- 20 Kasım 2019
- 4.158
- 5.497
- 158
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.581
Tansiyon dusuklugu zor olmali ben onu deneyimlemedim kizimda sadece mide bulantim vardi . Tansiyon skntisi olursa zor olur benim icindeEvet 6. Hafta ortasında başladı benim detansiyonum da çok düşük. Bayılacağım gibi hep
Ben 5+6ydim gözükmediInsallah gecicek canim cok nadiren duydum hamilelik boyunca devam edeni buyuk cogunlukta da 10. Haftadan itibaren azaliyor demisti doktorum.
Merhaba bende fitil olarak kullanıyorum fakat lekelenmem durmuyor fitil geride akıyor acaba etkisi yok mu diye düşünüyorum oral mı almam gerekiyor napmam lazım doktorumda izinde kafayı yemek üzereyimBen de hep fitil olarak kullanıyorum, bu durumu bir sorayım doktora belki oral almam daha iyi olur
Artık en hayırlı zaman ne zamansa o zaman dünyaya gelsin bıcırıklarAa tamam o zaman yine marttayım diye düşüneyim benarada şubata göz kırparız belki
Ben fitil şeklinde kullanmaya devam ediyorum hatta günde 3e çıkardı doktorum, akıyor evet ama etkisi oluyor lekelenmeniz sık sık oluyorsa başka bir doktora danışmayı deneyebilirsiniz. Benim doktorumun dediği kadarıyla titreşim olacak şeylerden kaçınması gerekiyormuş lekelenme yaşayanların yani 1 saatten uzun araç yolculuğu, yürüyüş haricinde spor, 3-4 kilodan fazla ağır kaldırma, bir yere ani uzanma, havuz, deniz, ilişki hepsi yasakMerhaba bende fitil olarak kullanıyorum fakat lekelenmem durmuyor fitil geride akıyor acaba etkisi yok mu diye düşünüyorum oral mı almam gerekiyor napmam lazım doktorumda izinde kafayı yemek üzereyim
Hamilelikte biraz düşük olması normalmiş canım. Benim de 10-6 hepHep yüksek olurdu böyle düşük hiç olmadı daha önce, bayılacakmoşım gibi yer çekiyor sanki. Teşekkür ederim yapıp içiyorum hemen
Geçmiş olsun izindeyken sizi başka birine yönlendirmesi lazım. Arayıp sorun. Belki iğne de verirler. Fitili olabildiğince içeri itin. Zaten sonrasında Birazı akıyor. Akması normal. Etki eder.Merhaba bende fitil olarak kullanıyorum fakat lekelenmem durmuyor fitil geride akıyor acaba etkisi yok mu diye düşünüyorum oral mı almam gerekiyor napmam lazım doktorumda izinde kafayı yemek üzereyim
pkosum var bebeğin boyutuna göre hoca 5+5 olduğumu söyledim adet tarihimi düzeltip bebeğin kalp atışlarını vajinal gördük. iki hafta sonra inşallah karından kalp atışını duyacağızzayy kızlar merhaba. yarın 6+5 oluyoruz ve kontrolümüz var 5+1'de sadece keseyi görmüştük 4,2 mm. normalde 30 temmuzda çağırdı hoca ama tatile gidiyormuş istersen bu hafta gel dedi. ben de o yüzden yarın gideceğim. kalp atışını duymama ihtimalim var mı sizce? ya da sadece vajinalden mi duyulur bu haftalardayken? artık kesenin içinde bebeği de görürüz diye umuyorumm
Bizde hem şubat hem mart grubundayız sende gelO zaman tahmin ettiğim gibi şubata kaymış oldum heralde bu durumda
Benim de hep 10-6Hamilelikte biraz düşük olması normalmiş canım. Benim de 10-6 hep
Keseniz kaç cmdi acaba benim bugün karından baktı embriyo yoktu 5+6pkosum var bebeğin boyutuna göre hoca 5+5 olduğumu söyledim adet tarihimi düzeltip bebeğin kalp atışlarını vajinal gördük. iki hafta sonra inşallah karından kalp atışını duyacağızz
Gittim sordum alt yüksek gelmiş diye doktoruma, tam sınırda ama tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi. Progestanın böyle bir etkisi mi var başka ilaç kullanmıyorum dedim, sanmıyorum dedi. Gelecek hafta diğer sonuçları almaya gidince kontrol kan vereceğimÇok sevindim inşallah hep iyi haberler alırız benımde dun baya peceteye geldi pembemsi doktor kesede bebekde yerınde dedi ama insan çok korkuyor alt neden yükselmiş acaba doktoruna sorsaydın keske
Canım en son 6+2de baktığında kesem 1 cmdi . Görünmemişti bebek. 7+0da gittiğimde bebeği gördüğü için hiç keseyi ölçmedi. Ama bebek henüz 6+0 dedi yani sen düşün.Keseniz kaç cmdi acaba benim bugün karından baktı embriyo yoktu 5+6
Evet öyle yapıyorum fakat kahverengi kırmızı leke gördüm bu normal miGeçmiş olsun izindeyken sizi başka birine yönlendirmesi lazım. Arayıp sorun. Belki iğne de verirler. Fitili olabildiğince içeri itin. Zaten sonrasında Birazı akıyor. Akması normal. Etki eder.
Anladım canım inşallah ben de görürümCanım en son 6+2de baktığında kesem 1 cmdi . Görünmemişti bebek. 7+0da gittiğimde bebeği gördüğü için hiç keseyi ölçmedi. Ama bebek henüz 6+0 dedi yani sen düşün.
Alt yükselmiş ne demek canım anlamadım ben merak ettimBenim ilk geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu, ama lekelenme şeklinde çamaşıra gelmedi hiç ve hep kırmızılı-pembeydi, kahverengi değildiher gün bir iki kere geldi, pazartesi muayene oldum bir şey yok dedi dr, yine de progestan başlayalım her ihtimale karşı dedi. 2 gün daha geldi kırmızılık, şimdilik yok gibi ama dün hiç olmadı, bugün de ultrason iyiydi çok şükür ama alt yükselmiş benim de progestan mı yaptı acaba bilemedim başka ilaç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?