- 25 Eylül 2024
- 1.682
- 910
- 38
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.321
MaşallahSelam Mart anneleri aranıza yeni katıldım. 12. Haftayım. Bir cinsiyet tahmininizi almak isterim
Selam Mart anneleri aranıza yeni katıldım. 12. Haftayım. Bir cinsiyet tahmininizi almak isterim
Hahahah evet benimde içimden erkek geçti bu sebepleRahat bir çocuk gibi duruyor. O yüzden erkek diyorumayaklarını falan açmış yatmış. Keyfi yerinde
Deniyim teşekkür ederimCanım aktardan nane yağı alıp sürsen, ağrıyan tarafına da buz koyup bekletsen biraz uyuşturur sakinleştirir
2 tane 20 lik diş çıkıyo yeri yokmuş çekilmesi lazımmış bi tanede sağlam dolgu ağrıyor açıp bakmam lazım dedi maalesefYüzeysel çürüklerde uyuşturmadsn işlem yapabiliyorlar. Doktora.gorundun mu
Nereden aldınız bu fiyatı? Ben de İzmirdeyim fikir olsun isterim. En az 10. Haftanın içinde olmak mı gerekiyor 10 ve sonrası değil mi?Bende bugün İzmir’den fiyat aldım 16.000 TL dediler. Mecbur yaptıricaz. 10. Hafta içinde olmanız gerekiyor dediler. Cumartesi günü gidip kan tahlili vereceğim. 10 güne çıkar dediler. Umarım benimde tertemiz çıkar.
Zamanlama kötü olmuş2 tane 20 lik diş çıkıyo yeri yokmuş çekilmesi lazımmış bi tanede sağlam dolgu ağrıyor açıp bakmam lazım dedi maalesef
Benim eşim de balık, hatta eski eşim deBaktım balıktan kurtuluş yok dur güzelleştireyim bari dedim :)
Ben 12. haftada yaptırdım tam, sonuç bekliyorum şu an inşallah güzel haberler alırsınızKızlar 10. Haftaya doğru gidiyorum. Önemli bir sorum var. Fetal DNA testi yaptırdınız mı ???
10.hafta sonrasi genelde sirketler yapiyorlar. Ama doktorlar 11 sonrasi oneriyor. Bebegin dnasinin anne kanina gecmesi icin. Bazen gecmeye bile bilir. Eger asiri kilonuz yoksa rahatca ede bilirsiniz testi. Ben bugun tam 11.haftamda verdim. Ve adamlari resmen delirttim ya cikmazsa sonuc falan diyeNereden aldınız bu fiyatı? Ben de İzmirdeyim fikir olsun isterim. En az 10. Haftanın içinde olmak mı gerekiyor 10 ve sonrası değil mi?
Erkek)Selam Mart anneleri aranıza yeni katıldım. 12. Haftayım. Bir cinsiyet tahmininizi almak isterim
Sizin baya çokmuş ağıran diş benimde agiriyo ama bı tanesi o da hafif dolgulu dişim köşeden kırılmış sanki hava aldıkça sızlıyor bu şekilde idare edebiliyorum randevuma daha var gidince ilk kadın doğuma sorup sonra dişciye gideceğim müsade ederse duruma göre çok geçmiş olsun daha kaç haftalıksiniz sonuna kadar o acida çekilmez ki bi yolu vardır elbet2 tane 20 lik diş çıkıyo yeri yokmuş çekilmesi lazımmış bi tanede sağlam dolgu ağrıyor açıp bakmam lazım dedi maalesef
Canim hayirli ugurlu saglikla olsun insallahKızlar biliyorsunuz hastanedeyim hala
2 normal doğumum var ve dün Dr umla görüştüm bunu sezeryan yapıp tüplerimi bağlatmak istiyorum
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
8 kg verdim ve çok zor ilerliyor
Dr da kesinlikle bağla çünkü çok çok zor ilerliyor hamileliğin dedi
40 yıllık Dr ve bu kadar inatçı hiperemezis ilk defa gördüm diyor
Doğum tarihi için 26.02.26 yı düşünüyorum38+4 oluyor nasipse
Çok heyecanlı yaaa
Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba ben de izmirdeyim. Doktorumun yönlendirmesiyle panorama natera firmasına kan verdim. Onları aradık evimize gelip kan aldılar yani. 480 dolardı yurtdışına gidecek kan. Takip numarası da verdiler. Sonuç raporunu ve cinsiyeti doktora verecekler ama istersek bize de ekstra atabileceklerini söylediler. Ben 12.haftada verdim hafta olayına hakim değilim ama eğer alınan kandan sonuç alınmazsa 2.kez ücretsiz tekrar kan alacaklarını söylediler. Söylemeyi unuttum 3 paket vardı. Ben orta paketi yaptırdım. Doktor da firma da onu önerdi.Nereden aldınız bu fiyatı? Ben de İzmirdeyim fikir olsun isterim. En az 10. Haftanın içinde olmak mı gerekiyor 10 ve sonrası değil mi?
Ben bunu YouTube da videoda izledim 11.haftanın içindeyken aşırı tükürük üretimi başlıyormuşKızlar bana yeni güncelleme geldi bugün. İnanılmaz tükürük üretiyorum ve yutamıyorumne alaka bilmiyorum ama sürekli tükürme ihtiyacı duyuyorum
Ama ben böyle nasıl topluma karışıcam bilmiyorum işe de başlamak üzereyimBen bunu YouTube da videoda izledim 11.haftanın içindeyken aşırı tükürük üretimi başlıyormuş
12+2 yim şimdilik ulturasonda 1 hafta önce gidiyo tabii ama yasal olarakta 13 biterse gidebilirsin dişçiye demişti doktorumSizin baya çokmuş ağıran diş benimde agiriyo ama bı tanesi o da hafif dolgulu dişim köşeden kırılmış sanki hava aldıkça sızlıyor bu şekilde idare edebiliyorum randevuma daha var gidince ilk kadın doğuma sorup sonra dişciye gideceğim müsade ederse duruma göre çok geçmiş olsun daha kaç haftalıksiniz sonuna kadar o acida çekilmez ki bi yolu vardır elbet
Olabildiğince tutmaya calıs illa geçecektir her haftanın başka güncellemesi var anlaşılanAma ben böyle nasıl topluma karışıcam bilmiyorum işe de başlamak üzereyimelimde sürekli peçeteye tükürüyorum hiç hoş görünmüyor cidden
Gerçekten bebeklerin atak dönemleri gibiyizOlabildiğince tutmaya calıs illa geçecektir her haftanın başka güncellemesi var anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?