- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.541
İçim rahatladı içinde de beyaz bi şey var sanki. Artık memlelette 10-15 gün sonra giderim5+5 de vajinal istemeseydim Bende duyamayacaktim bekleyip 7+1 de karından duyardım yani bugün stres yapma
Özelse hastaneyi arayıp doktorun hemşiresinin numarasını isteyin. Yani hamilelikte doktor ulaşılabilir olmalıBu doktor iletişim numarası vermedi maalesef. Bu yüzden değiştireceğim doktorumu. İlk hamileliğimde doktoruma gece gündüz danışabiliyordum. Sormadığım için de telaş oluyorum aslında
Evet çok önemli ulaşabilmek. Hiç sorun yaşamamıştım oğlumda. Bu kadın asla vermedi telefonunu, mesai saatleri içinde ulaşın dedi hastane numarasını verdi sadece. Ama onunla da ulaşamıyorum. Ben de 9 ay bununla uğraşmayayım dedim. Oğlumda gittiğim doktora gideceğimÖzelse hastaneyi arayıp doktorun hemşiresinin numarasını isteyin. Yani hamilelikte doktor ulaşılabilir olmalı
Benim ilk geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu, ama lekelenme şeklinde çamaşıra gelmedi hiç ve hep kırmızılı-pembeydi, kahverengi değildiBenimde dün kanamam olunca aşırı korktum sizin ne kadar sürdü kanamanız çok şükür şimdi bi probleminiz yok sanırım
Sizinki henüz çok küçük bana o haftalarda vajinal bakıldı hep, ilk kez bugün karından baktı hatta o yüzden görünmemesi çok normal iki yöntem arasında baya fark oluyor ilk haftalarda canınızı sıkmayınKızlar 5+6 yim hesaplamalarima göre sat 14 haziran geçen hafta 7mmdi bu hafta 16mm çıktı doktor hiçbir şey demedi küçük daha dedi işte memlekette doktora giderim dedim gidebilirsin ama 10 gün bekle dedi olumeuz konuşmadı benim modum düştü
Karından baktılar
Progestan kullaniyorum ben de sürekli kullanacak miyiz acaba bunuBenim ilk geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu, ama lekelenme şeklinde çamaşıra gelmedi hiç ve hep kırmızılı-pembeydi, kahverengi değildiher gün bir iki kere geldi, pazartesi muayene oldum bir şey yok dedi dr, yine de progestan başlayalım her ihtimale karşı dedi. 2 gün daha geldi kırmızılık, şimdilik yok gibi ama dün hiç olmadı, bugün de ultrason iyiydi çok şükür ama alt yükselmiş benim de progestan mı yaptı acaba bilemedim başka ilaç kullanmadım
Ben de burda herkes karından gördü sanıyorum sanırım doktorum vajinal önermiyor o yüzden bakmadı benim merakli olduğumu bildiğim halde 10 gün sonra başka doktora gideceğim inşallah görürümSizinki henüz çok küçük bana o haftalarda vajinal bakıldı hep, ilk kez bugün karından baktı hatta o yüzden görünmemesi çok normal iki yöntem arasında baya fark oluyor ilk haftalarda canınızı sıkmayın
Aaa bana bi şey demedi sürekli içiyorum.Progestanı benim doktorum kanama lekelenmeden sonra 10-12 gün sonra bıraktıyoruz dedi sonra olursa yeniden başlayabilirsin dedi
ben bıraktım dün gitmiştim doktora 10 gün kullanmıs oldum zaten ilk günden başka kanamam olmamıstı bir daha olmaz inşallahAaa bana bi şey demedi sürekli içiyorum.
Canim bu karindan olan goruntu mu? Bir de kac haftaliksin?Sanki minik beyaz bi parlaklık var
Ben şimdi aradım sürekli kullan dediben bıraktım dün gitmiştim doktora 10 gün kullanmıs oldum zaten ilk günden başka kanamam olmamıstı bir daha olmaz inşallah
Karından canım 5+6Canim bu karindan olan goruntu mu? Bir de kac haftaliksin?
Boyle goruntunun olmasi cok normal canim.Karından canım 5+6
Evet heyecanla gittim keşke vajinal sorsaydı şimdi içim içimi yiyecek bekleyeceğiz başka çaresi yokBoyle goruntunun olmasi cok normal canim.
Ben de dun doktora gittim(yurtdisindayim) karindan bakar diye karnimi cektim. Yok dedi soyun))) alttan bakti. Ikinci keredir gidiyorum ve hep alttan bakiyor. Alttan cok net her seyi gore bildik bebegi de olcusunu de. Ama kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi. Yani 7+6 olunca. Sana soyleyecegim su ki endise etme
Eminim bana da karindan baksaydi boyle goruntu olurdu ki kesin olurdu çok normal.
Her doktorun calisma stili farkli iste
Endise etme InsAllah her sey guzel olacak. Ve hatirladigim kadariyla senin betan da yuksekdi. Bu da cok olumlu bir sey. Progestan fitile geldikde ise bana (kanama lekeleme olmadigi halde) gunde iki kere sabah aksam fitilini kullan dediEvet heyecanla gittim keşke vajinal sorsaydı şimdi içim içimi yiyecek bekleyeceğiz başka çaresi yok
Bir de senle haftalarimiz ayni:) benim sadece gec dollenme oldugu icin 15 haziran baz aliniyor. Normalde son adetim 9 haziran.Evet heyecanla gittim keşke vajinal sorsaydı şimdi içim içimi yiyecek bekleyeceğiz başka çaresi yok
canım hiç telaş etme, henüz daha küçük ve haftaya köyde gideceğin bi doktor olursa ona gidersin kafan rahat eder.Ben de burda herkes karından gördü sanıyorum sanırım doktorum vajinal önermiyor o yüzden bakmadı benim merakli olduğumu bildiğim halde 10 gün sonra başka doktora gideceğim inşallah görürüm
Yaa inşallah sağlıkla alırız kucağımıza evet betam 22sinde 32000 di , kese geçen hafta 7mmdi şimdi 16mmmiş karından tam olarak ne zaman gördünüzBir de senle haftalarimiz ayni:) benim sadece gec dollenme oldugu icin 15 haziran baz aliniyor. Normalde son adetim 9 haziran.
Dogum tarihi olarak da her sey yolunda giderse tahmini 20 mart yazdi.
Bana karindan hic bakmadi.Yaa inşallah sağlıkla alırız kucağımıza evet betam 22sinde 32000 di , kese geçen hafta 7mmdi şimdi 16mmmiş karından tam olarak ne zaman gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?