- 28 Ocak 2024
- 766
- 330
- 23
- 26
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.561
Çok sevindim inşallah hep iyi haberler alırız benımde dun baya peceteye geldi pembemsi doktor kesede bebekde yerınde dedi ama insan çok korkuyor alt neden yükselmiş acaba doktoruna sorsaydın keskeBenim ilk geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu, ama lekelenme şeklinde çamaşıra gelmedi hiç ve hep kırmızılı-pembeydi, kahverengi değildiher gün bir iki kere geldi, pazartesi muayene oldum bir şey yok dedi dr, yine de progestan başlayalım her ihtimale karşı dedi. 2 gün daha geldi kırmızılık, şimdilik yok gibi ama dün hiç olmadı, bugün de ultrason iyiydi çok şükür ama alt yükselmiş benim de progestan mı yaptı acaba bilemedim başka ilaç kullanmadım
sizi şubat grubuna alalımMerhaba ben de bugün gittim doktoruma normalde 7+6 olmamız gerekirken 8+6 olarak hesapladı bugün. Bu durumda doğum tarihi de geri gelmiş oluyor değil mi? Bilmediğimden soruyorum
İnşallah canıımcanım hiç telaş etme, henüz daha küçük ve haftaya köyde gideceğin bi doktor olursa ona gidersin kafan rahat eder.
vajinal çok önerilmiyor o sebeple biz acele edip hemen görmek istiyoruz bende öyleyim ama az daha sabır hiç korkma.
haftaya resmini atarsın inan bana
Yaa ben gidip birine vajinal mi baktirsamBana karindan hic bakmadi.
Dun 2ci ziyaretim (5+6 dun ) ve vaginal bakti
Tamam işte o beyazlık bebek olacak no panicİçim rahatladı içinde de beyaz bi şey var sanki. Artık memlelette 10-15 gün sonra giderim
Icinizde kalip endise edeceginize bence gidip baktirin ve rahatlayin:)Yaa ben gidip birine vajinal mi baktirsam
Eşim kızıyor ama memlekete gidince gizli gizli giderim belkiIcinizde kalip endise edeceginize bence gidip baktirin ve rahatlayin:)
Ama yine de diyorum endise edecek durum yok . Tum degerleriniz kese olcusu hepsi cok guzel ve yerindeYaa ben gidip birine vajinal mi baktirsam
Teşekkür ederim rahatladımAma yine de diyorum endise edecek durum yok . Tum degerleriniz kese olcusu hepsi cok guzel ve yerinde
O zaman tahmin ettiğim gibi şubata kaymış oldum heralde bu durumdasizi şubat grubuna alalımmaşallahhh süper haber bu canım :)
Canım ben 6+4 te vajinal ultrason ile bebeği ve kalp atışını gördüm, karından kese gözükürdü yalnızca. İçin rahat olsun. Bir sonraki muayenende göreceksin bebişiniKarından canım 5+6
O değişiyorMerhaba ben de bugün gittim doktoruma normalde 7+6 olmamız gerekirken 8+6 olarak hesapladı bugün. Bu durumda doğum tarihi de geri gelmiş oluyor değil mi? Bilmediğimden soruyorum
Bir haftada 2 kilo almışııım nolacak böyle kızlar
Bir haftada 2 kilo almışııım nolacak böyle kızlar
Hiç modun düşmesin gercekten daha küçük haftan doktoru dinle 10 gun bekle en azından o zaman bebisi sagsalim goreceksin insallahKızlar 5+6 yim hesaplamalarima göre sat 14 haziran geçen hafta 7mmdi bu hafta 16mm çıktı doktor hiçbir şey demedi küçük daha dedi işte memlekette doktora giderim dedim gidebilirsin ama 10 gün bekle dedi olumeuz konuşmadı benim modum düştü
Karından baktılar
Ay ben de ya aşırı yemiyorum ama ödem tuttu çokoff bende hamile kaldigimdan beri 3 kg almışım ve asiri yeme durumuda yok offf zaten kiloluyum napacagiz boyle biz sanada acil sifalar diliyorum
Neyse sağlıklı olsunlarda ne yapalim diyet yaparızAy ben de ya aşırı yemiyorum ama ödem tuttu çok
Ultrasonda mı vajinal miNeyse sağlıklı olsunlarda ne yapalim diyet yaparızbuarada ben ilk doktor muayenesine tam 6+0 Ken gittim ve girmeden 1 bucuk litre su içtim idrara sıkışık olayim rahat gorsun diye şak diye gordu bence faydasi var dene
Aa tamam o zaman yine marttayım diye düşüneyim benO değişiyorbenim kızım ultrasonda ölçümleri hep 2 hafta önden gidiyordu, son adete göre tahmini doğum tarihi 9 Marttaydı ama benim kız 11 Mart'ta doğdu 40+2'de yani bu durum doğum şekline göre de değişiyor ben normal doğum beklediğim için bir de ilerleyen haftalarda dengelenedebiliyor haftası, o yüzden doktorlar tahmini doğum tarihini son adete göre veriyor
Karından canım ben vajinal doktorum istesede yok derim asla sevmiyorum ki doktorumda vajinale gerek yok seni rahatsiz etmek istemem dedi. bu 2.bebegim daha hic alttan muayenem olmadı cunku ilkindede direk sezeryan olcam ben diye gittim doktorun yaninaUltrasonda mı vajinal miben alirim zaten kendimi biliyorum tuttuğum halde böyleyseeee tutmadığımda 40’kilo falan alirim
Insallah gecicek canim cok nadiren duydum hamilelik boyunca devam edeni buyuk cogunlukta da 10. Haftadan itibaren azaliyor demisti doktorum.Ay benimde 6. Haftada başladı 8+4 devam ediyorinşallah 12. Haftada biterse ona da razıyım hiç geçmeyecek gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?