- 1 Mart 2023
- 111
- 101
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.601
Alt karaciğer değeri. Bugün gebelikte alınan rutin kanları vermiştim(devlette genelde kalp atımından sonra alıyorlar) sonuçlarımda alt sınırda çıktı. Normalde mesela aşırı ilaç kullanımı, bitkisel ilaçları abartınca ya da karaciğerle ilgili sıkıntılarda yükselebilir. Ama bugün doktorum bunun geçici bir durum olduğunu söyledi, ara sıra dalgalanma olabilirmiş, haftaya kontrol bakarız dedi. Mesela bir ay önce tsh 3,6ydı benim, bugün 2,5 çıkmışAlt yükselmiş ne demek canım anlamadım ben merak ettim
Ben de kendimi tuzluyorumBen tuzlu ayrandan sonra iyi oldum şu an normale döndüm
Ay evet. Allah nasip ederse Şubat annesi olucam yüksek ihtimal. İkinci sezeryan olacağı için. Bir de ben çok tutamam bebeği zaten
Pazartesi 5+6 isen bebişi görürsün arkadaşımKızlar selam benim ikinci gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı betam düzenli artmıyordu başından beri zaten şuan düzenli artıyor 11500’e kadar çıktık. Pazartesi randevu aldım 5+6 olacak pazartesi bebiş ultrasonda görünür mü? Kalp atışını kaçıncı haftada duyuyoruz o kadar heyecanlıyım aynı zamanda ilk gebeliğimde dolayı o kadar ürkeğim ki
Çok mantıklı iki tarafta da takılayım o zaman
Ben bugün 5+6 da göremedim canım,vajinaldan gözükür belki.Kızlar selam benim ikinci gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı betam düzenli artmıyordu başından beri zaten şuan düzenli artıyor 11500’e kadar çıktık. Pazartesi randevu aldım 5+6 olacak pazartesi bebiş ultrasonda görünür mü? Kalp atışını kaçıncı haftada duyuyoruz o kadar heyecanlıyım aynı zamanda ilk gebeliğimde dolayı o kadar ürkeğim ki
Ben dun 5+6 net gordum canim. Ama vajinal baktirarak. Doktorum oyle bakiyor erken haftalarda. Kalp atisi icin de acele etme. Pztesi bebegi gor 2 hafta sonra da kalp atisi icin gidersinKızlar selam benim ikinci gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı betam düzenli artmıyordu başından beri zaten şuan düzenli artıyor 11500’e kadar çıktık. Pazartesi randevu aldım 5+6 olacak pazartesi bebiş ultrasonda görünür mü? Kalp atışını kaçıncı haftada duyuyoruz o kadar heyecanlıyım aynı zamanda ilk gebeliğimde dolayı o kadar ürkeğim ki
Bence gaz oluyor biz hissetmesek de ben de sanki 5 ayliğim gibi karnım şiş rahatsız hissettiriyor. Bağırsaklar aşırı etkileniyor gebelikten onun etkisiyle olabilir canım.Kızlar bir şey soracağım aklıma takılıyor, benim bu alt karnım yani özel bölgemin üstü hep böyle gergin gibi sert gibi hep bir huzursuz, tam ağrı gibi diyemem kramp gibi falan değil ama tam tanımlayamıyorum, sizin de öyle mi
Canim ne gozukmedi kese mi ?Ben 5+6ydim gözükmedisıkışıktım halbuki ama bilmiyorum
Yok canım karından keseye baktı yolksac embriyo vs gözükmedi ama normalmiş sanirim,vajinal bakmadıCanim ne gozukmedi kese mi ?
Canim daha erken bence ben 5+1 de gittigimde kese netti yolkta cok kucuk sekilde gorunmustu karindan ama doktorun cihazi cok farkettiriyo bazilari daha eski bazilari daha yeni oluyor bence ondandirYok canım karından keseye baktı yolksac embriyo vs gözükmedi ama normalmiş sanirim,vajinal bakmadı
Eki Görüntüle 3622133
10 gün sonra falan tekrar gideceğim inşallah her şey yolundadırCanim daha erken bence ben 5+1 de gittigimde kese netti yolkta cok kucuk sekilde gorunmustu karindan ama doktorun cihazi cok farkettiriyo bazilari daha eski bazilari daha yeni oluyor bence ondandir
Olabilir haklısınBence gaz oluyor biz hissetmesek de ben de sanki 5 ayliğim gibi karnım şiş rahatsız hissettiriyor. Bağırsaklar aşırı etkileniyor gebelikten onun etkisiyle olabilir canım.
Ben isterdim baksaydı keşke shsh. Dün tesadüfen bi arkadaşımın boş gebelik geçirdiğini öğrendim o yüzden acaba mı bi dedim bulantım falan da olmayınca. Biraz sabırsızım.Olabilir haklısınbu arada yine söylüyorum ben 3 kez muayene oldum, üçünde de karından göremedik hep vajinal baktık o yüzden yani bir sorun yoktur endişelenme, mesele ilk haftalarda karından görmek biraz sıkıntılı, vajinal daha net ama onu da herkes istemiyor
Ben kullanmadım ama içeriğine baktım. Folbiolü bırakmakla iyi yapmışsın. Folbiotic daha iyi. Alman gereken miktar var içeriğindeKızlar doktor folbiol vermişti sonra değiştirmek istediğimi söyledim folbiotic verdi nasıl sizce bilginiz var mı kullanan var mı
Canım küçük olduğu için öyle diyorlar. Ben de senin gibi 5 haftalık gittim 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediler. 12 gün sonra gittim 7+1 de kalp pirpirini gördüm. Bana da doktor çok küçük o yüzden kalp atışını acmiycam ısı vermem gerekiyor sesi duymak için dedi ona da gerek yok dediKızlar 5+6 yim hesaplamalarima göre sat 14 haziran geçen hafta 7mmdi bu hafta 16mm çıktı doktor hiçbir şey demedi küçük daha dedi işte memlekette doktora giderim dedim gidebilirsin ama 10 gün bekle dedi olumeuz konuşmadı benim modum düştü
Karından baktılar
Benim oğlum 1 hafta önden gidiyordu 38+1 de doğmuştu. Belli olmuyor haftalarMerhaba ben de bugün gittim doktoruma normalde 7+6 olmamız gerekirken 8+6 olarak hesapladı bugün. Bu durumda doğum tarihi de geri gelmiş oluyor değil mi? Bilmediğimden soruyorum
Belirtilerin gelip gitmesi normal denildi grupta, bende de olmuştu ben de sormuştumDünden bu yana aşırı olan bulantım neredeyse yok hala geldi. 7+3 normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?