Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ah canım benim ne yazacağımı bilmiyorum, ne denir bilmiyorum ama Rabbim ne verirse en hayırlısını verir unutma, vardır bunda da bi hayır diyip devam etmek zorundayız olan ve olmayan herşey için sımsıkı sarılıyorum sana canım benim

Kızlar merhaba herkese, sağlıkla kucağınıza alın inşallah öncelikle Ben de 2. Çocuk düşünüyorum 3 aydır deniyoruz ama bakalım nasip, henüz olmadı, gebe kalmayı kolaylaştıran uyguladığınız bi şey var mıdır önerilere açığım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sizler de sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Pek tat alacak dönemde değiliz ama yine de teşekkürler

Haklısınız ilk gebelik olunca biraz da kaygılı olunca yanlış düşüncelere boğuldum

Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok üzgünüm.. Rabbim tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Düşükler sağlıklı olmayan bebekler, böyle olması bebek için de sizin için de en iyisi ama gönle bunu anlatmak tabi ki çok zor

Maşallah Rabbim sağlıklı ömür versin inşallah şeyden sordum ya benimki erkek de, erkek bebekler daha mı bağımlı oluyor. Öyle diyorlar çevremde de. Zorlanacaksın falan diyorlar ki zorlanıyorum da
Ya kızımı ben bağımlı hale getirdim maalesef. Ben zor kavuştum kızıma ve doğumda ve sonrasında ölümden döndüm. Bebeğim yeni doğdu daha kucağıma bile alamadan eve gönderdim ben hastanelerde hayatta kalmaya çalışırken kızım evde bensiz annesiz kaldı o yüzden kavuştuğumda 1 dakika bile kucağımdan indirmek istemedim meme dışında uyuya kalsa ya da eşimin kucağında uyusa bile bensiz nasıl uyudu diye çok ağlıyordum. Bensiz kalmamalı psikolojisiyle mememden hiç ayırmadım benim dışımda kimsenin uyutmasına izin vermedim derken böyle bağımlı oldu

Yaa çok üzüldüm lohusa iken böyle şeyler olmuş iyi yapmışsın Nasıl olsa bırakacak bir vakit

Kızlar dün akşam kanamam oldu pembe bir kanama hemen doktora gittik kesede bebekde yerınde ilaç vs verdı bugun biraz daha azaldı kanama 5+6 dedi doktor kalp atışını duymadık aranızda kanama vs yasıyan oldumu bu süreçte

Benim 3. Haftada falan oldu ama çok değil peçeteye gelen. Sonra olmadı inşallah hiç olmaz bi daha

geçmiş olsun canım grupta okumuşsundur zaten kanama yaşamayan çok az kişi var tedirgin olma hiç boşuna, ilaç ne verdi progestan mı

Benım tam o zamanlarda ilk koyu kırmızı ardından koyu kahve lekelenmem oldu yerleşme zamanı bu gibi durumlar oluyor dedi bende hemen acile gitmiştim fitil başlamıstım tek o gece ve sabahu oldu daha sonrasında devamı gelmedi ama koyu renk çamur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…