Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
çok zor gerçekten ama çok şükür hiç bulantım yok. en büyük sorunum gaz, kabızlık. ona ek uyku hali, meme hassasiyeti canımı yakıyor. yine de değer

Bugün bende aynısını yaşadım, kalp atışı duyacağız diye gittiğimiz doktordan ağlayarak çıktım. Yarın bende kürtaj olacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun size de Allah tez zamanda evlat versin inşallah.. Bende tüm gün ağladım. Çok üzgünüm.

Allah gönlüne ferahlık versin. Yerini en yakın zamanda sağlıklı bebekle doldursun.
Kaç haftalık ti bebeğiniz ? Daha önce kalp atışı almış mıydınız?

Allah gönlüne ferahlık versin. Yerini en yakın zamanda sağlıklı bebekle doldursun.
Kaç haftalık ti bebeğiniz ? Daha önce kalp atışı almış mıydınız?
7 haftalık. Tüp bebek. Genetik taramalıydı üstelik. Yaş 43 olunca çok dikkatli gittik sandık ama kader demekki.

7 haftalık. Tüp bebek. Genetik taramalıydı üstelik. Yaş 43 olunca çok dikkatli gittik sandık ama kader demekki.
Kesinlikle. Allah bazen veriyor imtihan ediyor bazen vermeden. Ama gebelik olduysa yine olur Allah ın izniyle. Daha yeni 53 yaşında kadın ikizleri doğurdu. İnşallah tekrar dan güzel haber alır ve güzel sonuçlanir sizin için

Çok teşekkür ederim Allah büyük.. Güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.. Allah yar ve yardımcınız olsun sizin de... Kalbinize göre versin Rabbım..

Çok üzüldüm canım rabbim en kısa süre de yerini doldursun kaç haftalıktı

Kızlar merak ettiğim bir konu var sizinde özel bölgenizde ağrı varmi baskı hissi falan lavaboda cok zorlanıyorum diğer şekilde de ağrım var

Kızlar merak ettiğim bir konu var sizinde özel bölgenizde ağrı varmi baskı hissi falan lavaboda cok zorlanıyorum diğer şekilde de ağrım var
Benim yok. Yakında idrar tahlili falan verdiniz mi. Bilmiyorum ama ilk aklıma enfeksiyon geldi yakında doktor randevunuz varsa muhakakk şikayetinizi söyleyin

T3 degerinize bakildi mi ? Eger t3 degerin normalse hic korkma o senin trioid depon bebek ondan alacagini aliyor bu surecte benim doktorum boyle acikladi

Geçmiş olsun ben daha yeni kendime geliyorum. Aynı yaştayız. Biz de Eylül'de tüp bebek denedik başarısız olmuştu. Bu da süpriz olmuştu bize. Kader böyleymiş. Kabullenmek gerekiyor maalesef. Allah'ım en yakın zamanda sağlıkla bir gebelik nasip etsin size de bana da sağlıkla kucaklayalım inşallah...
Ben şimdi araştırmaya başlayacağım neden düşüyor. Benim daha önce de kayıplarım var. İki tane çocuğum da var ama arada düşükler var. Pıhtılaşma, genetik, bağışıklık gibi bir sürü sebep olabilirmiş.

Birgün 50 içicem birgün 75 icicem öyle söyledi dahiliye perşembe de kadın doğuma gidicem bakalım o ne diyecek umarım düşer ya 1 ay sonra kontrol dedi ama belki 2 hafta sonra giderim

Birgün 50 içicem birgün 75 icicem öyle söyledi dahiliye perşembe de kadın doğuma gidicem bakalım o ne diyecek umarım düşer ya 1 ay sonra kontrol dedi ama belki 2 hafta sonra giderim
Bence de 2 hafta sonra git verdiği dozun işe yarayıp yaramadığını görürsün

Benim yok. Yakında idrar tahlili falan verdiniz mi. Bilmiyorum ama ilk aklıma enfeksiyon geldi yakında doktor randevunuz varsa muhakakk şikayetinizi söyleyin
Bugün Gemlikte randevum var dayanamadim gideceğim inşallah hemen bakar ultrasondan

Bugün ilk sabah bulantımı yaşadım kızlar. Uykudan uyandım geri yatamadim. Böyle mi oluyor bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…