- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.921
SelamKızlar selam bende aranıza dahıl olucam sanırım kanda netleştırmedım daha ama sigara ıcen varmı aranızda ilk hamilelıkte hemen bırakmıştım ama bunda zorlayacak gıbı hisedıyorum
Ben kullanıyorum ama abartmadan normalde gunde bır pakete yakın ıcıyordum suan max 5 tane falanKızlar selam bende aranıza dahıl olucam sanırım kanda netleştırmedım daha ama sigara ıcen varmı aranızda ilk hamilelıkte hemen bırakmıştım ama bunda zorlayacak gıbı hisedıyorum
Yemek fotoğrafı görsem kilo alıyorumBen zaten çok müsaitim kilo almaya
Benim 4.5.6.haftalarda fazla belirtilerim olmadı daha çok uyku yapıyordu ve iştahsızlık vardı. Daha sonra kokuda hassasiyet başladı ki ben parfüm krem vs. Çok severdimBu zamana kadar ne belirtileriniz hangi haftalarda olmuştuu? biz de 6+2 oldukk :)
İlk gebelikte bende direk bıraktım kanda ögrendıgım gibş ama şuan benı zorlayacak gibi içmek ıstemıyorum ama doktora sorucum günlük 3 4 ne derse artık stres oluyorum sürekli ağlama modundayımSelam
Ben de ilk başta çok zorlandım ama şu an zorlamıyor şükür
Bende siz gibiyim bı pakete yakın günde içerdim ama günlük bende öyle kota yapsam kendıme ıyı olur bı oğlum var 5 yaşına girşcek ağlama modundayım hep haksızlık yapacakmıyım diyee kendımı yedim bitirdimBen kullanıyorum ama abartmadan normalde gunde bır pakete yakın ıcıyordum suan max 5 tane falan
Bana dedi ki stres yapmaktansa günde 3 taneye kadar içebilirsin kent white var nikotini çok az. Stres daha zararlı dedi. İnanın ben de ilk haftalarda ağladım şu an rahatım. Azalttıkça istek azaliyor.İlk gebelikte bende direk bıraktım kanda ögrendıgım gibş ama şuan benı zorlayacak gibi içmek ıstemıyorum ama doktora sorucum günlük 3 4 ne derse artık stres oluyorum sürekli ağlama modundayım
Ondan alayım ozaman bende içmek ıstemıyorum ama şuan kendımı hiç iyi hissetmiyorum herşeye ağlıyorum benBana dedi ki stres yapmaktansa günde 3 taneye kadar içebilirsin kent white var nikotini çok az. Stres daha zararlı dedi. İnanın ben de ilk haftalarda ağladım şu an rahatım. Azalttıkça istek azaliyor.
Kendinizi sıkmayın stres daha zararlıOndan alayım ozaman bende içmek ıstemıyorum ama şuan kendımı hiç iyi hissetmiyorum herşeye ağlıyorum ben
KeşkeKendinizi sıkmayın stres daha zararlı
12 temmuz bat. Kese göründü 6+3 üm şu anKeşke
Sizin en son bat tarıhınız ne zaman doktora gıttınız mı kese ıcın
25 hazıran benımde en son bat 4+5 gitsem gözükür diye düşünüyorum12 temmuz bat. Kese göründü 6+3 üm şu an
tebrikler! ben de 41 yaşındayım, hem hamilelik hem sonrasını düşününce biraz tedirgin ediyor yaş meselesi. sizde durum nasıl? tüp bebek süreciniz de baya hızlı olmuş gerçektenmerhaba kızlar .ben 42 yaşındayım 2 senelik evliyim tüp bebek ile maceramız 27 haziran 2025 te başladı, 4 temmuzda yumurta toplandı 7 temmuzda transfer oldu 21 temmuzda pozitif ile aranıza katıldık bizde.Bizim sürecimiz hızlı oldu kesemizi gördük ama ayın 6 ağustosta kalp atışlarını duyacağız mercimeğimizin .hepimizin bu güzel bir o kadar heyecanlı süreci inşAllah kolaylıkla geçer
Hiç içmemek daha iyi tabi ama ne kadar az içersen o kadar iyiBende siz gibiyim bı pakete yakın günde içerdim ama günlük bende öyle kota yapsam kendıme ıyı olur bı oğlum var 5 yaşına girşcek ağlama modundayım hep haksızlık yapacakmıyım diyee kendımı yedim bitirdim
Nasılsın canım merak ettimyok hayır görmemiştim. Pazartesi çağırmıştı doktorum
Doktor vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma baktı pco olduğunu söyledi. ancak herhangi. bir olumsuzluk görmedi. Rahim duvarın güzelce kalınlaşmış 8inde gel kesemize bakalım dediBugün doktor kontrolünden sonra buraya yazıp haberdar edin lütfen
canım iyiyim içim rahatladı en azından doktorum sorun olmadığını belirttiNasılsın canım merak ettim
inşallah doktor iyi şeyler söyler. kaçıncı haftadasınız? kalp atışını duydunuz mu?
Kanama alanı 2 hafta önce bende de vardi dru. Bunun için iki serum taktı progestan iğne başladı haftada 2 gün ve ek olarak endol 25mg verdi 1 hafta sonra kanama alanı görülmedi. Kahverengi lekeler de bitti şükür . 2 hafta daha kullan bırakırız dedi Dr unuza bir sorsanız mi belki size de tavsiye eder.6+3 deyim kanama oldugunda 5. Haftanın içindeydim o zaman duyamamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?