk sac kesesi buyuk degil yani simdi baktim dogru anladiysam eger boyle anlamlari oldugunu bilmiyordum Allah hepimize saglikli dogum nasip etsin

Kızlar 7+5 im tiksinnedigim birşey kalmadı ne yersem bir daha onu yiyemiyorum 4 kilo verdim oğlumda böyle olmadı sanırım acaba bu kizmi tatlıya dair herşeyden nefret ediyorum yeşil elma yiyebiliyorum
Ben de 7+3 ve aynısı. Ne yersem onu bir daha görmek istemiyorum. Öyle ki aklıma gelince bile bayılacak gibi hissediyorum. İsmini söylemeye bile tahammül edemiyorum. Prilam verdi doktor artık hiç beslenemeyince. Sabah kusmamı durdurdu ama tiksinme bulantı devam ediyor. Gerçekten günler geçsin diye yaşamaya başladım. İlk bebeğim bu sürecin böyle geçeceğini düşünmemiştim. Bebeğim iyi olsun da inşallah dayanırım ne diyeyim bu günler de geçer herhalde. 3 aydan sonra normale dönersin diyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor sanki hiç geçmeyecek

Ah öyle üzüldüm ki içinize ferahlık diliyorum ne yazacağımı bilemedim çok üzgünüm

Merhaba suan gebe değilim tss düşünüyorum beklemesiz 10 muayene ve doğum karşılıyor sizce yeterli mi ve 2li 3lü taramaları karşılıyor mu
Merhaba
Tüm tsslerde 10 adet muayene var genel olarak ve tabiki yetmez canım, ama tss olmadan gebelik masrafını düşününce çok göze batmıyor bence. 2li 3lü taramaları karşılamıyor. En azından benim sigortam karşılamıyor, sanmıyorum diğerlerinin de karşılayacağını. Ben açıkçası doğumu karşılasa yeter diye düşündüm, artık çok maliyetli özel hastanelerde doğum malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…