Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bu doktor iletişim numarası vermedi maalesef. Bu yüzden değiştireceğim doktorumu. İlk hamileliğimde doktoruma gece gündüz danışabiliyordum. Sormadığım için de telaş oluyorum aslında
Özelse hastaneyi arayıp doktorun hemşiresinin numarasını isteyin. Yani hamilelikte doktor ulaşılabilir olmalı

Özelse hastaneyi arayıp doktorun hemşiresinin numarasını isteyin. Yani hamilelikte doktor ulaşılabilir olmalı
Evet çok önemli ulaşabilmek. Hiç sorun yaşamamıştım oğlumda. Bu kadın asla vermedi telefonunu, mesai saatleri içinde ulaşın dedi hastane numarasını verdi sadece. Ama onunla da ulaşamıyorum. Ben de 9 ay bununla uğraşmayayım dedim. Oğlumda gittiğim doktora gideceğim

Benimde dün kanamam olunca aşırı korktum sizin ne kadar sürdü kanamanız çok şükür şimdi bi probleminiz yok sanırım
Benim ilk geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu, ama lekelenme şeklinde çamaşıra gelmedi hiç ve hep kırmızılı-pembeydi, kahverengi değildi her gün bir iki kere geldi, pazartesi muayene oldum bir şey yok dedi dr, yine de progestan başlayalım her ihtimale karşı dedi. 2 gün daha geldi kırmızılık, şimdilik yok gibi ama dün hiç olmadı, bugün de ultrason iyiydi çok şükür ama alt yükselmiş benim de progestan mı yaptı acaba bilemedim başka ilaç kullanmadım

Sizinki henüz çok küçük bana o haftalarda vajinal bakıldı hep, ilk kez bugün karından baktı hatta o yüzden görünmemesi çok normal iki yöntem arasında baya fark oluyor ilk haftalarda canınızı sıkmayın

Progestan kullaniyorum ben de sürekli kullanacak miyiz acaba bunu

Ben de burda herkes karından gördü sanıyorum sanırım doktorum vajinal önermiyor o yüzden bakmadı benim merakli olduğumu bildiğim halde 10 gün sonra başka doktora gideceğim inşallah görürüm

Karından canım 5+6
Boyle goruntunun olmasi cok normal canim.
Ben de dun doktora gittim(yurtdisindayim) karindan bakar diye karnimi cektim. Yok dedi soyun))) alttan bakti. Ikinci keredir gidiyorum ve hep alttan bakiyor. Alttan cok net her seyi gore bildik bebegi de olcusunu de. Ama kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi. Yani 7+6 olunca. Sana soyleyecegim su ki endise etme
Eminim bana da karindan baksaydi boyle goruntu olurdu ki kesin olurdu çok normal.
Her doktorun calisma stili farkli iste

Evet heyecanla gittim keşke vajinal sorsaydı şimdi içim içimi yiyecek bekleyeceğiz başka çaresi yok

Evet heyecanla gittim keşke vajinal sorsaydı şimdi içim içimi yiyecek bekleyeceğiz başka çaresi yok
Endise etme InsAllah her sey guzel olacak. Ve hatirladigim kadariyla senin betan da yuksekdi. Bu da cok olumlu bir sey. Progestan fitile geldikde ise bana (kanama lekeleme olmadigi halde) gunde iki kere sabah aksam fitilini kullan dedi

Bir de senle haftalarimiz ayni:) benim sadece gec dollenme oldugu icin 15 haziran baz aliniyor. Normalde son adetim 9 haziran.
Dogum tarihi olarak da her sey yolunda giderse tahmini 20 mart yazdi.

Ben de burda herkes karından gördü sanıyorum sanırım doktorum vajinal önermiyor o yüzden bakmadı benim merakli olduğumu bildiğim halde 10 gün sonra başka doktora gideceğim inşallah görürüm
canım hiç telaş etme, henüz daha küçük ve haftaya köyde gideceğin bi doktor olursa ona gidersin kafan rahat eder.
vajinal çok önerilmiyor o sebeple biz acele edip hemen görmek istiyoruz bende öyleyim ama az daha sabır hiç korkma.
haftaya resmini atarsın inan bana

Bir de senle haftalarimiz ayni:) benim sadece gec dollenme oldugu icin 15 haziran baz aliniyor. Normalde son adetim 9 haziran.
Dogum tarihi olarak da her sey yolunda giderse tahmini 20 mart yazdi.
Yaa inşallah sağlıkla alırız kucağımıza evet betam 22sinde 32000 di , kese geçen hafta 7mmdi şimdi 16mmmiş karından tam olarak ne zaman gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…