Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar 7+5 im tiksinnedigim birşey kalmadı ne yersem bir daha onu yiyemiyorum 4 kilo verdim oğlumda böyle olmadı sanırım acaba bu kizmi tatlıya dair herşeyden nefret ediyorum yeşil elma yiyebiliyorum
Aramıza hoş geldin
İnşallah ilk trimester ile biter bu durum
Açlıktan uyuyamıyorum aynı zamanda yiyemiyorum da

Geçecek Allah’ın izniyle
İnanın

Çok geçmiş olsunAllah sağlıkla tekrarını nasip etsin.

Bana geçen gebeliğimde prilam mucize bir buluş gibi gelmişti.Bu gebelikte 0 etki , başımı yastıktan kaldıramıyorum ve mide bulantısı devam ediyor.Doktora gittim halime bakınca anladı zaten ağlayacaktım nerdeyse evdeki çocuğuma bakamıyorum dedim uyutmayan bişey yazınprizin diye bir ilaç yazdı o uyutmuyor en azından uyumam ilaç nedenli değil genel gebelik yorgunluğu.Mükemmel diyemem sadece prilamdan daha iyi geldi akşama doğru etkisi geçince başlıyor yine mide ağrıları bulantıları.Gebeliğin en zor yanlarından biri bulantı benim için.

Sabırlar diliyorum, tez vakitte gönlünüzdeki gibi olsun her sey

Ya yine o kusmalarımı kesti çok şükür ama keyifli hareketli bir gün geçiremiyorum. Öyle kahvaltılar yemekler meyveler falan yiyemiyorum. Beklenti bu haptan tam olarak ne bilmiyorum ama bana etkisi de kusma kesmesi oldu o da nefes aldırdı bir nebze bir an önce sağlıkla keyifli kısımlarına geçmeyi diliyorum sağlıkla

Ben de aynıyım dışarı çıktığımda eskiden sevdiğim şeylerin tabelasını gördüğümde bir yemeğin ismini duyduğumda bile kötü oluyorumFolik asidi bile bazen içiyorum bazen içemiyorumGeçen gebelikte 18. Haftada geçti inşallah o kadar uzun sürmez.Son trimesterde mide yanmam vardı hep midemden çektim yani zaten hassastır onun çaresi var ama gaviscon, rennie falan kesiyor,şişe şişe bitirmişimdir.Tıp dünyası şu koku hassasiyeti ve bulantıyı da çözmeli artık

HilalKiraz senin belirtin var mı hiç ? Ben hiçbir şey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bişey korkmaya başladım
Benim şöyle bir şey başladı iki gündür maf oldum. Tansiyonum düşüyor ve baygınlık hissi geliyor. Kusma yok ama baş dönmesi ve mide bulantısı var yani dedikleri gibi 6-7 haftada birşeyler başlıyormuş demek ki. Bende de hiçbir şey yoktu. Oh ne güzel demiştim böyle devam eder. Bu arada oğluma hamile iken hiçbir şey yaşamadım, bunda belki havalar da çok sıcak ya etkisi de vardır. Bilmiyorum inşallah sende olmaz

İnşallah sağlıklıdır bebişler

İnşallah sağlıklıdır bebişler
İnşallah sağlıklıdır aklına böyle şeyler hiç getirme. Ben bazen oğlum kucağıma çok gelşyor, ağır da artık 17 kilo. Korkuyorum ama yavrumu da mahrum edemem bana ihtiyacı var sonuçta o da bebek. Sonra bir aydınlanma geliyor, Rabbim isterse bırakır, isterse alır. Bana karnımdaki yavrumu nasip ettiyse eğer ben taş taşısam karnımda kalır. Eskiden çocuk istemeyen kadınlar ağır işler yaparlarmış ki çocuk düşsün. Buna rağmen yaşayan o kadar bebiş varmış ki. Rabbim senin karnındaki benim karnındaki ve buradaki herkesin karnındaki bebişleri bizlere nasip etti. İnşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza Bu arada aynı haftalarda beta hcg hormonlarımız aynıydı. O da çok güzel gidiyor senin. Hiç endişelenme

Hiic morlainizi bozmayin kizlar ilk gebeligimde kizimda mide bulantilarim 7 haftalikken baslamisti ve 12. Haftaya kadar 5 kilo verip 46 ya dusmustum sonra diyetisyen esliginde kilo aldim kizimda 3.250 civari dogdu gayet iyiydi her seyi
Ay benimde 6. Haftada başladı 8+4 devam ediyor inşallah 12. Haftada biterse ona da razıyım hiç geçmeyecek gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…