Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Nereden aldınız bu fiyatı? Ben de İzmirdeyim fikir olsun isterim. En az 10. Haftanın içinde olmak mı gerekiyor 10 ve sonrası değil mi?

Nereden aldınız bu fiyatı? Ben de İzmirdeyim fikir olsun isterim. En az 10. Haftanın içinde olmak mı gerekiyor 10 ve sonrası değil mi?
10.hafta sonrasi genelde sirketler yapiyorlar. Ama doktorlar 11 sonrasi oneriyor. Bebegin dnasinin anne kanina gecmesi icin. Bazen gecmeye bile bilir. Eger asiri kilonuz yoksa rahatca ede bilirsiniz testi. Ben bugun tam 11.haftamda verdim. Ve adamlari resmen delirttim ya cikmazsa sonuc falan diyeonlar da cikmazsa 14.haftada ucretsiz sirket yapiyor dedi)

2 tane 20 lik diş çıkıyo yeri yokmuş çekilmesi lazımmış bi tanede sağlam dolgu ağrıyor açıp bakmam lazım dedi maalesef
Sizin baya çokmuş ağıran diş benimde agiriyo ama bı tanesi o da hafif dolgulu dişim köşeden kırılmış sanki hava aldıkça sızlıyor bu şekilde idare edebiliyorum randevuma daha var gidince ilk kadın doğuma sorup sonra dişciye gideceğim müsade ederse duruma göre çok geçmiş olsun daha kaç haftalıksiniz sonuna kadar o acida çekilmez ki bi yolu vardır elbet

Canim hayirli ugurlu saglikla olsun insallah konudan bagimsiz bir sey sormak istiyorum 2. Dogumun nasildi ilkine gore ? Benim ilk dogumum normaldi 2. Daha kolay oluyor diyorlar oyle miydi sence ?

Merhaba ben de izmirdeyim. Doktorumun yönlendirmesiyle panorama natera firmasına kan verdim. Onları aradık evimize gelip kan aldılar yani. 480 dolardı yurtdışına gidecek kan. Takip numarası da verdiler. Sonuç raporunu ve cinsiyeti doktora verecekler ama istersek bize de ekstra atabileceklerini söylediler. Ben 12.haftada verdim hafta olayına hakim değilim ama eğer alınan kandan sonuç alınmazsa 2.kez ücretsiz tekrar kan alacaklarını söylediler. Söylemeyi unuttum 3 paket vardı. Ben orta paketi yaptırdım. Doktor da firma da onu önerdi.

Son düzenleme:
Kızlar bana yeni güncelleme geldi bugün. İnanılmaz tükürük üretiyorum ve yutamıyorum ne alaka bilmiyorum ama sürekli tükürme ihtiyacı duyuyorum

Kızlar bana yeni güncelleme geldi bugün. İnanılmaz tükürük üretiyorum ve yutamıyorum ne alaka bilmiyorum ama sürekli tükürme ihtiyacı duyuyorum
Ben bunu YouTube da videoda izledim 11.haftanın içindeyken aşırı tükürük üretimi başlıyormuş

12+2 yim şimdilik ulturasonda 1 hafta önce gidiyo tabii ama yasal olarakta 13 biterse gidebilirsin dişçiye demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…