Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar ilk gebeliğimi öğrendiğimde 4.50ydi 25 mg başlamıstı kadın doğum 15 gün sonra dahiliyede bi kan ver demişti verdim 7 cıktı ilte dozu yetersiz kalmış dmeek ki ilaçlarımı dğzsnli kullanırım hep zaten ama korkum şu bu süre zarfında bebeğe etkisi olmuş mudur acaba dahileye sorduğumda bir sey olsa zateb bebek düşerdi dedi ama korktum ya perşembe gidicem kendi doktoruma kalbini dinleyecektik ama suan hiç kalbini bile düşünemiyorum bir şey olduysa kaygısıyla

Maşallah ya 5+4 te benim de gözükmemişti nasıl acımasızlar. İçiniz rahat olsun bence kalp atışı gördüyseniz

Maşallah ya 5+4 te benim de gözükmemişti nasıl acımasızlar. İçiniz rahat olsun bence kalp atışı gördüyseniz
Siz benim durumumu hatırlıyorsunuzdue değilmi yine yazmıştınız yani o aşamadan bu gün bunları duydum kalbini gördüm atıyordu hatta çok şaşırdık eşimi de çağırdı gel bak felan diye rahatlamalı mıyım gerçekten kafayı yemek üzereyim

Siz benim durumumu hatırlıyorsunuzdue değilmi yine yazmıştınız yani o aşamadan bu gün bunları duydum kalbini gördüm atıyordu hatta çok şaşırdık eşimi de çağırdı gel bak felan diye rahatlamalı mıyım gerçekten kafayı yemek üzereyim
işte benim normalde 7. Hafta ama geç döllenme diye 6. Haftadan değerlendirme yapılıyordu bu kalp atımını gören doktorum dedi 5+4 daha geç olmuş bu bebek dedi

Canım kalp atışını görmüşsünüz şükür geç döllenmedir o yüzden gözükmemiştir ki karından geç görülmesi normal. Ben de gittiğimde görülmemişti çok üzüldüm birkaç gün sonra karından bile göründü

işte benim normalde 7. Hafta ama geç döllenme diye 6. Haftadan değerlendirme yapılıyordu bu kalp atımını gören doktorum dedi 5+4 daha geç olmuş bu bebek dedi
Anladım canım çok teşekkür ederim

Merhaba güzel anneler birşey sorucam bir sene önce düşüğüm oldu patolojiye gönderdik sonuç böyle geldi kesin down sendromu diyemediler şimdi yine gebeyim doktorum fetal dna istedi benim gibi olup fetal dna sonucu temiz çıkan varmı acaba biraz endişeliyimde eşimle bana genetik test yaptılar genetiklerimiz temiz çıktı

Eklentiler

• IMG_20250722_215240_Original.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 56
ben yolk kesesini ve kalbin yanıp sönüşünü 6+1’de gördüm, iki gün öncesinde de baya kanamam olmuştu, doktor kesin kürtaj diyecek diye düşünerek gitmiştim ama sürpriz yaptı bize. sonra 7+5’teki kontrolde sesini de duydum, embriyo büyümüştü. doktor crl veya keseyi hiçbir muayenede ölçmedi, muhtemelen bu haftalarda o kadar belirleyici bulmuyor. bu cuma günü kontrolüm var, 9+5 olacak. çok umutlanmamaya çalışıyorum çünkü önceki gebeliğimde kalp atışını hiç görmemiştik, sonra kürtaj olmuştum ve çok üzülmüştüm. bu sefer de bir terslik olursa o kadar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. ama bence sizin ilk doktor da fazla aceleci davranmış. iyi düşünün, stres yapmayın, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Aaa şaşırdım şimdi dozunu nasıl verdi merak ettim. Umarım hızlıca düşer bu sefer, benim kuzenim de 6 ile öğrenmişti ve 6. haftadaydı ama düşürüldü bir şekilde ve oğlu da doğdu bu arada 1 yaşında hatta. Bebeklerimiz arasında 5 ay var devamlı doz konuşuyorduk oradan biliyorum. İnşallah seninkini de doğru dozla düşürürler inşallah

İlk doktor bence biraz para peşindeydi çünkü ısrarla bana kese büyümemiş kürtaj için karar verin hemen alalım felan diyordu ge ne kadar olumsuz varsa söyledi geç döllenmeyi kabul etmedi bile yani ama bu doktor kalp atımına kadar gösterdi işte ama insan korkmuyor değil sizde çok haklısınız 5+4 müşüz şu an biz de mesela bunada çok şaşırdım ben umuyorum hepimiz için güzel hayırlı sonuçlar olur sizde umutlanmıyorm demeyin bence umut edin isteyin beklentinizi çekim kendinize ki istediğiniz sonuçlar olsun

Benım negatif pozitif yazmıyor ama 1.36 yazıyor referans değeri N 0.9 yazıyor referans değero normal diyor anlamadım bilen beni aydınlatabilir mi
Maalesef bu konuda bilgim yok, bence doktoruna yaz numarası yoksa da mesai saatinde hastaneyi arayıp sorabilirsin onlar bağlarlar

Merhaba yol arkadaşlarım bugün 7+0 oldum normalde 8 olmam gerekiyordu ama muayene de 6 gün geriden geliyor ben 5 inci haftadan beri aşırı bulantı dan yatıyorum hep kusmam yok çok şükür ama istesem kusarım öyle bi bulantım var fakat beni daha da kötü etkileyen şey çoğu şeyden tiksinme yemeklerden tiksinmedim hiç yumurta bile yiyorum ama evimin bazı odalarından evdeki hayvanlardan eşimden ve bebeklerden tiksiniyorum Hemde aşırı derecede çok tuhaf evet ama durum böyle benim gibi olup geçen oldumu hiç bu durum geçecekmi acaba ?

Maalesef bu konuda bilgim yok, bence doktoruna yaz numarası yoksa da mesai saatinde hastaneyi arayıp sorabilirsin onlar bağlarlar
Ya bu devlettekının yok ama özel hastanedeki doktorun var oma sordum güzel dedi ama bi değer var normal değer aralığı o kafamı bul hastane referans degerlerı değişebilir diyo yarında doktor yok devlette ki

Bana da sağlık ocağı duphalac veedi ama emin olamadım içmek için kadın dogum versin diye ilk gebeliğimde hiç kabızlık yaşamadım. Sen kullandın faydasını gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…