Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar ben de 3 gündür grip belirtileri vardı. Hem onun etksisi hem bulantı iştahsızlık derken bir kilo daha vermişim. -3 kilo devam ediyorum bugün daha iyiyim elhamdülillah. Bir yandan seviniyorum kilo verdiğim için

Devlet hastanesinde hemen ultrasonla bakmazlar ki özel de bilemedim
Yüksek ihtisas ta bakmıyorlar ama diğerlerinde hemen bakılıyor canım. Ben geçen hafta Gemlik devlete gittim. Doktor hemen muayene etti. Bir sıkıntı yok dedi. Bebeğin boyutunu vs söyledi. Çıktım ordan gezmeye gittim orhangaziye hiç gitmedim ama genel olarak her doktorun odasında USG oluyor.

Bendeee ay tatile geldik oyuzden gidemedim catladim valla 7+3 te gormus olacagim Insallah . Sende yurtdisinda miydin ?
Evet canim ben yurtdisinda yasiyorum:)
Ama doktorum acele etmemem gerektigini soyledigi icin beni 2.5 hafta bekletti) bakalim InsAllah bu persembe duyariz sesi
Sen ne zaman gidiyorsun doktora?

Merhabalar. Bende de protein kaçağı çıktı. Önceden yoktu halbuki. Doktor ne dedi peki? İlk haftalarda bu sorun çıktı canım sıkıldı.
Cok onemli degil ama takip edilmeli dedi.seviyeside onemlidir belki.ilac verdi uma tekrar kontrol edilecek.su icmeliymisim bol bol.ama bulantidan icemiuorumki ancak agzimi islata islata..

Evet canim ben yurtdisinda yasiyorum:)
Ama doktorum acele etmemem gerektigini soyledigi icin beni 2.5 hafta bekletti) bakalim InsAllah bu persembe duyariz sesi
Sen ne zaman gidiyorsun doktora?
Canim ben tr deyim suan tatildeydik geciyorum evimizin oldugu yere yarin gidecegim doktora son gitmeden turkiyeden butun testlerimi falan yaptiracagim .
Bu arada benim yasadigim ulke de zaten 7. Haftadan once kese vs gorme imkani yok ozel klinikler bile bakmiyor

Aaa hemen randevu bakayım

aynısı

10+1 grip yeni atlattım ama bulantı ve kusmadan bittim -3 kilo ile devam ediyorum.
haftaya pazartesi kontrolüm bebişi 3 haftadır görmemiş olacağım ve cok merak ediyorum.
11. hafta gitmiş olacağım bakim ne diyecek çok heyecanlıyım

Kızlar tshım 7 cıkmıs dahiliye ilaç başladı bu durumda olan var mı kadın doğuma daha perşembe gidicem
Canim ilac baslamalari iyi olmus benim normalde bir sh problemim yok ama ilk gebeligimde 4 olmustu hamilelik sonuna kadar ilac kullandim dogum yapinca aninda tsh im duzelmisti simdi yine yüksek cikmis 3.90 n larda doktor yarin bidaha bakicak muhtemelen yine ilaca baslicam.
Tsh cok onemli hamilelikte 2.5 olmasini istiyorlar

Kızlar tshım 7 cıkmıs dahiliye ilaç başladı bu durumda olan var mı kadın doğuma daha perşembe gidicem
Canım önceki gebeliğimde benim de 4.75ti ilaçla kısa zamanda düştü 2nin altına. Mutlaka düzenli olarak kullan aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce ben hep aynı saatte içip yarım saat sonra da kahvaltımı yapıyordum ilk zamanlar 2 haftada birdi sanırım kontrole gidip dozu ayarlanıyordu düzene girince de ayda bir gitmeye başlamıştım

Her ulkenin kurali farkliymis o zaman
Artik uymak gerekiyor:) her sey yolunda gitsin de 2 hafta gec ya erken fark etmez

Cok onemli degil ama takip edilmeli dedi.seviyeside onemlidir belki.ilac verdi uma tekrar kontrol edilecek.su icmeliymisim bol bol.ama bulantidan icemiuorumki ancak agzimi islata islata..
Bana da bol su dedi. İleriki haftalarda da tansiyon takibi. Önceki gebeliklerimde böyle birşey olmamıştı. ilk haftalarda bu neden oldu anlamadım

Evet protein kaçağı son haftalarda çok önemli. Ve tansiyon tabi ki. insallah sıkıntısiz atlatırız bu süreci.

Evet çok değişik bir grip olduk. İlk önce oğlum bir gün ateşlendi. Hafif öksürük. Kızım da peşinden ateşlendi bir gün. Sonra eşimle biz de ateş olmadı ama burun akıntısı bağ ağrısı ve sürekli hapşırık oldu. İlaç almadım. Ama bugün daha iyiyim. Bulantım da az çok şükür.
Senin bulantilarin hiç hafiflemiyor mu. Benim bazen hafifliyor bazen 2 3 gün yoğun geçiyor. Bugün kahvaltımı daha rahat yaptım. Akşama ne olur bilmiyorum. Biraz kahvaltim geciktirdim. Ama o sıra az kalsın kusuyordum. Midem çok kötü oldu
Ben de ishal de var. Sanırım onun etkisi ile de 3 kilo verdim. Kusmak yok çünkü. Ama iştahsızlığım bazen çok oluyor.
Senin kusmalar da olunca o yüzden kilo verdin sanırım. Kilon kaç ? Şişko olunca kilo verdiğime seviniyorum ben

Kızlar bugün doktora gittim 6. Haftaya girmiştim ama gittiğim doktor 5+4 günlük daha dedi ve karından bakınca yolk kesesi kalp atmı görmedi öncesi hatta başka doktora gittim bana direkt kürtaj dedi geç döllenmeyi red etti 7 haftadan baktı kesen büyümemiş hiç dedi 1 agustosta 6,9 m idi onun ölçümünde 7,4 m olmuş yani umut vermedi bende başka özel hastaneye gittim olumsuz konuşan klinikti özelde ise gata mezunu emekli albaydı doktor karından baktı dedi daha çok küçük bu haftamıda söylemiştim dedi hiç bir sorun yok geç oluşmuş bu bebek dedi kese 1,13 çıktı onda da sonra ben daha önde dış gebelik dediler deyince vajinadan baktı ve yolk kesesi göründü bebeğin kalbini titreşimi dahi göründü kalp atıyordu ama çok erken dedi sesini daha duymazsn 10 gün sonra net duyarsınız dedi haftasında sorun varmı dedim hiç bir sorun yok yolunda hersey görünüyor dedi kalp atımını eşimide bana da gösterdi yani gördük siz olsanız ne düşünürdünüz artık sonraki süreç için rahatlamış hisseder miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…