Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Nisan 3 falan gösterıe ortalama uygulamada ama mart sonu olur sizinde hemen hemen aynıyız 25 Haziran benimde

Kızlar doktorum d vitaminimin sınırda olduğunu söyledi. Devit3 verdi günde 9 damla olacak şekilde, ama prospektüste hamileler kullanmamalı yazıyor bunu kullanan var mı?

Kızlar tansiyonu düşük olanlar var mı ? Benim normalde de düşük hep 9 6 falan çıkar bugünde 9 5 çıktı. Baş dönmesi oluyor kalkınca. Bunun için yaptığınız bişey var mı ?

Kızlar doktorum d vitaminimin sınırda olduğunu söyledi. Devit3 verdi günde 9 damla olacak şekilde, ama prospektüste hamileler kullanmamalı yazıyor bunu kullanan var mı?
Genel de ilaclar da hamileler kullanamaz yaziyor ama Dr lar uygun görünce veriyorlar ben kullanan çok duydum. Başka bir doktora da sor istersen icin rahatlasın canım.

Kızlar tansiyonu düşük olanlar var mı ? Benim normalde de düşük hep 9 6 falan çıkar bugünde 9 5 çıktı. Baş dönmesi oluyor kalkınca. Bunun için yaptığınız bişey var mı ?
Tuzlu ayran icebilirsin gebelikte tansiyon düşük seyrediyor genel de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…