Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ben diyetisyene başlamıştım gebelik beslenmesi için online.Ama şimdi ara verdim memleketteyim diye evde duramiyorum çok.Yine bu diyetisyenle düğün zamanimda 5 kg vermiştim
Bende araştırıyorum, gittiğimde hastanede var bi tane ama hastaneden mi yoksa dışardan mı daha faydalı olur onu bilemedim.

Çok teşekkür ederim yorumunuz çok içten

Hangi şehirde canım? Bursadayım ben. Yüz yüze de göreyim isterim online şeylere çok alışamadım da
ben ankaradayım bir diyetisyen takip ediyordum çok başarılı görünüyor ama bursada diye gidemeyeceğim için ve online istemediğim için hizmet almadım tabii. dyt.hilsu instagram kullanıcı adı, bak istersen canım nilüfer'deymiş

Aa görmüştüm bu hanımefendiyi. Bir kaç kişi daha var aklımda, bakalım kontrol edilmeye cesaret edince başlıcam

Kızlar selam bende aranıza dahıl olucam sanırım kanda netleştırmedım daha ama sigara ıcen varmı aranızda ilk hamilelıkte hemen bırakmıştım ama bunda zorlayacak gıbı hisedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…