Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bu zamana kadar ne belirtileriniz hangi haftalarda olmuştuu? biz de 6+2 oldukk :)
Benim 4.5.6.haftalarda fazla belirtilerim olmadı daha çok uyku yapıyordu ve iştahsızlık vardı. Daha sonra kokuda hassasiyet başladı ki ben parfüm krem vs. Çok severdim8.haftamda şiddetli baş ağrılarım başladı ama şuan biraz daha iyim inşallah tekrarlamaz. Özellikle akşamları midemi çok şiş hissediyorum gaz sancısı oluyor. Yemeklerdede acıktığımı hissettiğim de hemen yiyecem yoksa midem bulanıyor gibi oluyor.Aç kalmamaya çalışıyorum azar azar yiyorum.
Ayyy maşallah maşallah senin içinde çoook sevindim.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Selam
Ben de ilk başta çok zorlandım ama şu an zorlamıyor şükür
İlk gebelikte bende direk bıraktım kanda ögrendıgım gibş ama şuan benı zorlayacak gibi içmek ıstemıyorum ama doktora sorucum günlük 3 4 ne derse artık stres oluyorum sürekli ağlama modundayım

Ben kullanıyorum ama abartmadan normalde gunde bır pakete yakın ıcıyordum suan max 5 tane falan
Bende siz gibiyim bı pakete yakın günde içerdim ama günlük bende öyle kota yapsam kendıme ıyı olur bı oğlum var 5 yaşına girşcek ağlama modundayım hep haksızlık yapacakmıyım diyee kendımı yedim bitirdim

İlk gebelikte bende direk bıraktım kanda ögrendıgım gibş ama şuan benı zorlayacak gibi içmek ıstemıyorum ama doktora sorucum günlük 3 4 ne derse artık stres oluyorum sürekli ağlama modundayım
Bana dedi ki stres yapmaktansa günde 3 taneye kadar içebilirsin kent white var nikotini çok az. Stres daha zararlı dedi. İnanın ben de ilk haftalarda ağladım şu an rahatım. Azalttıkça istek azaliyor.

Bana dedi ki stres yapmaktansa günde 3 taneye kadar içebilirsin kent white var nikotini çok az. Stres daha zararlı dedi. İnanın ben de ilk haftalarda ağladım şu an rahatım. Azalttıkça istek azaliyor.
Ondan alayım ozaman bende içmek ıstemıyorum ama şuan kendımı hiç iyi hissetmiyorum herşeye ağlıyorum ben

merhaba kızlar .ben 42 yaşındayım 2 senelik evliyim tüp bebek ile maceramız 27 haziran 2025 te başladı, 4 temmuzda yumurta toplandı 7 temmuzda transfer oldu 21 temmuzda pozitif ile aranıza katıldık bizde.Bizim sürecimiz hızlı oldu kesemizi gördük ama ayın 6 ağustosta kalp atışlarını duyacağız mercimeğimizin .hepimizin bu güzel bir o kadar heyecanlı süreci inşAllah kolaylıkla geçer

tebrikler! ben de 41 yaşındayım, hem hamilelik hem sonrasını düşününce biraz tedirgin ediyor yaş meselesi. sizde durum nasıl? tüp bebek süreciniz de baya hızlı olmuş gerçekten umarım hamileliğiniz de sorunsuz geçer.

inşallah doktor iyi şeyler söyler. kaçıncı haftadasınız? kalp atışını duydunuz mu?

6+3 deyim kanama oldugunda 5. Haftanın içindeydim o zaman duyamamıştık
Kanama alanı 2 hafta önce bende de vardi dru. Bunun için iki serum taktı progestan iğne başladı haftada 2 gün ve ek olarak endol 25mg verdi 1 hafta sonra kanama alanı görülmedi. Kahverengi lekeler de bitti şükür . 2 hafta daha kullan bırakırız dedi Dr unuza bir sorsanız mi belki size de tavsiye eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…