Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Merhaba benim sat 29 haziran bat 28 temmuzdu evde yaptigim testler pozitif çıktı kan tahlilli 2 kez verdim birini kaybettiler diğeri de henüz sonuçlanmadi gebelik kesin gibi sağlikla ilerlerse inşallah ben Mart annesi mi oluyorum Nisan annesi mi acaba ona göre bende aranızda olayım

Hayırlı olsuuunn nisan sanırım

Bende 8.9 haftalık iken duymuştum ilk kızımda hatta özel kurtaj yapıcaktı kalp atısı yok diye ben tokum dedim yarın gel dedi 2 gün sonra devlete gittim kalp atısı duydum
Ilk gittiginiz doktorun makinesi mi o zaman eskiydi? Bir de karindan mi yapilmisti acaba size?

Kizlar ben 7 haftaligim ve artik 3 kilo zayiflamisim. ( sunu da soyleyim normal kiloda biriyim 36 bedenim)
Kusmuyorum fakat midem bazen bulaniyor ve istahsiz oluyorum. Ama yine de sabah peynir tere yagi ekmek, oglen meyve ve aksam da artik Allah ne verdiyse yiyorum:) beni korkutan sey boyle zayiflamak normal mi? Bebege zarari olmaz dimi?

Ilk gittiginiz doktorun makinesi mi o zaman eskiydi? Bir de karindan mi yapilmisti acaba size?
Aslında özeldi haliç hospital dı makinesinin eski olması pek mğmkğn değil bence heleki semt polikinliğine göre. Daha da gitnedi bi kaç kişiyede öyle yapmış dr sonradan duydum bende geç döllenme oluşmuş zaten 15 aralık evlenmişti 2 hafta sonra kanda cıktı ama son adet tarihim evlilik öncesi olduğu için bebek büyğk olması gerek değildi dr a anlatmaya calıştım biz son adet tarihine bakıyoruz olsun dedi ven yinede sadakamız varmış diyorum özel diye gğvenim aldırsaydım şimdi 11 yaşında kızım olmicaktı. Sizde bir dr ile kalmayın tabi hersey olabilir Rabbim hayırlısını versin hakkınızdakinin

Anladim canim. Suan bi skntim yok aslinda doktorla. Sadece yazdiginiz ilgimi cekti neden boyle sey demis doktor cok merak ettim.
Allah korumus sizi ondan

İlk 12 hafta bebek depolardan besleniyormuş zaten 3. Ayın sonunda 50 gr falan oluyor kilosu.Sonraki dönemler için genelde kilo vermeyi önermiyorlar .Çocuk yediklerimizden de faydalanmaya başlıyor hızlı bir kilo artışı oluyor çünkü.İlk 3 ayda diyetisyenle süreci takip edip kilo verenler oluyor hatta.Vücut toksinleri atıyor diyenler var iştahsızlık ve bulantı için.Bende de aynı durum var 4 kilo verdim .bazı yemekleri düşünmek bile istemiyorum.

Son düzenleme:
7+5 kalp atışını duymadı doktor son kez perşembe günü bakacağız ama bence çok umutlanma dedi
benim önceki gebeliğimde doktor kürtaj kararı vermeden önce 10. haftayı beklemişti —pcos'um var geç döllenmeyi de hesaba katarak. gerçi sonunda kalp atışı oluşmadı 11. haftada kürtaj oldum ama kese ve embriyo süreçte birazcık büyümüştü o yüzden doktor son üç güne kadar ihtimalin sıfır olduğuna ikna olmamıştı.

Evet bir de galiba ilk donemlerde bazal metobalizma artiyormus o yuzden.
InsAllah yakinda duzeliriz. Ben aslinda yemekleri telefonda asiri istahla izliyorum. Ama kafeye gidince ya evde kendim yapinca artik hissediyorum yiyemiyorum tam porsion. Az biseylerle yetiniyorum

Hastaneden çıkmasaydı keşke Bende ilk gebeliğimde cok kustugum için 3 gün hastane de yattım cok iyi gelmişti. Sen neden imza verip çıktın?
Kortizon tedavisi gerektiğinde sadece araştırma hastaneleri yapıyor
Burada sonuç almazsak mecbur tekrar oraya yatıp süreci baştan alacaklar
Araştırma hastanesine gitmeyi kabul ediyorum diye imza atıp çıktım
Dr yönlendirdi bu şekilde

çok yakınız benmde sat 27 hazirandı tahmini dgko 3 nisan gözüküyor ama sanırım mart sonu doğacak

Peki sonra bir daha ne zaman gebe kaldınız

Anladım canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Tez zamanda toparlan inşallah

kızlar iki gün önce 3200 dü bugun 322 gelmis beta sonucum tam %66 artmıs. bugun tam 5+2 haftalıgız. 8 agustosu bekleyemiyorum pazartesi gitsem embriyo göremem dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…