- 7 Temmuz 2025
- 130
- 155
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.441
Aramıza hoş geldinKızlar 7+5 im tiksinnedigim birşey kalmadı ne yersem bir daha onu yiyemiyorum 4 kilo verdimoğlumda böyle olmadı sanırım acaba bu kizmi tatlıya dair herşeyden nefret ediyorum yeşil elma yiyebiliyorum
Geçecek Allah’ın izniyleBen de 7+3 ve aynısı. Ne yersem onu bir daha görmek istemiyorum. Öyle ki aklıma gelince bile bayılacak gibi hissediyorum. İsmini söylemeye bile tahammül edemiyorum. Prilam verdi doktor artık hiç beslenemeyince. Sabah kusmamı durdurdu ama tiksinme bulantı devam ediyor. Gerçekten günler geçsin diye yaşamaya başladım. İlk bebeğim bu sürecin böyle geçeceğini düşünmemiştim. Bebeğim iyi olsun da inşallah dayanırım ne diyeyim bu günler de geçer herhalde. 3 aydan sonra normale dönersin diyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor sanki hiç geçmeyecek
Çok geçmiş olsunBen bugün maalesef kalp atışının durduğunu öğrendim.
Sistit gibi olmuştum doktorum gel bir bakalım dedi. Ultrasona bakıp bakıp bir türlü bana çevirmedi. Sorun mu var dedim en sonunda kalp atışı durmuş dedi yeni olan bir şey dedi. Doblere yönlendirdi orda da gözükmedi maalesef. Yarın sabah kürtaj olacağım. Saatlerdir ağlıyorum. Elden gelen bir şey yok ama engel olamıyorum kendime.
İnşallah sizler sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
Bana geçen gebeliğimde prilam mucize bir buluş gibi gelmişti.Bu gebelikte 0 etki , başımı yastıktan kaldıramıyorum ve mide bulantısı devam ediyor.Doktora gittim halime bakınca anladı zaten ağlayacaktım nerdeyse evdeki çocuğuma bakamıyorum dedim uyutmayan bişey yazınBen de 7+3 ve aynısı. Ne yersem onu bir daha görmek istemiyorum. Öyle ki aklıma gelince bile bayılacak gibi hissediyorum. İsmini söylemeye bile tahammül edemiyorum. Prilam verdi doktor artık hiç beslenemeyince. Sabah kusmamı durdurdu ama tiksinme bulantı devam ediyor. Gerçekten günler geçsin diye yaşamaya başladım. İlk bebeğim bu sürecin böyle geçeceğini düşünmemiştim. Bebeğim iyi olsun da inşallah dayanırım ne diyeyim bu günler de geçer herhalde. 3 aydan sonra normale dönersin diyorlar ama bana hiç inandırıcı gelmiyor sanki hiç geçmeyecek
Sabırlar diliyorum, tez vakitte gönlünüzdeki gibi olsun her seyBen bugün maalesef kalp atışının durduğunu öğrendim.
Sistit gibi olmuştum doktorum gel bir bakalım dedi. Ultrasona bakıp bakıp bir türlü bana çevirmedi. Sorun mu var dedim en sonunda kalp atışı durmuş dedi yeni olan bir şey dedi. Doblere yönlendirdi orda da gözükmedi maalesef. Yarın sabah kürtaj olacağım. Saatlerdir ağlıyorum. Elden gelen bir şey yok ama engel olamıyorum kendime.
İnşallah sizler sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
Evet 12.haftadan sonra artık hissederizAynen öyle hissetmeye başladığımızda rahatlarız bi tık
Solgar alıyordum ben hamileliğe hazırlanırken başlamıştım üç ay evvelden. O iyi ona devam edin dedi doktorCanım ne önerdi folik asit
Hiç inandırıcı gelmiyor yaaaGeçecek Allah’ın izniyle
İnanın
Ya yine o kusmalarımı kesti çok şükür ama keyifli hareketli bir gün geçiremiyorum. Öyle kahvaltılar yemekler meyveler falan yiyemiyorum. Beklenti bu haptan tam olarak ne bilmiyorum ama bana etkisi de kusma kesmesi oldu o da nefes aldırdı bir nebzeBana geçen gebeliğimde prilam mucize bir buluş gibi gelmişti.Bu gebelikte 0 etki , başımı yastıktan kaldıramıyorum ve mide bulantısı devam ediyor.Doktora gittim halime bakınca anladı zaten ağlayacaktım nerdeyse evdeki çocuğuma bakamıyorum dedim uyutmayan bişey yazınprizin diye bir ilaç yazdı o uyutmuyor en azından uyumam ilaç nedenli değil genel gebelik yorgunluğu.Mükemmel diyemem sadece prilamdan daha iyi geldi akşama doğru etkisi geçince başlıyor yine mide ağrıları bulantıları.Gebeliğin en zor yanlarından biri bulantı benim için.
Ben de aynıyım dışarı çıktığımda eskiden sevdiğim şeylerin tabelasını gördüğümde bir yemeğin ismini duyduğumda bile kötü oluyorumYa yine o kusmalarımı kesti çok şükür ama keyifli hareketli bir gün geçiremiyorum. Öyle kahvaltılar yemekler meyveler falan yiyemiyorum. Beklenti bu haptan tam olarak ne bilmiyorum ama bana etkisi de kusma kesmesi oldu o da nefes aldırdı bir nebzebir an önce sağlıkla keyifli kısımlarına geçmeyi diliyorum sağlıkla
Benim şöyle bir şey başladı iki gündür maf oldum. Tansiyonum düşüyor ve baygınlık hissi geliyor. Kusma yok ama baş dönmesi ve mide bulantısı varHilalKiraz senin belirtin var mı hiç ? Ben hiçbir şey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bişey korkmaya başladım
???Fetal DNA testi devlette yapılmıyo mu
Genelde 6 hafta dolup 7. Haftaya ve ilerisinde basliyor bence hic endiselenme , benim ilk gebeligimde de oyle olmustuHilalKiraz senin belirtin var mı hiç ? Ben hiçbir şey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bişey korkmaya başladım
İnşallah sağlıklıdır bebişlerBenim şöyle bir şey başladı iki gündür maf oldum. Tansiyonum düşüyor ve baygınlık hissi geliyor. Kusma yok ama baş dönmesi ve mide bulantısı varyani dedikleri gibi 6-7 haftada birşeyler başlıyormuş demek ki. Bende de hiçbir şey yoktu. Oh ne güzel demiştim böyle devam eder. Bu arada oğluma hamile iken hiçbir şey yaşamadım, bunda belki havalar da çok sıcak ya etkisi de vardır. Bilmiyorum inşallah sende olmaz
İnşallah sağlıklıdırİnşallah sağlıklıdır bebişler
Ay benimde 6. Haftada başladı 8+4 devam ediyorHiic morlainizi bozmayin kizlar ilk gebeligimde kizimda mide bulantilarim 7 haftalikken baslamisti ve 12. Haftaya kadar 5 kilo verip 46 ya dusmustum sonra diyetisyen esliginde kilo aldim kizimda 3.250 civari dogdu gayet iyiydi her seyi
Evet 6. Hafta ortasında başladı benim deGenelde 6 hafta dolup 7. Haftaya ve ilerisinde basliyor bence hic endiselenme , benim ilk gebeligimde de oyle olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?