Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Çok sevindim inşallah hep iyi haberler alırız benımde dun baya peceteye geldi pembemsi doktor kesede bebekde yerınde dedi ama insan çok korkuyor alt neden yükselmiş acaba doktoruna sorsaydın keske

Merhaba ben de bugün gittim doktoruma normalde 7+6 olmamız gerekirken 8+6 olarak hesapladı bugün. Bu durumda doğum tarihi de geri gelmiş oluyor değil mi? Bilmediğimden soruyorum
O değişiyor benim kızım ultrasonda ölçümleri hep 2 hafta önden gidiyordu, son adete göre tahmini doğum tarihi 9 Marttaydı ama benim kız 11 Mart'ta doğdu 40+2'de yani bu durum doğum şekline göre de değişiyor ben normal doğum beklediğim için bir de ilerleyen haftalarda dengelenedebiliyor haftası, o yüzden doktorlar tahmini doğum tarihini son adete göre veriyor

Hiç modun düşmesin gercekten daha küçük haftan doktoru dinle 10 gun bekle en azından o zaman bebisi sagsalim goreceksin insallah

Neyse sağlıklı olsunlarda ne yapalim diyet yaparız buarada ben ilk doktor muayenesine tam 6+0 Ken gittim ve girmeden 1 bucuk litre su içtim idrara sıkışık olayim rahat gorsun diye şak diye gordu bence faydasi var dene
Ultrasonda mı vajinal mi ben alirim zaten kendimi biliyorum tuttuğum halde böyleyseeee tutmadığımda 40’kilo falan alirim

Aa tamam o zaman yine marttayım diye düşüneyim ben arada şubata göz kırparız belki

Ultrasonda mı vajinal mi ben alirim zaten kendimi biliyorum tuttuğum halde böyleyseeee tutmadığımda 40’kilo falan alirim
Karından canım ben vajinal doktorum istesede yok derim asla sevmiyorum ki doktorumda vajinale gerek yok seni rahatsiz etmek istemem dedi. bu 2.bebegim daha hic alttan muayenem olmadı cunku ilkindede direk sezeryan olcam ben diye gittim doktorun yanina

Ay benimde 6. Haftada başladı 8+4 devam ediyor inşallah 12. Haftada biterse ona da razıyım hiç geçmeyecek gibi duruyor
Insallah gecicek canim cok nadiren duydum hamilelik boyunca devam edeni buyuk cogunlukta da 10. Haftadan itibaren azaliyor demisti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…